Actualizat și modernizat – Alienware aduce răcirea cu lichid şi overclocking-ul dinamic la nivelul vacanțelor

  • Noul desktop Alienware X51 crește semnificativ performanțele prin răcirea cu lichid a procesorului Skylake de la Intel şi prin suportul pentru gaming 4k cu ajutorul Graphics Amplifier
  • Noile notebook-uri Alienware oferă 24 de actualizări, inclusiv overclocking-ul dinamic, creat special de Alienware pentru a se obține maximum de performanță de la procesor
  • Primul monitor de gaming de la Dell suportă rularea de jocuri cu o imagine cursivă fără egal

Alienware a lansat un nou şi anticipat portofoliu de produse, care cuprinde desktop-ul de gaming de generaţie următoare Alienware X51 și notebook-urile modernizate Alienware 13, 15 şi 17. Aceste produse actualizate au fost lansate în seara deschiderii evenimentului PAX Prime, unul din cele mai mari evenimente de gaming din America de Nord, care a avut loc între 28 şi 31 august în Seattle, Washington. Evenimentul a pus în evidenţă câteva din soluţiile noi, incluzând aici premiera oferită de noul monitor de gaming Dell 27, care va fi lansat oficial la sfârşitul lui octombrie.

alienware-category-x51-r3-20150827

Desktop-ul Alienware X51

Alienware X51 este un favorit al fanilor; dimensiunile sale compacte, performanţele masive şi opţiunile unicat de particularizare îl fac cel mai popular sistem Alienware pentru evenimentele şi turneele de gaming din întreaga lume. Ca să-şi întărească poziţia pe care o deţine în preferinţele gamerilor, X51 oferă pentru prima dată o soluţie particulară de răcire cu lichid, precum şi suport pentru Alienware Graphics Amplifier. Adaptată pentru factorul de formă mic, soluţia unicat de răcire a procesorului reduce zgomotul şi poate duce procesoarele de cea mai nouă generaţie, a şasea, de la Intel, Intel Core i5K şi i7K, la performanţe maxime. Gamerii care vor să treacă dincolo de performanţele impresionante ale plăcii grafice Nvidia GTX 960 montate pe X51 se pot bucura acum de gaming-ul 4K atunci când placa este conectată la Graphics Amplifier şi un monitor 4k (ambele vândute separat), suportând opţiuni GPU discrete, inclusiv Nvidia GeForce GTX Titan X. Actualizările de memorie includ suport pentru DDR4, noile SSD-uri M.2 PCI pentru lărgime de bandă crescută până la 4GB/s şi porturi USB 3.1, care pot îmbunătăţi dramatic rezultatele atunci când le sunt ataşate anumite dispozitive. Dotat acum cu Windows 10, cel mai nou Alienware X51 poate atinge o grafică mai realistă şi o rulare a jocului mai cursivă cu ajutorul DirectX 12.

Notebook-urile Alienware 13, 15 şi 17

Noile notebook-uri Alienware oferă peste 20 de actualizări şi modernizări, implementate strategic astfel încât să ofere gamerilor ceea ce au ei nevoie pentru cea mai bună experienţă de gaming. Printre îmbunătăţirile cheie se numără capabilităţile patentate de overclocking dinamic, care monitorizează constant pragurile de temperatură pentru asigurarea unor performanţe maxime ale procesorului. Fiecare notebook actualizat include porturi USB Type-C pentru USB 3.1 şi suport tehnologic Thunderbolt 3, plus tehnologie SSD PCI pentru rezultate semnificative la viteze de 4GB/s, în scopul încărcării rapide a jocurilor, mediilor şi aplicațiilor. În scopuri de conectivitate fără compromisuri, Alienware a implementat controller-e Killer Wireless-AC 1535 şi Killer E2400 High-Performance Gigabit Ethernet în scopuri de viteză şi fiabilitate crescute în timpul rulării online de jocuri sau al rulării online de materiale video HD. Toate aceste notebook-uri vor fi, de asemenea, livrate cu Windows 10, suportând în acelaşi timp Windows 8.1. Toate laptop-urile Alienware se pot extinde către gaming UltraHD 4k atunci când sunt conectate la un amplificator grafic Alienware dotat cu card grafic 4k şi monitor opţional 4k.

Printre opţiunile unicat oferite în cadrul portofoliului actualizat, Alienware 17 oferă un ecran opţional Ultra 4k, dotat cu cea mai nouă tehnologie IGZO pentru imagini de calitate ridicată şi cerinţe de putere scăzute. Aceeaşi tehnologie IGZO este disponibilă pentru noul panel touch opţional de rezoluţie QHD+ pentru Alienware 13, care poate acum oferi o baterie 62WHr cu durată mai îndelungată de viaţă. Alienware 15 este primul şi singurul notebook comercializat pe piaţă configurabil prin intermediul noii grafici Radeon R9 M395X de la AMD.

“Acest nou val de produse a fost inspirat de cererea continuă a clienţilor noştri pentru noi performanţe şi inovaţii”, a declarat Frank Azor, cofondator şi director general Alienware. “Noul sistem cu răcire lichidă şi suport extins Graphics Amplifier, care incorporează cea mai nouă tehnologie legată de componente, reprezintă cele mai noi dezvoltări din domeniu după aproape două decenii de dedicare faţă de gameri şi nevoile lor.”

Ecrane de gaming

În calitatea lui de brand de monitoare numărul unu în lume (1), Dell adaugă un nou nivel de performanţe şi opţiuni pentru asigurarea celei mai bune experienţe de gaming posibile. Pe noul monitor Dell 27 Gaming Monitor (S2716DG), proiectat special pentru gaming, jucătorii pot descoperi o experienţă de rulare a jocurilor fără rival. Monitorul este construit pentru a furniza o experienţă de gaming fără compromisuri prin imagini nedistorsionate, cu contrast puternic, graţie tehnologiei Nvidia’s G-Sync şi a celei mai rapide rate de refresh la 144Hz, în vreme ce rata de răspuns de 1 ms anulează practic orice întârziere de intrare. Jocul poate rula confortabil ore îndelungate prin intermediul caracteristicilor complet ajustabile ale echipamentului şi al perifericelor cu acces facil datorită gamei largi de porturi disponibile.

De asemenea, Dell a anunţat primul său monitor curbat de 27″. Noul Dell 27 Curved Monitor (SE2716H) oferă o experienţă vizuală confortabilă, întărită de senzaţia de învăluire. Design-ul zvelt se adaugă la această experienţă prin intermediul unui afişări aproape continue. Elegant conceput, acest monitor solid de 27″ oferă gamer-ilor un contrast de culoare uimitor. Experienţa de joc este şi mai mult îmbunătăţită prin intermediul difuzoarelor integrate duale de 9W, care redau fidel şi pe deplin sunetul

București, 7 septembrie 2015 – Dell

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: