Allview E2 JUMP – smartphone cu design tineresc și standard IPX5

 

Allview, brandul de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din Europa de peste 10 ani, lansează astăzi E2 JUMP, smartphone cu standard IPX5 ce oferă protecție împotriva apei. Smartphone-ul dual-SIM cu display IPS de 4,5” are 2 difuzoare frontale cu audiție stereo, ce redau sunetul clar și puternic.

E2 Jump (1)

E2 JUMP este alegerea potrivită pentru tinerii activi, sportivi și aventurieri. Smartphone-ul se remarcă atât prin performanța sa cât și prin design-ul nonconformist și rezistența la apă., a declarat Managerul General al companiei, Lucian Peticilă.

E2 JUMP are un design urban ce va scoate mereu în evidență deținătorul acestuia, prin contrastul culorilor VerdePlinDeViață și negru. Ce îl recomandă pentru tinerii dinamici este rezistența la ploaie, stropi de apa și zapada, fiind bine capsulat, făcându-l telefonul ideal pentru momentele pline de adrenalină.

Smartphone-ul are un display IPS de 4,5” ce oferă un unghi larg de vizualizare și imagini în culori naturale. Tehnologia Full Lamination utilizată la construcția ecranului elimina spațiile dintre LCD și sticlă, asigurând imagini clare și luminoase și un consum redus de energie. Sunetul este redat stereo de către cele două difuzoare frontale.

Device-ul rulează sistemul de operare Android 4.4, KitKat® și este sustinut de un procesor Quad Core cu frecvența de 1,3 GHz și 1GB memorie RAM. Memoria Flash de 8GB poate fi completată de un card microSD de până la 32 GB pentru un spațiu de stocare suficient.

Pentru imortalizarea momentelor importante, telefonul pune la dispoziția utilizatorilor două camere foto, camera principală având 5MP cu Autofocus. Mai mult, telefonul dispune de multe alte funcții cum ar fi Gesture Shot, Face Beauty pentru portrete reușite, HDR pentru o expunere corectă a fotografiei, Eraser pentru ștergerea elementelor în miscare și filmare in format FullHD. Bateria de 2000 mAh oferă autonomie de până la 8 ore în convorbire și pănâ la 8 zile în stand-by.

Smartphone-ul E2 JUMP este disponibil începând de astăzi pe bază de precomandă la preţul de 599 lei. Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe website-ul companiei, www.allview.ro.

Brașov, 13 Februarie 2015 – Allview

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: