Allview lanseaza tableta Viva i10HD, perfecta pentru experiente memorabile

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi tableta Viva i10HD, un dispozitiv care le promite utilizatorilor o experienta multimedia incantatoare.
„Viva i10HD incorporeaza in designul slim si elegant un procesor puternic Intel® Atom™ optimizat pentru multimedia, care alaturi de display-ul de 10,1” si conexiunea 3G cu viteze HSPA+ recomanda acest produs atat pentru segmentul business cat si pentru divertisment”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Viva i10HD (1)
Display-ul IPS de 10,1” cu rezolutia de 1280×800 pixeli reflecta imagini clare in culori captivante, cu o luminozitate adaptata conditiilor de vizionare. Ecranul generos ofera un unghi larg de vizualizare de pana la 178°, iar sunetul este redat la calitate superioara gratie celor doua difuzoare din dotarea dispozitivului.
Tableta Viva i10HD dispune de un procesor Intel® Atom™Quad Core, pe 64 de biti si ruleaza sistemul de operareAndroid 5.1, Lollipop, caracteristici care ii confera device-ului fluenta in utilizare si redare impecabila a aplicatiilor si a continutului video. Conectivitatea 3G asigura rapiditate si consecventa in navigarea pe internet si in transferul de date. Dispozitivul ofera 1GB memorie RAM si 8GB memorie Flash, care poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB.Viva i10HD (2)
Utilizatorii tabletei Viva i10HD se vor bucura de autonomia sporita a acumulatorului de 7000 mAh,care sustin econstant activitatile curente. Dispozitivul este echipat cu doua camere, foarte utile atat pentru fotografii cat si pentru apeluri video.
Tableta Viva i10HD este disponibila pe baza  de precomanda incepand de astazi, 18 noiembrie, la pretul de 799 lei. Livrarile vor incepe din 7 decembrie.

Despre Allview
Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, aurmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Brasov, 18.11.2015 Allview

Visits: 0

Lasă un răspuns