Alexandrion Group, singura companie românească prezentă ca expozant la Bar Convent Sao Paulo 2019

Alexandrion Group, cel mai important producător și distribuitor de vinuri și băuturi alcoolice din România, a fost prezent la prima ediție Bar Convent din Brazilia care a avut loc între 17-18 iunie la Sao Paulo.

Scopul participării ca expozant la un eveniment internațional de o asemenea amploare este acela de a face schimb de experiență, cunoștințe, tendințe, de a intra în contact direct cu segmentul premium al industriei ospitalității și de a face noi pași spre extinderea către noi piețe pe plan internațional.

Alexandrion Group a fost prezent la Bar Convent Sao Paulo 2019 cu întreg portofoliul din care amintim: SABER Elyzia, Kreskova, Alexandrion, Brâncoveanu și vinurile The Iconic Estate.

Bar Covent Sao Paulo a fost un bun prilej de promovare internațională pentru Alexandrion Group ținând cont că în 2017 și-a început expansiunea în lume, o dată cu deschiderea biroului de operațiuni globale din Cipru și, în 2018, și-a lansat primele operațiuni în Brazilia și SUA.

Evenimentul, aflat la prima ediție în Brazilia, are o lungă istorie începută în 2007 ca o întâlnire restrânsă a segmentului de băuturi premium din Berlin, devenită rapid unul dintre cele mai importante târguri internaționale de baruri și băuturi.