Acer lansează tableta de buget cu Android Iconia One 8

Acer a lansat în cadrul ediției de anul acesta a CES tableta Iconia One 8 (B1-850), un dispozitiv de 8 inchi destinat familiilor cu copii, foarte accesibil și la preț –129 de euro. Tableta este potrivită pentru browsing, rularea de clipuri video, gaming ocazional și oferă o interfață mai prietenoasă pentru copii cu ajutorul aplicației Acer Kids Center, precum și funcție de control parental.

Iconia One 8

Iconia One 8 (B1-850) are un ecran IPS[1] HD multi-touch în 10 puncte, ce asigură o calitate bună a imaginii și o experiență tactilă potrivită pentru gaming. Tableta rulează sistemul de operare Android 5.1 și are o baterie cu autonomie de 9 ore. Dispozitivul are procesor quad-core MediaTek, o camera principală de 5MP și o camera frontală de 2MP, 1GB de memorie RAM DDR3L, capacitate de stocare de 16GB și slot pentru card micro SD de până la 128GB. Tableta este disponibilă în două variante de culori – albă și albastră.

Aplicația Acer Kids center

Iconia One 8 (B1-850) are preinstalată aplicația Kids Center, o interfață simplificată și ușor de accesat de către copii pentru a accesa mai ușor conținutul potrivit vârstei lor cum ar fi jocuri, cărți, clipuri. Cu ajutorul funcției de control parental, conținutul accesat de copii poate fi restricționat și limitat timpul petrecut pe tabletă.

Instrumente inteligente de simplificare a taskurilor

Iconia One 8 (B1-850) oferă o serie de funcții care simplifică diferitele task-uri zilnice:

    • EZ WakeUp – din doar trei atingeri, tableta iese din stand-by și încarcă aplicațiile pre-selectate
    • EZ Snap – permite realizarea de screenshot-uri care pot fi apoi partajate sau editate.
    • System Doctor – Permite gestionarea memoriei, spațiului de stocare și a aplicațiilor.

Preț și disponibilitate

Acer Iconia One 8 (B1-850) va fi disponibilă în regiunea EMEA din luna martie la prețuri începând de la 129 de euro.

Specificațiile exacte și prețurile pot varia în funcție de țară.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este o companie care furnizează componente hardware, software și servicii, investind în cercetarea, proiectarea, marketarea, vânzarea și suportul pentru produse inovatoare, care îmbunătățesc viața oamenilor. Portofoliul de produse Acer include PC-uri, ecrane, proiectoare, servere, tablete, smartphone-uri şi produse de tip wearables. Firma dezvoltă de asemenea și soluții cloud care să reunească Internet of Things. Acer are 7.000 de angajați la nivel global și este al patrulea cel mai mare furnizor de PC-uri din lume (conform IDC 2014). Cifra de afaceri a companiei în 2014 a fost de 10,39 miliarde de dolari.

[1] All brands and product names mentioned herein include trademarks of their respective companies and are used solely to describe or identify the products.

BUCUREȘTI, 8 ianuarie 2016

Visits: 3

Lasă un răspuns