Adaptorul USB Wireless DB TENDA U9 AC650 test & review

Situatiile dificile apar mereu in partea de IT si cateodata cu lucruri marunte poti realiza lucruri mari. Cam aceasta este si situatia intalnita atunci cand desktopul tau nu poate fi conectat la reteaua wireless de apartament, sau ti s-a stricat portul wireless de la laptop sau alte deviceuri ce au in constructie un port USB 2.0 sau chiar si USB 3.0. Sau vrei sa faci un upgrade de viteza atunci cand ai un device mai vechi, poti avea sansa sa fii un pic mai rapid. Si in perioada asta de pandemie pare sa aiba importanta o astfel de solutie ieftina si usor de instalat.

Este si cazul meu care detin un laptop de serviciu model mai vechi, ce a imbatranit odata cu mine, iar sefii s-au gandit ca poate eu nu imi doresc sa imi fac treaba mai rapid si sa am si o fanta de distractie atunci cand imi doresc sa ma mai si odihnesc, atunci cand dau remote de acasa. Mai jos aveti specificatiile

Antena: incorporata
Interfata: USB 2.0
Rata de transmisie: 650 Mbps
Frecventa retelei WiFi: 2,4 GHz, 5 GHz
Protocoale de retea: 802.11ac, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n

Greutatea produsului: 0,0420 kg
Dimensiunea produsului (L x L x Î): 3,68 x 1,85 x 0,76 cm

Lista de ambalare: 1 x adaptor de retea, manual de utilizare

U9 este un adaptor Wi-Fi dual band 11ac. Viteza wireless de 5 GHz a U9 poate fi de pana la 433 Mbps si 2,4 GHz poate ajunge pana la 200 Mbps. Tehnologia avansata MU-MIMO a fost utilizata pe U9, care poate imbunatati transferul de date eficient si poate oferi un streaming mai lin. Cu unitatea interna, poate finaliza automat instalarea odata conectata la computer. Cu un design compact si mini, U9 nu are niciun efect asupra utilizarii porturilor invecinate. U9, de asemenea, compatibil cu Windows (XP / 7/8 / 8.1 / 10), poate satisface diferite cerinte ale utilizatorilor.

Instalarea de tip plug & play a fost atat de usoara incat sotia mea a reusit sa o faca fara nicio asistenta din partea mea, deoarece isi instaleaza automat propriul driver cand il conectati la computer. Receptia este, de asemenea, excelenta, deoarece primesc un semnal complet pe computerul meu, care este la aproximativ 10 m distanta de router, cu cativa pereti intre. Daca este sa compar viteza fara stick si cea cu stick pot spune cu siguranta ca s-a observat o imbunatatire pentru modelul meu de laptop aproape la dublu, asa cum se poate vedea mai jos.

Hits: 56

%d blogeri au apreciat: