Allview lanseaza smartphone-ul P5 PRO, cel mai accesibil terminal 4G

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania lanseaza astazi smartphone-ul P5 PRO, cel mai accesibil dispozitiv 4G compatibil cu toate retelele de telefonie din Romania.
„P5 PRO este un smartphone Dual SIM care aduce beneficiile conectivitatii 4G mai aproape de utilizatorii cu bugete limitate, care se pot bucura astfel de viteze de download de pana la 150Mbps. Este un terminal potrivit pentru activitatile de zi cu zi, dar si pentru divertisment, fiind compatibil cu toate retelele 4G ale operatorilor locali de telefonie”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview. P5 PRO 1
P5 PRO are 1GB memorie RAM, iar memoria Flash de 8GB poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB. Smartphone-ul este echipat cu procesor Quad Core siruleaza Android™ 5.1, Lollipop, asigurand utilizatorului o experienta placuta in folosirea aplicatiilor multiple.
P5 PRO are un design compact si datorita dimensiunilor si greutatii sale reduse este usor de utilizat cu o singura mana. Display-ul IPS LCD de 4,5 inch este perfect pentru a reda continut foto-video in culori calde.
Pasionatilor de fotografie P5 PRO le pune la dispozitie doua camere pentru a surprinde imagini panoramice, detalii emotionante sau selfie-uri haioase. Camera principala de 5MP este dotata cu Autofocus si LED flash si dispune de functii menite sa imbunatateasca fotografiile: HDR, infrumusetare fata sau fotografiere la semnul pacii. Mai mult, imaginile pot fi decupate sau editate direct pe telefon pentru a obtine efectele dorite.


Smartphone-ul P5 PRO este disponibil pe baza de precomanda incepand de astazi, 15 ianuarie la pretul de 499 lei iar livrarile vor incepe din 11 februarie. Clientii care doresc sa achizitioneze smartphone-ul P5 PRO pot beneficia de un voucher de reducere de 150 de lei, daca se inscriu pana in 24 ianuarie in aplicatia dedicata de pe pagina de Facebook Allview Mobile. http://bit.do/Voucher_P5PRO
Despre Allview
Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Brasov, 15.01.2016 – Allview

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: