AGON – noua linie premium de monitoare de gaming de la AOC

Derivat din greaca antică, termenul AGON simbolizează competiția, confruntarea și antagonismul. Acestea sunt caracteristicile definitorii ale noilor monitoare de gaming AOC, producător de top al pieței în materie de displayuri. Seria AGON a fost creată pentru a aduce cele mai bune caracteristici și designul remarcabill în cadrul comunităților de gameri profesioniști.

AgonMonitorBanner

AGON – Noua linie de gaming

În 2016, AOC își propune să lanseze zece modele de monitoare  cu panouri IPS sau TN, și a căror tehnologie le oferă jucătorilor cea mai flexibilă experiență posibilă. AGON Series include modele standard și cele curbate, ambele folosind tehnologia Flicker FREE, dezvoltată de AOC; monitoarele sunt îmbunătățite cu tehnologia NVIDIA G-SYNC sau cu tehnologia AMD FreeSync.

AOC_AGON_Lineup AGON

AGON – Gamă creată pentru Excelență

Jucători cei mai experimentați își doresc precizie și calitate a imaginii la un monitor de gaming, dar pe lângă cele mai noi tehnologii, aceștia își doresc și un design exterior de excepție. Cu toate astea, AGON Series caută să depășească aceste așteptări. Rata de răspuns de 1 ms (TN), rate de refresh de 144 Hz sau mai mari, înălțime ajustabilă, microfoane și porturi USB 3.0 – acestea sunt câteva dintre caracteristicile importante ale noilor monitoare AOC.  Alături de ecranele cu dimensiuni care pornesc de la 24″ în format 16:9 și ajung până la 35″ ultra-wide, vor fi lansate monitoarele curbate și rezoluții de la Full HD până la 4K. Combinația de materiale de pe spatele monitorului îi va oferi modelelor AGON un finisaj elegant și stilat, care se va potrivi perfect cu stațiile de gaming opulente.

Primul model al AGON Series se va găsi în Europa începând cu luna Iunie.

Amsterdam, 23 Martie 2016 – AOC

 

Lasă un răspuns