ALTEX extinde magazinul din Tulcea

ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, anunță extinderea magazinului deja funcțional din Complexul Winmarkt (Diana, et. 2) din Tulcea, Județul Tulcea.

Showroomul va avea acum aproximativ 800 mp și va fi magazinul electro-IT&C cu cea mai mare suprafață din oraș. Astfel, începând cu sfârșitul acestei săptămâni, tulcenii vor putea beneficia  într-un spațiu mai aerisit de o gamă variată de produse din categoriile IT, comunicații, electrocasnice mari și mici, auto, precum și multimedia.

alt

„Extinderea magazinului era necesară, deoarece vechiul spațiu nu oferea îndeajuns de mult loc pentru întreaga gamă de produse ALTEX. În calitate de lideri ai pieței, este de datoria noastră să le aducem cât mai aproape clienților produse inovatoare într-un spațiu adecvat, pentru ca ei să aibă posibilitatea să-și aleagă relaxați electronicele sau electrocasnicele potrivite nevoilor proprii”, a declarat Dan Ostahie, CEO ALTEX.

„Magazinul va funcționa de luni până vineri între orele 9:00 și 21:00, iar sâmbăta și duminica între 9:00 și 18:00. Experții noștri vor acoperi cu succes cei 800 mp pentru a face ceea ce știu cel mai bine, adică să ajute fiecare client în parte să aleagă produsele care le satisfac cele mai exigente pretenții și să le ofere variante avantajoase de achiziționare”, a declarat directorul local Andrei Tipau.

Iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.

Despre ALTEX România

ALTEX România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Prin rețeaua națională de 88 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

Tulcea, 9 februarie 2016 – ALTEX România

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: