Alexandru Munteanu, numit în funcția de International Business Development Director Allview

Allview, brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România, anunță numirea lui Alexandru Munteanu la conducerea Diviziei External Markets Allview. Compania Visual Fan, sub care activează brandul Allview, este în acest moment prezentă pe piețele IT&C din 14 țări și are în plan consolidarea poziției, alături de identificarea unor noi oportunități de dezvoltare, atât pe piețele externe în care activează în prezent, cât și în regiuni noi.

Alexandru Munteanu
„Continuăm strategia de extindere a brandului Allview în afara României și ne bucurăm să avem în echipă pe unul dintre cei mai experimentați profesioniști din industria telecom. Avem astfel o nouă provocare, de a adapta și aplica formula de succes din plan local în noi regiuni, dar și de a dezvolta produse și servicii personalizate pentru acestea.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Visual Fan.
Alexandru Munteanu are o experiență de 16 ani în industria de profil și peste 10 ani în management, în cadrul unor companii precum Germanos Telecom România, Cosmote România sau Samsung Electronics România.
„Sunt onorat să mă alătur unei echipe de profesioniști cu experiență vastă pe piața de profil din România, pentru a consolida și dezvolta poziția deținută de Allview în prezent pe piețele externe, dar și pentru extinderea în noi regiuni. Am încredere că vom oferi tot mai multor consumatori din Europa experiențe și produse de calitate, adaptate specificului și cerințelor fiecărei regiuni.”, a declarat Alexandru Munteanu, International Business Development Director Allview.

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie românească care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 a lansat primul smartphone single sim din portofoliu. Brandul Allview este prezent pe piețele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Slovacia, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia și Herzegovina, Republica Cehă și Grecia. Device-urile Allview au o interfață prietenoasă, design atractiv, dotări tehnice de ultimă oră și performanță ridicată.

București, 4 iunie 2015: Allview

Visits: 1

Lasă un răspuns