ADATA anunta lansarea unui nou SSD extern SD 600, cu tehnologie 3D NAND

ADATA® Technology, lanseaza astazi SSD-ul extern SD600, care utilizeaza tehnologia 3D TLC NAND, oferind doua variante cu capacitate de 256GB, respectiv 512GB.

0302-SD600-FEA-1002

Drive-ul atinge viteze de 440MB/s la citire si de 430MB/s la scriere, depasind cu usurinta HDD-urile externe. Produsul cantareste doar 90g, si functioneaza fara drivere, cu Windows PC, Xbox One, PS4 si Android. SD600 este disponibil in doua variante de culoare: negru complet si rosu-negru, fiind realizat din materiale rezistente la impact, pentru un design sportiv, potrivit stilurilor active de viata.

Cu o alura atletica, SD600 ofera o viteza de 440MB/s la citire si de 430MB/s la scriere.  De aproximativ patru ori mai rapid decat unitatile HDD, noul SD600 scurteaza timpii de incarcare, lucru care duce la jocuri si aplicatii mai fluide, ori de cate ori este nevoie de un streaming rapid.

Această prezentare necesită JavaScript.

Noul SD600 este echipat cu tehnologie 3D TLC NAND Flash. ADATA si industria in ansamblu utilizeaza memorie de tip 3D, deoarece ofera densitate, fiabilitate si longevitate crescuta, comparativ cu memoria 2D. SD600 va fi disponibil in doua variante, cu capacitati de 256GB si de 512GB.

Cache-ul SLC prezinta un interes deosebit, permitand ca o parte a capacitatii drive-ului sa functioneze in modul pSLC (pseudo single-level cell), lucru extrem de util pentru manipularea operatiunilor cu prioritate ridicata.

Conectarea la dispozitive prin USB 3.1 se realizeaza fara efort, SD600 fiind complet compatibil cu desktop-uri si laptop-uri cu Windows, Xbox One, PS4 si Android. Este realizat din materiale rezistente la impact, pentru a adauga un nivel suplimentar de protectie in caz de cadere sau socuri, frecvent intalnite intr-un stil de viata activ.

Bucuresti, Romania – 14 martie 2017 – ADATA® Technology

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: