AOC lansează noul monitor QHD AOC Q2577PWQ cu diagonala de 25 inch cu tehnologia IPS

AOC adaugă în linia de monitoare profesionale un model cu diagonala de 25 inch (63.5cm) ce dispune de o rezoluţie QHD de 2560 x 1440 pixeli. Modelul Q2577PWQ integrează un panel IPS de înaltă calitate ce asigură unghiuri de vizualizare ultra-wide, atât în plan vertical, cât şi orizontal. Mai mult, ecranul oferă o afişare consistentă a culorilor. Prin combinaţia de culori spectaculoase şi rezoluţia optimă, monitorul AOC Q2577PWQ este ideal pentru fotografi, designeri şi profesioniştii care au nevoie de imagini clare.

AOC Q2577PWQ

Monitorul perfect pentru fotografi şi utilizatori exigenţi

Fotografii profesionişti, designerii şi profesioniştii ce au nevoie de imagini clare, cât mai apropiate de realitate, vor fi impresionaţi de noul model AOC de 25 inch. Rezoluţia uimitoare Quad HD de 2560 x 1440 pixeli (de 4 ori mai mare decât rezoluţia unui display HD obişnuit) şi diagonala de 25 inch răspund nevoilor celor mai exigenţi utilizatori. În plus, amatorii de entertainment vor beneficia de un timp de răspuns de numai 5ms, ce asigură o experiență fără întreruperi, neclarități ale imaginii sau lag. Astfel, iubitorii de gaming sau filme se pot bucura de imagini optime chiar şi în timpul celor mai rapide scene.

De asemenea, speakerele stereo incorporate de 3 W elimină necesitatea unor speakere separate, ce ar putea încărca spaţiul. Utilizatorii se pot bucura de tehnologia Quad HD ce garantează vizualizarea imaginilor pe website-uri în întregime, fără distorsiuni. Acest lucru contrastează cu display-urile obişnuite Full HD, ce reuşesc sa redea numai trei sferturi din imagine.Mai mult, chiar şi în momentul extinderii ferestrelor, utilizatorii se pot bucura de imagini clare şi nedeformate. Opţiunea de conectare rapidă DisplayPort reprezintă alegerea ideală pentru a transmite facil conţinut cu rezoluţie mare.

Tehnologia avansată IPS

Noul model QHD prezintă tehnologia avansată IPS, una dintre cele mai performante tehnologii pentru display-uri, disponibile în prezent. Astfel, AOC oferă utilizatorilor o acurateţe a culorilor, contrastului şi unghiuri largi de vizualizare (178°/178°). Datorită tehnologiei IPS ce reproduce imagini reale, acest monitor este ideal pentru domenii precum fotografie, design graphic, producţie de filme, inginerie CAD/CAM, aplicaţii medicale şi de securitate.

Pe lângă redarea de imagini fidele, la fel de importantă este luminozitatea, element oferit de tehnologia IPS la nivel optim.

Protecţie vizuală avansată Flicker-FREE

Protecţia utilizatorilor în timpul folosirii monitoarelor AOC reprezintă o provocare pe care producătorul de display-uri o tratează cu seriozitate. Prin urmare, noul model AOC Q2577PWQ asigură o experienţă fără efect de scintilaţie. Acest efect are loc atunci când reglarea luminozității ecranului LED se petrece în paralel cu acțiunea de refresh a monitorului, putând afecta ochii și crea discomfort ocular. Tehnologia AOC Flicker FREE reduce semnificativ disconfortul ocular produs de efectul de scintilație.

Monitor adaptabil

Pentru a asigura confortul complet, productivitate ridicată, dar şi o postură corectă în timpul folosirii, modelul AOC Q2577PWQ prezintă o gamă largă de caracteristici destinate diminuării oboselii şi îmbunătăţirii posturii: ajustare a înălţimii de 130 mm, pivot, ax şi înclinare. De asemenea, monitorul poate fi montat pe orice tip de suport de perete VESA (100×100).

Fiabil şi eficient

Pentru a oferi utilizatorilor o gamă variată de metode de conectare, AOC Q2577PWQ dispune de numeroase port-uri precum DisplayPort, HDMI, DVI şi VGA. Aşadar, nu va fi nicio problemă dacă doriţi să îl conectaţi la o consolă şi câteva computere sau alte dispozitive, în acelaşi timp. Cu toate acestea, înalta performanţă şi adaptabilitate oferite de noul model nu afectează sustenabilitatea.

Noul model de display AOC prezintă caracteristici de economisire a energiei, Eco Mode şi e-Saver, precum şi reglementări stricte precum EnergyStar 6.0 şi TCO 6.0. La fel ca şi la celelalte produse, AOC oferă garanţie timp de 3 ani de zile cu serviciul de schimb pe site.

AOC Q2577PWQ va fi disponibil în septembrie 2015, la preţul de 1699 RON.

Amsterdam, 10 septembrie 2015 – AOC

Visits: 0

Lasă un răspuns