Allview X1 Soul de exceptie la review

Cand am primit Allview X1 Soul a fost destul de tarziu, fata de lansarea lui, despre, care, am scris aici dar si, despre varianta in alb aici, sincer nu am crezut, ca o sa mai ajunga vreodata in teste la mine, nu pentru ca nu as avea incredere in mine, ci, pentru ca, dupa o jumatate de an de la lansare performantele unui terminal de obicei, sunt apuse.

Nu acelasi lucru pot spune acum, cand l-am primit si l-am utilizat ceva vreme, chiar pot spune, si acum, ca, este cel mai performant terminal pe care l-am testat pana acum si, poate fi considerat in topul personal.

X1 Soul m-a incantat in toate acele capitole care fac diferenta: calitatea displayului, capacitatea bateriei, designul, experienta cu aplicatiile, camera indiscutabil cea mai buna pe care am primit-o, pana acum, pachetul de vanzare complet. Toate acestea nu te pot lasa indiferent si chiar te pot face sa nu crezi ca este un terminal Romania made. Nu pot decat sa ii felicit pe brasoveni chiar si acum dupa mai mult de jumatate de an de la lansare.

Asa cum apare mai jos pachetul de vanzare cam are de toate inauntru si nu vad pe cineva sa conteste lucrul acesta. Specificatiile complete le puteti gasi aici.

La felul cum se prezinta e clar ca avem o fata occidentala a pachetului de vanzare si chiar si al terminalului ce ofera cateva puncte forte cum ar fi claritatea imaginii redate de displayul Full HD de 5”  IPS, fabricat prin tehnologie One Glass Solution, densitate de 440 ppi, acoperit de Gorilla Glass 3. Camera ce nu te lasa in nicio situatie sa ai emotii, iar cei 2MB de memorie RAM nu te vor lasa niciodata sa suferi ca nu poti instala aplicatii consumatoare de resurse. E clar ca jocurile nu au de suferit as putea spune ca se rasfata in aceasta configuratie cu CPU Cortex-A7, 1,5GHz Quad Core, GPU PowerVR SGX 544/OpenGL ES 2.0.

Daca vorbeam de fototografii cu Allview X1 Soul am efectuat cu ambele si cea de 13 MPX dar si selfie cu cea de 5 MPX si amandoua au reusit sa ma impresioneze asa cum puteti analiza mai jos, in fiecare conditie de iluminare avuta la dispozitie inclusiv cu blitz si panoramic sau HDR.

Dar si video in regim dinamic.

Testele din Google Play mi-au spus ca este un terminal bun clasandu-l acum dupa mai bine de jumatate de an peste terminalelw din gama de mijloc. Puteti vedea cateva rezultate mai jos.

In concluzie chiar si acum X1 Soul va face fata celor mai exigente dorinte chiar daca nu suporta retele 4G sau nu are chiar toate caracteristicile de top actuale. Terminalul va tine cam doua zile de utilizare medie de resurse si avand grija sa inchideti procesele neutilizate, pentru o persoana ca mine, care are si alte preocupari decat jocurile, internetul sau multimedia, in tot timpul zilei.

Orice utilizator va fi multumit sa aiba un terminal cu forme elegante, e drept unibody, fara acces la acumulator si in plus cu cheita pentru microSIM, dar cu o functionare exemplara si fiabilitate buna.

Hits: 0

0 comentarii la „Allview X1 Soul de exceptie la review

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: