ADATA lanseaza SSD-ul extern SE770G cu iluminare RGB

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea SSD-ului extern ADATA SE770G cu iluminare RGB. Performant si cu design elegant, noul SE770G ofera conectivitate USB3.2 Gen 2 si Type-C, viteze de citire/scriere de pana la 1000/800 MB/s si un panou generos cu iluminare RGB.

Design indraznet si atractiv

SE770G nu este un SSD extern tipic. Cu un panou spatios iluminat RGB, acesta va lumina totul in jur cu un efect geometric foarte atractiv. Pana acum SSD-urile externe au fost tinute cumva in umbra, in timp ce alte periferice si dispozitive decorate RGB au fost mai degraba vedete pe birourile utilizatorilor. Cu SE700G, este momentul ca si SSD-urile externe sa iasa in evidenta.

Această prezentare necesită JavaScript.

Rapid si fiabil

Cu conectivitate USB 3.2 Gen 2, SE770G ofera viteze de citire/scriere de pana la 1.000/800 MB/s, de pana la 12,5 ori mai rapide decat cele oferite de harddisk-urile externe traditionale. Acest lucru inseamna ca noul dispozitiv poate transfera un fisier video 4K de 10 GB in doar 20 de secunde. SE770G are, de asemenea, conectivitate USB Type-C, oferind conectare facila datorita conectorului simetric.. Dincolo de productivitatea generala, si gamerii vor aprecia modelul SE770G. Pe langa iluminarea RGB eleganta, acesta poate fi conectat cu console de jocuri pentru stocare extinsa si timpi de incarcare a jocurilor mai rapizi.

Compatibilitate cu toate sistemele de operare importante

Android, macOS sau Windows, SE770G le accepta pe toate. Utilizatorii se pot bucura de videoclipuri, fotografii, muzica si orice altceva in orice moment si le pot partaja cu usurinta pe mai multe dispozitive.

In plus, ADATA SE770G este sustinut de o garantie de 3 ani.

Pentru mai multe detalii despre disponibilitate si preturi pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat reprezentant ADATA via www.adata.com.

Hits: 29

%d blogeri au apreciat: