Acer lansează noua gamă de smartphone-uri

Acer lanseaza în cadrul Mobile World Congress o nouă gamă de telefoane – seriile Zest – care include modelele Liquid Zest și Liquid Zest 4G, adresate utilizatorilor foarte activi în social media, amatori de muzică și care au nevoie să fie în permanență conectați cu prietenii. Liquid Zest și Liquid Zest 4G au un design pe cât de functional, pe atât de subțire și compact și sunt disponibile în variantele Midnight Black & Daylight White. În afară de design, smartphone-urile se remarcă prin

Z630_front

cele mai bune display-uri, sisteme de sunet și camere. Cele două smartphone-uri au display IPS HD de 5 inchi cu tehnologie Zero Air Gap care elimină aerul dintre panel și modulul LCD pentru a reduce reflexiile și a îmbunătăți calitatea imaginii în lumină puternică. Cu ajutorul aplicației Acer BluelightShield™, utilizatorul poate controla nivelul de albastru pentru o vizionare mai confortabilă. Ambele modele oferă o rezoluție HD 720 x 1280 și o camera principală de 8MP F2.0 cu auto-focus și o camera frontală de 5MP cu lentilă ce suprinde imaginea la 85 de grade.

Sistemul de sunet DTS® Sound Studio încorporat de Liqid Zest, respectiv DTS HD Premium Sound al Liquid Zest 4G, asigură o experiență audio foarte bună, chiar în mișcare. Ambele modele au preinstalat Acer GameZone pentru a juca cele mai noi jocuri și a putea înregistra gameplay-ul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Acer Zest va fi diponibil în EMEA în aprilie începând de la 109 euro, iar Liquid Zest 4G din luna mai, de la 149 de euro.

Liquid Z630, cu procesor octa-core

Acer a lansat, de asemenea, o versiune mult mai puternică a Liquid Z630, serie prezentată la IFA în septembrie. Noutățile aduse de noua versiune Liquid Z630S sunt capacitatea de memorie și stocare, precum și puterea de procesare. Smartphone-ul integrează un procesor MediaTek MT6753 octa-core pe 64-bit, tactat la 1,3Ghz, are o memorie RAM de 3GB și o capacitate de stocare internă de 32GB. Smartphone-ul are un acumulator de 4000 mAh care asigură autonomie pe toată durata zilei, indiferent de task-uri. Smartphone-ul are un ecran IPS HD de 5,5 inchi cu Zero Air Gap, precum și două camera de 8MP cu unghi larg de vizualizare, respectiv auto-focus, ambele capabile să filmeze HD. Dispozitivul are conectivitate LTE Cat4, WiFi 802.11 b/g/n și Bluetooth 4.0.

Noua versiune de smartphone încorporează Acer BluelightShield™ și are sistem de sunet DTS Studio Sound™ care asigură performanță audio la redarea de clipuri audio și video. Interfața smartphone-ului poate fi personalizată în modul ”Standard”, ”Easy” și ”Basic”, mod care include o serie de opțiuni de protecție a copiilor.

Totodată, Z630 e echipat cu AcerEXTEND care permite conectarea wireless a smartphone-ului la un PC compatibil și vizualizarea ecranului telefonului într-un emulator pe PC. Acer Liquid Z630S este disponibil în EMEA de la 229 de euro.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea variază în funcție de țară.

BARCELONA (25 Februarie 2016) – Acer

 

Visits: 0

Lasă un răspuns