Acer Spin 7, cel mai subțire convertibil din lume

  • Acer Spin 7, cel mai subțire notebook convertibil din lume1, are o grosime de doar 10,98 mm și o greutate de 1,17 kg; are ecran Full HD de 14 inch Corning Gorilla® Glass® într-o carcasă de 13 inch din aluminiu
  • Modelul compact Acer Spin 5 dispune de un ecran de 13,3 inch, are o durată de utilizare a bateriei de până la 10 ore2
  • Ambele modele sunt dotate cu sistemul de balamale patentate Acer, care permit rotirea ecranului la 360 de grade pentru maximă flexibilitate și confort, în cele patru moduri de utilizare – laptop, tabletă, display și „tent”

Spin 7_3

Acer anunță disponibilitatea în România, a notebook-urilor Acer Spin 7, cel mai subțire notebook convertibil din lume, nominalizat la categoria Inovații la CES 2017, și a Acer Spin 5, care oferă performanțe remarcabile și o durată lungă de utilizare a bateriei, într-o carcasă compactă.

Ambele modele asigură flexibilitate maximă, fiind prevăzute cu o balama inovatoare care permite rotirea ecranului la 360 de grade și tehnologia Continuum, astfel încât pot fi folosite ca laptop, tabletă, în modul display pentru economie de spațiu sau în modul „tent” pentru vizionare de filme sau prezentări.

De asemenea, cele două notebook-uri sunt dotate cu memorii DDR4 de 8GB și SSD de 256GB pentru bootare și transfer de date rapide. Display-urile IPS tactile în 10 puncte redau imagini strălucitoare și vii din orice unghi pentru o experiență de utilizare plăcută.
Spin 7 – portabilitate și putere procesor Intel® Core™ i7-7Y75 pe platformă Kaby Lake™,  tactat la 1.3GHz cu tehnologie Turbo Boost până la 3.6GHz, care îi asigură o performanță superioară. Durata de utilizare a bateriei de până la 8 ore face acest convertibil alegerea perfectă pentru utilizatorii care călătoresc frecvent sau pentru productivitate pe tot parcursul zilei. Este extrem de ușor, cântărind doar 1,17 kg și mai subțire decât o carcasă pentru DVD-uri, măsurând doar 10,98 mm grosime. Marginile sunt perfect tăiate, iar rama îngustă a ecranului IPS Full HD de 14 inch maximizează zona de vizualizare. Ecranul rezistent Corning® Gorilla® Glass 4 oferă protecție împotriva zgârieturilor, reducând în același timp reflexiile, pentru o mai bună vizibilitate în spațiile deschise.

Această prezentare necesită JavaScript.

Porturile duale USB 3.1 de tip C asigură transferul rapid de date, conectarea la un monitor extern, dar și posibilitatea încărcării notebook-ului Spin 7, a unui smartphone sau oricărui alt dispozitiv. Modelul mai este prevăzut cu un adaptor USB (de la C la tip A, standard), care asigură funcționarea mouse-urilor, tastaturilor și altor perifericede generație mai veche.

Tehnologia wireless 2×2 802.11ac MU-MIMO asigură streaming fără întreruperi și posibilitatea descărcării de conținut de până la trei ori mai repede decât vechile standarde wireless, chiar și la distanțe mai mari3. În plus, sistemul de sunet Dolby® Audio Premium® a fost îmbunătățit pentru un sunet remarcabil prin intermediul celor două difuzoare integrate cu semnal de ieșire, care se schimbă automat când ecranul este întors.

Spin 5 – autonomie de până la 10 ore
Mic și compact, Acer Spin 5 dispune de un ecran Full HD de 13,3 inch și balamale care permit rotirea ecranului la 360 de grade, fără a se răsturna când este folosit touchscreen-ul. În configurația de top, convertibilul vine echipat cu un procesor Intel® Core™ i7-6500U Skylake™, tactat la 2.3GHz cu tehnologie Turbo Boost până la 2,8GHz. Autonomia bateriei este de până la 10 ore2. Un port USB 3.0 și două porturi USB 2.0 asigură conectivitate cu o gamă largă de periferice, iar cititorul de carduri MicroSD poate accesa imagini, date și alte tipuri de conținut de la mai multe dispozitive.

Atât Acer Spin 7, cât și Spin 5 vin cu tehnologia Bluetooth® 4.1, care oferă suport în funcționarea perifericelor wireless. Acer BluelightShield™ reduce suprasolicitarea și oboseala ochilor din timpul sesiunilor lungi de lucru. Pentru conferințe video sau conversații acasă, la birou sau în timpul deplasărilor, camera web HD (1280 x 720) asigură imagini clare, iar tehnologia Acer TrueHarmony™, un sunet de calitate superioară.

Prețuri și disponibilitate

Acer Spin 7 are un preț recomandat de 5899 lei, iar Acer Spin 5 poate fi achiziționat la prețul de 3599 de lei, în varianta cu procesor Intel® Core™ i7-6500U, respectiv, începând de la 2999 de lei pentru varianta cu Intel® Core™ i5-6200U.

București, 13 decembrie 2017 – Acer

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: