ADATA lansează SE920, primul SSD extern cu USB4 din industrie

Cea mai rapidă unitate SSD externă cu răcire activă brevetată, multi-premiată la nivel mondial

Nevoia consumatorilor pentru transferul de fișiere mari de înaltă calitate a crescut semnificativ datorită tendințelor din domeniul IT cu inteligență artificială. În conformitate cu reglementările UE, USB4 va deveni standardul de transmisie pentru o nouă generație de dispozitive. Transferul rapid și convenabil de fișiere între diverse dispozitive a atras, fără îndoială, atenția consumatorilor și iată că a sosit momentul pentru o nouă generație de interfață USB4 care să unifice specificațiile de pe piață. ADATA, una dintre cele mai importante companii producătoare de memorii din lume, a lansat modelul SE920, primul său SSD extern USB4 care suportă Thunderbolt 3 & 4 și este compatibil cu USB 3.2 și USB 2.0. Performanțele pot ajunge până la 3.800 MB pe secundă. În plus, noul dispozitiv este echipat cu o interfață Type-C, ceea ce facilitează transferul de fișiere multimedia de mari dimensiuni între dispozitive sau exportul rapid de videoclipuri filmate cu telefoanele mobile. SSD-ul extern SE920 dispune de un șasiu patentat cu arc și de un ventilator încorporat pentru a oferi consumatorilor cea mai bună performanță de mare viteză.

Împingeți și extindeți carcasa pentru o disipare activă a căldurii patentată și brevetată

USB4 suportă viteze de transmisie de până la 40Gbps, dar vitezele mari generează inevitabil și temperaturi ridicate, ceea ce poate deveni o problemă pentru utilizatori. SSD-ul extern SE920 adoptă un design patentat cu disipare activă a căldurii și un microventilator încorporat. Apăsați pe carcasa telescopică pentru a activa ventilatorul și extindeți șasiul pentru a mări spațiul interior pentru circulația optimă a aerului și evacuarea rapidă a căldurii. În comparație cu produsele fără ventilator cu aceleași specificații, acest mecanism patentat poate reduce semnificativ temperaturile cu 10%[1] și menține stabilitatea transmisiei de date. Apăsați din nou carcasa pentru a retrage șasiul. Când este retras, SE920 este foarte ușor de transportat. Acest design unic și ingenios face ca SSD-ul extern SE920 să fie un accesoriu uimitor pentru utilizare zilnică.

Transfer de 3.800MT/s și câștigător al unor premii internaționale de design

ADATA SE920 este echipat cu noua interfață USB4 ce asigură vitezr de citire/scriere de 3.800/3.700 MB/s și poate transfera un fișier video 4K Hi-Res de 10 GB în aproximativ 3 secunde[2]. Se conectează cu ușurință la diferite sisteme de operare și platforme, cum ar fi Android, Mac OS și Windows, pentru a transmite clipuri video de înaltă definiție oricând și oriunde. SE920 este, de asemenea, compatibil cu consolele de gaming și poate extinde foarte mult bibliotecile de jocuri ale gamerilor pasionați. Jocurile se încarcă mult mai rapid în comparație cu hard disk-urile tradiționale, oferind performanțe AAA fără probleme și fără întreruperi. Eficiența excelentă a transmisiei, caracterul practic și designul cu disipare a căldurii al SE920 au fost foarte apreciate la competițiile de design din țară și din străinătate, câștigând premii internaționale precum Red Dot Design Award 2022, CES Innovation Awards 2023 și Taiwan Excellence Award 2023.

Introducerea SD620 rezistent la șocuri MIL-STD și SC610 fără cablu

În plus față de SSD-ul extern SE920 USB4, ADATA a lansat și SSD-urile externe SD620 și SC610 concepute special pentru categorii demografice unice. SD620 are un aspect puternic, șic și sportiv și este disponibil în culorile negru, albastru și roșu. Dispune de rezistență MIL-STD la căderi de la 1,22 metri și șocuri, are o viteză de transfer de până la 520 MB/s pentru performanțe excelente și este compatibil cu toate dispozitivele pentru a asigura un transfer de date facil și fără întreruperi. În plus, SC610 adoptă un design super portabil care emulează factorul de formă al unei unități flash cu caracteristicile de performanță ale unui SSD extern. Utilizează un conector culisant fără capac care nu necesită cablu de transfer, așa că puteți lăsa cablurile acasă atunci când ieșiți în oraș cu SC610. Viteza de transfer este de 550/500 MBps, de cinci ori mai mare decât cea a unităților flash obișnuite.


[1] Datele termice se bazează exclusiv pe condițiile de testare interne de laborator. Cifrele reale pot varia în funcție de software, hardware și mediul de testare individual.

[2] Rata de transfer de date este calculată ca valoare teoretică, iar viteza reală poate varia în funcție de configurația software-ului și a hardware-ului gazdă.

Views: 0

Lasă un răspuns