Allview lansează Viper S 4G la Mobility Reseller Days

Allview lansează astăzi in cadrul Mobility Reseller Days, cel mai important eveniment de profil din Polonia, primul smartphone LTE, V1 Viper S 4G.

“Nevoia de comunicare este în acest moment una complexă, astfel că şi cerinţele clienţilor cu privire la un device care să le satisfaca sunt tot mai ridicate. Produsele noastre îmbină performanţa, design-ul elegant si inovaţia, iar diversitatea acestora dă posibilitatea clienţilor să aleagă exact ce li se potriveşte”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Cu modulul LTE incorporat, Viper S 4G oferă conexiuni la internet cu viteze de download de până la 150 Mbps şi upload de până la 50 Mbps, de aproape 10 ori mai mari decât vitezele 3G. Device-ul este soluţia ideală pentru cele doua cartele SIM de la operatori de telefonie diferiţi sau pentru un SIM de voce şi unul pentru date.

Allview V1 Viper S 4G_

Display-ul IPS OGS cu rezoluţie HD (1280 x 720 px) oferă un unghi larg de vizualizare, imagini extrem de clare şi culori naturale. Tehnologia LTPS (Low Temperature Poly Silicon LCD) folosită în construcţia ecranului, permite o densitate mai mare a pixelilor, un răspuns mult mai rapid al display-ului precum şi un consum redus de energie. Sistemul CABC (Content Adaptive Brightness / Backlight Control) adaugă inteligenţă ecranului, lumina de fundal fiind redusă în funcţie de imaginea redată pe display. Astfel, consumul de energie se reduce cu până la 30%.

Procesorul Qualcomm Snapdragon Quad Core cu frecvenţă de 1,2 GHz împreună cu memoria RAM de 2 GB asigură o experienţă de utilizare impresionantă, totul cu un consum redus de energie. Memoria flash de 16 GB ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB asigură spatiul necesar pentru stocarea tuturor informaţiilor necesare.

Camera principală de 8 MP dispune de o serie de funcţii inteligente pentru realizarea celor mai reuşite fotografii, iar camera frontală de 5 MP cu LED flash permite realizarea de porterete pe timp de noapte sau in locaţii cu luminozitate scăzută.

Viper S 4G are doar 6,9 mm şi este printre cele mai subţiri telefoane LTE. Pentru rezistenţa mecanică şi rigiditate mai mare, dar în acelaşi timp pentru păstrarea unei greutăţi scăzute, şasiul intern a fost construit din magneziu. Grosimea redusă a fost obţinută şi prin adaptarea perfectă a antenelor pe designul carcasei telefonului, folosind tehnologia LDS (Laser Direct Structuring)

Sistemul DTS (Digital True Surround) şi difuzorul incorporat într-o incintă acustică asigură o experienţă sonoră completă.

Pentru o precizie mai buna a localizării, V1 Viper S 4G utilizează atât sistemul de navigaţie american GPS cât şi pe cel rusesc, Glonass  (Globalnaia Navigaţionnaia Sputnikovaia Sistema).

Allview V1 Viper S 4G

V1 Viper S 4G rulează sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat. Acesta vine cu o interfaţă de utilizare prietenoasă, o tranziţie fluentă între ecrane şi un consum de resurse optimizat.

Produsul este disponibil începând de astăzi la preţul de 1199 lei si va putea fi achiziţionat pe bază de precomandă de pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Varşovia, 25 septembrie 2014 – Allview

Hits: 0

One thought on “Allview lansează Viper S 4G la Mobility Reseller Days

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: