Acer prezintă phablet-ul Iconia Talk S și noi serii Liquid Z6

  • Acer Iconia Talk S (A1-734): procesor quad-core; sitem de operare Android™ 6.0 Marshmallow; display HD cu unghi larg de vizualizare; rezoluția camerei de 13MP; Iconia Suite pentru un acces ușor și intuitiv la funcțiile inteligente; micro SD de până la 128 GB
  • Liquid Z6: procesor quad-core MT6737P; display curbat IPS 2.5D; rezoluția camerei de 8MP cu auto-focus; cameră secundară de 2MP; 1GB RAM; 8GB ROM
  • Liquid Z6 Plus: procesor octa-core MT6753; display FHD din sticlă 2.5D rezistentă de 5.5-inch; baterie 4080mAh; cameră principală de 13MP; cameră secundară de 5MP; 3GB RAM; 32GB ROM; senzor de amprentă, carcasă din metal.

Iconia Talk S_01

Acer a lansat o nouă gamă de dispozitive mobile Android compacte, elegante și accesibile. Iconia Talk S este o gamă de phablet-uri 4G LTE care asigură flexibilitate în comunicare, în timp ce noua serie Z6 Liquid oferă o experiență excelentă de divertisment cu panourile IPS[1] high-definition și display-urile 2,5D elegante, curbate, din sticlă.

Acer Iconia Talk S

Acer Iconia Talk S îmbină o tabletă 4G LTE și un telefon într-un singur device. Design-ul său dual-SIM suportă două conturi (numere de telefon), are procesor quad-core și rulează  Android 6.0 Marshmallow. Modul inteligent de gestionare a energiei asigură o autonomie de până la 9 ore[2].

Acer Iconia Talk S are ecran HD (1280 x 720) și un finisaj anti-alunecare. Camera foto de 13MP asigură imagini clare, detaliate.
Integrează toate aplicațiile Acer Suite Iconia, (EZ Snap, EZ Wake și EZ Utilities), precum și Microsoft Office Suite și Google Mobile Services.
Liquid Z6 Series
Acer a dezvoltat seriile de smartphone-uri Liquid Z6 și Z6 Plus pentru cei care își doresc productivitate în deplasări. Dispozitivele au design minimalist, fiind subțiri și compacte, cu ecrane de sticlă 2.5D, IPS Full HD, de 5, respectiv 5,5 inchi. În plus, Liquid Z6 Plus are carcasă metalică ultra-premium. Ambele modele rulează Android 6.0.
Smartphone-ul Liquid Z6 are o cameră principală de 8MP, iar Liquid Z6 Plus are atât o cameră principală de 13MP, cât și o cameră secundară frontală de 5MP.

Această prezentare necesită JavaScript.

Liquid Z6 are procesor quad-core, în timp ce Liquid Z6 Plus procesor octa-core. Liquid Z6 Plus oferă, de asemenea, autentificare biometrică, cu ajutorul unui senzor de amprentă digitală pentru siguranță sporită și un acces mai rapid.

Prețuri și disponibilitate

Iconia Talk S va fi disponibil în  EMEA, din septembrie, la un preț începând de la 169 de euro, iar Liquid Z6 din noiembrie, la 119 euro.

Liquid Z6 Plus va fi disponibil în EMEA din decembrie, începând de la 249 de euro.

Specificațiile, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla despre disponibilitate, specificații de produs și prețurile de pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou sau distribuitor Acer prin intermediul www.acer.com.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este o companie care furnizează componente hardware, software și servicii, investind în cercetarea, proiectarea, marketarea, vânzarea și suportul pentru produse inovatoare, care îmbunătățesc viața oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, ecrane, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvoltă de asemenea și soluții cloud care să reunească Internet of Things. Acer are 7.000 de angajați la nivel global și este al patrulea cel mai mare furnizor de PC-uri din lume  (conform IDC 2014) (7). Cifra de afaceri a companiei în 2014 a fost de 10,39 miliarde de dolari.

[1] Toate brandurile și denumirile de produs menționate includ mărci înregistrate ale companiilor respective și sunt utilizate numai pentru a descrie sau pentru a identifica produsele.

[2] Durata de viață listată a bateriei este obținută prin simularea vizionării clipurilor video stocate pe dispozitivul mobil. Cliptul testat se continuă, fără întrerupere, până când bateria este consumată. Durata de viață a bateriei variază în funcție de utilizarea efectivă a dispozitivului.

Berlin, Germania (2 septembrie 2016) Acer

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: