ADATA lanseaza o gama completa de accesorii USB Type C

ADATA® Technology, producator de top de module DRAM de inalta performanta, produse NAND Flash si accesorii mobile, anunta astazi lansarea a mai multor produse create pentru a usura trecerea la USB-C. Acestea fac standardul USB reversibil compatibil cu conectori cum ar fi USB-A si HDMI, precum si cu prize traditionale ca VGA (D-sub).

USBC-C-USBC-3.0A-USBC-2.0A-USB-C ADAPTER

ADATA crede ca USB-C reprezinta o evolutie pozitiva care vine in beneficiul clientilor. Conectorul reversibil este extrem de usor de utilizat – de asemenea, permite rate de transfer mai rapide si o calitate mai ridicata de transmitere a semnalului. Cu noile adaptoare, cabluri si hub-uri, utilizatorii pot conecta dispozitive cu USB-C la diverse alte dispozitive, astfel incat functionalitatea este mentinuta. Toate cablurile si adaptoarele sunt realizate din materiale de inalta calitate, pentru a asigura capabilitati optimizate in transferul de date.

Portabilitatea datelor: cititor OTG USB-C si Hub USB-C

Realizand accesul la date eminamente fara efort, cititorul OTG USB-C combina suportul USB-C, USB-A si microSD/SDXC/SDHC intr-un produs portabil, ultra-compact. Acesta reprezinta o modalitate excelenta de a transfera continut si de a interconecta dispozitive. In plus, Hub-ul USB-C are porturi USB-C, USB-A si HDMI, cu posibilitatea de a incarca anumite dispozitive mobile. Portul HDMI permite afisarea de continut de pe dispozitive cum ar fi notebook-uri sau telefoane, direct pe televizor, iar includerea unui USB-A asigura o larga compatibilitate cu numeroase produse de pe piata.

Această prezentare necesită JavaScript.

Conectivitate video: USB-C la HDMI si VGA

ADATA produce adaptoare care realizeaza conversia de continut digital si analog, de la dispozitive cu USB-C la HDMI si VGA. Produsele permit realizarea facila de conexiuni video de la telefoane, notebook-uri, tablete si alte dispozitive cu USB-C catre orice dispozitiv cu intrare video, inclusiv televizoare, console de jocuri sau receptoare audio-video. Adaptorul USB-C la VGA suporta modul Legacy si este foarte util mai ales pentru utilizatorii care au nevoie sa afiseze continut pe proiectoare.

Transmisie puternica: cablu si adaptor USB-C

Cablurile ADATA USB-C sunt realizate doar din materiale rezistente, pentru a preveni deteriorarea firelor ce poate fi data de indoire, rasucire sau intindere. Constructia premium a acestor cabluri suporta pana la 100W datorita unui controler E-MARK integrat, accelerand incarcarea dispozitivelor si punand la dispozitie o latime de banda completa pentru USB 3.1 Gen 2, pentru a transfera continut UHD 4K fara a avea nevoie de buffer. In plus, ADATA lanseaza si adaptoare compacte de la USB-C la USB-A, convertind astfel instant oricare din milioanele de cabluri USB-A din lume la USB-C reversibil, fara nicio pierdere a fidelitatii datelor.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Bucuresti, Romania – 2 noiembrie 2016 – ADATA® Technology

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: