Allview X2 Soul Xtreme dispune de modul profesional

X2 Soul Xtreme dispune de modul profesional, prin care pasionatii de fotografie pot face mai multe setari manuale pentru poze reusite. Dorim sa informam utilizatorii despre acest mod profesional si ne-am hotarat sa facem fotografii care sa prezinte diferite situatii in care este indicat sa folosesti aceasta functie. Pasionatii au reusit sa surprinda noaptea o stea cazatoare setand in modul profesional timpul de expunere mai mare.

X2 Soul Xtreme are mai multe functii interesante in camera, insa modul profesional se adreseaza in principal pasionatilor de fotografie.

Modul profesional perimite utilizatorilor sa ajuste manual urmatoarele :

1. Focalizare – Modifica claritatea fotografiei si focalizarea. Prin aceasta setare poti scoate in evidenta un anumit obiect sau o anumita persoana.  Claritatea imaginii are efect si asupra rezolutiei reale a fotografiei.

2. Viteza obturator – Acesta are trei nivele:  Inalt, mediu si scazut. Obturatorul este acel dispozitiv care, prin deschidere, permite patrunderea luminii necesara pentru expunerea senzorului.

3. WB – Prin ajustarea balansului de alb, poti surprinde imagini pe care le poti incadra in tonuri de culoare calde sau tonuri reci, functie de preferintele tale. Poti seta balansul de alb in functie de lumina mediului in care te afli, optand pentru una din cele patru setari de la lumina foarte calda la  lumina foarte rece.

4. ISO – Sensibilitate la lumina. Setarea permite realizarea fotografiilor in locuri cu luminozitate scazuta.

5. AE / EV – Controlul expunerii. Prin marirea expunerii poti surprinde instant detalii pe timp de noapte pe care ochiul uman nu le percepe decat dupa o perioada destul de lunga de acomodare la mediul nocturn.

Allview – 27.08.2015Professional Mode Picture - X2 Soul Xtreme

Visits: 0

Lasă un răspuns