Allview Black Friday – 200.000 de produse livrate si 100% discount la 100.000 de accesorii

Allview, brandul autohton numarul 1 de smartphone-uri si tablete prezent pe piata din Romania demareaza incepand de maine Black Friday si ofera reduceri de 100% pentru accesorii. Compania pune la dispozitia utilizatorilor peste 200.000 de produse la preturi speciale, prin intermediul partenerilor sai, in aceasta perioada de shopping intens. Totodata, clientii Allview sunt invitati pe www.allviewbf.ro, platforma dedicata Black Friday, unde, alaturi de reducerile de care pot beneficia, acestia isi pot comanda unul din cele 100.000 accesorii cadou.

„In premiera, pentru campania Black Friday de anul acesta, comenzile accesoriilor gratuite nu vor fi conditionate de achizitia unui produs Allview, astfel oricine poate beneficia de oferta noastra. Pentru a ne asigura ca utilizatorii nostri au acces la cele mai recente tehnologii si produse Allview, am livrat deja catre partenerii nostri peste 200.000 de unitati, dintre care 150.000 de smartphone-uri.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Oferta Black Friday Allview este valabila in perioada 20-29 noiembrie 2015. Clientii care doresc sa profite de aceasta campanie promotionala sunt invitati sa acceseze website-ul dedicat www.allviewbf.ro si sa comande accesoriul dorit pentru care vor achita doar taxele de transport.

Black_Friday_Allview

Produsele care vor beneficia de reduceri substantiale de pret sunt smartphone-urile X2 Soul Style, V2 Viper X + si tableta Viva i10HD. Toate aceste modele au fost lansate recent si sunt disponibile in magazinul online Allview, pe baza de precomanda.

Smartphone-ul V2 Viper X + este cel mai recent telefon din portofoliul Allview. Modelul ofera conectivitate 4G Dual Mode si spre deosebire de celelalte modele din gama Viper beneficiaza de memorie RAM de 3GB care asigura rularea fluenta a celor mai pretentioase aplicatii si jocuri. Dispozitivul reprezinta combinatia ideala intre un design elegant si o functionalitate completa.

Utilizatorii care doresc sa beneficieze de oferta Allview Black Friday sunt invitati sa acceseze website-ul www.allviewbf.ro.

Despre Allview

Creat in 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 din Romania. In 2010, Allview a fost prima companie din Romania care a lansat o tableta PC, a urmat in 2011 primul smartphone sub brand romanesc, iar in 2013, a lansat primul smartphone single SIM din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe pietele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia si Herzegovina, Republica Ceha, Malta, Cipru, Grecia si Lituania. Device-urile Allview au o interfata prietenoasa, design atractiv, dotari tehnice de ultima ora si performanta ridicata.

Brasov, 19.11.2015 – Allview

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: