Allview completeaza seria wearables cu doua produse noi, Allwatch S si Allfit

Allview, brandul autohton numarul unu de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania completeaza astazi gama wearables cu doua noi dispozitive, Allwatch S si Allfit. Cele doua accesorii inteligente sunt destinate indeosebi publicului feminin, respectiv tinerilor aflati in cautarea unui stil de viata cat mai sanatos.

Allwatch S & Allfit

”Cu un design slim si confortabil, cu insertii metalice, Allwatch S este echivalentul feminin al predecesorului sau, Allwatch, in timp ce Allfit este varianta destinata tinerilor cu un stil de viata activ, care isi doresc o monitorizare cat mai precisa a activitatilor fizice din timpul zilei sau a odihnei din timpul noptii.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Realizate conform standardului IP67, Allwatch S si Allfit rezista timp de 30 de minute la scufundari subacvatice de pana la 1 metru adancime. De asemenea, etanseizarea lor ofera protectie totala impotriva prafului.

Display-ul celor doua dispozitive masoara 0.73 inch, respectiv 0.96 inch si cantaresc mai putin de 20g, ceea ce le face usor de purtat. Bateria asigura pana la 3 zile de utilizare in cazul Allwatch S si pana la o saptamana pentru Allfit.  Compatibile cu sistemul de operare Android, cele doua dispozitive wearables se sincronizeaza cu smartphone-ul prin aplicatia Allwatch si va atentiona purtatorii la mesaje, notificari sau apeluri pierdute.

Allwatch S este prevazut cu senzori care permit monitorizarea permanenta, in timp real, a batailor inimii, cu un nivel ridicat de acuratete.

Ambele dispozitive inregistreaza rezultatele pentru 24 de sporturi diferite, iar manual pot fi adaugate si alte activitati fizice. Utilizatorii vor putea monitoriza cati pasi sau ce distante parcurg intr-un anumit interval de timp. Mai mult, persoanele care desfasoara activitati preponderent statice, vor fi avertizate ca au nevoie de miscare atunci cand petrec prea mult timp pe scaun.

In timpul noptii, Allwatch S si Allfit monitorizeaza somnul, iar informatiile complete vor putea fi regasite in aplicatia Allwatch, pentru ca utilizatorul sa stie exact cate ore a dormit profund sau usor, ori cat timp a petrecut treaz.

Allwatch S si Allfit sunt disponibile pe baza de precomanda incepand de astazi, la pretul de 279 lei, respectiv 159 lei, iar livrarile vor incepe din 5 ianuarie.

Brasov, 20.12.2016 – Allview

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: