Allview AX4 Nano Plus la review si apoi la concurs

Daca pana acum am fost un bun participant la concursuri pe/intre bloguri, iata ca a venit momentul sa ies pe piata, impreuna cu organizatorii de la Allview, cu primul concurs cu premiu palpabil: o tableta Allview AX4 Nano Plus, care se afla la mine pentru a realiza un review in urma testelor, si de a putea oferi tableta castigatorului sau castigatoarei. Sper ca pana la final sa nu supar niciun participant, iar pana atunci sa vedem obiectul concursului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Este o tableta de la Allview portabila, pentru ca are niste dimensiuni ce permit utilizarea in orice situatii departe de birou. Se poate manipula cu usurinta prinsa in mana, in buzunar sau spatiu de depozitare pe care il aveti la dispozitie, la purtator si bineinteles avand o cartela de operator la o retea 3G pentru siguranta conexiunii de date sau chiar de voce atunci cand iti doresti sa ataci un apel telefonic, nimic nu te poate opri. Nu este cea mai dotata tableta din gama AX4 dar iti poti face treaba cu ea si aminti cu placere de acest concurs.

Desigur primind pachetul de vanzare l-am desigilat cu grija pentru a vedea ce contine. Terminalul, o tableta cu un un display de 7” si o rezolutie de 1024 x 600 px, o dimensiune rezonabila 189x108x9,96mm la 300 g, pentru o utilizare zilnica, fara exigente deosebite. Cine va castiga tableta va vedea ca are o carcasa de spate dintr-un plastic gri cam lucios, insa nu intr-atat incat sa iti fuga printre degetele mainii de sustinere. Liniile laterale, mai precis muchiile sunt de asa natura, incat sa nu o poti face cu usurinta, dar si cu un pic de atentie. Constructia este destul de robusta astfel incat sa stai linistit atunci cand utilizezi tableta si sigur ca nu vei avea neplaceri. In pachet avem:tableta, manualul de utilizare, certificatul de garantie, adaptorul de retea, cablu de date USB, cablul OTG. Si cam atat cu inventarul cutiei. Specificatiile tehnice le puteti vedea aici.

Tableta nu exceleaza la niciun capitol, avand totusi atat cat este necesar, pentru a realiza o experienta buna pentru un utilizator mai putin pretentios, care se multumeste cu un produs de buget. Pana in final trebuie sa ai un produs care iti asigura atat cat este necesar, dar totusi sa o faca in siguranta si la parametrii pe care ii platesti. Teoria ca teoria dar cu AX4 Nano Plus vei avea o tableta cu aplicatii multimedia fie ca este vorba despre date, informatii, persoane sau numai continut multimedia. Sigur ar fi fost bune si niste casti prin pachet dar daca esti hotarat sa asculti prin casti nu este un capat de tara sa cumperi unele, cu exceptia aplicatiei de Radio care nu va functiona altfel pentru ca isi va lua antena exact pe acolo. In plus avem o singura camera frontala ceea ce ma stimuleaza sa o denumesc tableta speciala pentru selfie, sau poate videotelefonie. Nu stiu exact dar este o economie si aici tinand cont ca de obicei fabricantii de tablete nu pun camere principale performante pentru un device ce nu prea este utilizat pentru fotografiat in mod curent. Deci nu o consider o greseala.

Cat despre ce se afla sub carcase am incercat sa surprind cu cateva programe de Benchmark asa cum reiese mai jos si nu am aflat prea multe lucruri surprinzatoare fata de cele aflate de prin specificatii dar destul de concludente.

Prea multe nu am incercat sa mai aflu despre tableta in teste, pentru ca fiind cadoul unui castigator nu a avut rost sa o uzez eu inainte ca acesta sa se bucure cat de cat de aspectul de nou al produsului si de tipla in care am primit-o. Incat hai sa purcedem la concurs.

Pai eu zic sa avem un castigator care este utilizator de retea 3G la unul dintre operatori. Deci vreau in primul rand sa cunosc operatorul pe care il veti folosi la conexiunea de date. Apoi daca sunteti cititori fideli ai blogului sa imi spuneti ce articol v-a placut mai mult din sectiunea de review-uri. Si de asemenea doresc sa stiu ce model de terminal de la Allview va face cu ochiul si care ar fi justificarea alegerii. Cam multe nu? Dar asa este frumos. Castigatorul prin random.org generator sa raspunda si la cele 3 intrebari obligatorii aici pe blog, intre comentariile de mai jos:

1. Ce operator de date 3G va utiliza pentru tableta;

2. Ce articol de pe acest blog v-a placut la sectiunea review;

3. Modelul de terminal Allview preferat si justificarea alegerii.

4. Dintre cei care vor raspunde corect la intrebari va fi ales castigatorul prin extragere aleatoare cu un site agreeat, random.org.

Va urez succes! Iar toate raspunsurile le veti afla cu o zi inainte de extragere, care ma gandesc sa fie 14 august 2015, ultima zi. 15 august 2015 va fi ziua aflarii castigatorului. Daca sunteti dintre cei ce nu sunteti inscrisi pe blog nici nu veti putea comenta cu cele trei raspunsuri. De aceea, va fi nevoie si de un pic de fidelizare introducandu-va emailul la rubrica “Inscrie-te pe blog!”. Multumesc.

 

 

 

 

Visits: 0

0 comentarii la „Allview AX4 Nano Plus la review si apoi la concurs

Lasă un răspuns