AGON by AOC lansează monitoarele U27G3X/BK și U32G3X/BK cu rezoluție 4K pentru experiențe de gaming îmbunătățite

AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare[1] pentru gaming și accesorii IT din lume, lansează două monitoare concepute pentru a îmbunătăți experiența de gaming de zi cu zi. AOC GAMING U27G3X/BK și U32G3X/BK oferă tot confortul și tehnologia necesară pentru performanță și imagini de înaltă calitate pentru aventuri într-o gamă largă de jocuri.

Ambele modele sunt dotate cu un panou IPS ce au rezoluție UHD (3840×2160) pentru a obține o claritate impresionantă. Cu noile tehnologii GPU cu AI, obținerea unui număr ridicat de cadre pe secundă la rezoluția 4K devine mult mai ușoară ca niciodată. Modelele 4K U27G3X/BK și U32G2X/BK sunt lansate într-un moment perfect pentru jucătorii care caută o claritate suplimentară, combinată cu rate de reîmprospătare ridicate.
Modelul U27G3X/BK de 27″ (68,6 cm) are o rată de reîmprospătare de 160 Hz, în timp ce modelul U32G3X/BK de 31,5″ (80 cm) îmbunătățește experiența de joc cu un ecran mai mare, menținând în același timp o rată de reîmprospătare de 144 Hz. Cu un timp de răspuns GtG de 1 ms, ambele monitoare sunt o alegere excelentă pentru jocurile competitive. Echipate cu câte două porturi HDMI 2.1 și DisplayPort, ambele modele oferă flexibilitatea de a conecta cea mai recentă generație de GPU-uri și console. Pentru a garanta sesiuni de gaming confortabile și plăcute, ambele dispun de suporturi ergonomice care permit reglarea înălțimii, înclinării, rotirii și a pivotării.

AGON by AOC prezintă două monitoare UHD, perfecte pentru gaming și pentru o productivitate îmbunătățită în sarcinile de zi cu zi.

U27G3X/BK: Performanță remarcabilă pentru jocurile de zi cu zi

Cu rezoluția sa UHD (3840×2160), U27G3X/BK oferă o experiență de vizionare excepțională, pe lângă faptul că suportă HDR10, certificat cu VESA DisplayHDR 400. Panoul său IPS asigură culori precise și vibrante pentru muncă și joacă, în timp ce densitatea foarte mare a pixelilor de 163 ppi asigură o claritate și o acuitate impresionante. Cu o rată de reîmprospătare rapidă de 160 Hz, garantează un ecran fluid și receptiv, ceea ce îl face perfect pentru o gamă largă de jocuri.

Datorită timpului de răspuns rapid de până la 1 ms GtG, utilizând funcțiille “Overdrive” sau de reducere a neclarității în mișcare (MBR), U27G3X/BK oferă imagini precise și fără neclarități. Compatibilitatea Nvidia G-SYNC și suportul Adaptive-Sync garantează o experiență de joc fără efectul de rupere a imaginii. Cu o acoperire remarcabilă de 96% a culorilor DCI-P3 CIE 1976, monitorul oferă imagini vibrante și realiste, perfect adaptate pentru lumea captivantă a jocurilor. De asemenea este potrivit și pentru crearea de conținut digital. Compatibil în totalitate cu consolele de nouă generație, U27G3X/BK suportă 4K UHD la 120 Hz, ceea ce reprezintă o alegere convenabilă. Lag-ul de intrare redus, G-Menu, FlickerFree, Low Blue Mode și Shadow Control îmbunătățesc și mai mult experiența utilizatorului.

U32G3X/BK: Aventură vizuală

Cu ecranul său extins de 31,5″ și rezoluția UHD, modelul U32G3X/BK ridică performanța vizuală la un nivel superior. Datorită ratei de reîmprospătare de 144 Hz și densitatea mare de pixeli de 140 ppi, panoul IPS oferă imagini clare și precise pentru o varietate de aplicații. La fel ca modelul de 27″, acest monitor oferă o acoperire a gamei de culori DCI-P3 de 95% conform standardelor CIE1976 și asigură culori bogate și precise cu suport pentru o paletă extinsă de 1,07 miliarde de culori cu o adâncime a culorilor de 10 biți.

Cu un timp de răspuns rapid de până la 1 ms GtG utilizând modul “Overdrive”, U32G3X/BK este proiectat pentru o performanță de joc fluidă și precisă. Compatibilitatea sa cu NVIDIA G-SYNC și suportul Adaptive-Sync asigură o experiență perfectă, fără efecte de rupere a imaginii. U32G3X/BK este complet compatibil cu consolele de nouă generație și suportă 4K UHD la 120 Hz, ceea ce îl face o alegere potrivită pentru multe sarcini diferite. Lag-ul de intrare redus, G-Menu, FlickerFree, Low Blue Mode și Shadow Control asigură o experiență confortabilă și captivantă.

Prețuri și disponibilitate

U27G3X/BK și U32G3X/BK sunt pregătite să redefinească experiența gamingului 4K.

U27G3X/BK va fi disponibil din decembrie 2023, la un preț recomandat de 2878 lei.

U32G3X/BK, modelul cu ecran mai mare, va fi disponibil la finalul anului, la un preț recomandat de 3723 lei.


[1] IDC Quarterly Gaming Tracker – Gaming Monitor 2023 Q1

Views: 2

Lasă un răspuns