Acer lansează laptopurile premium Chromebook Plus pentru productivitate și jocuri, cu Google AI încorporat

  • Întruchiparea performanței și a portabilității, Acer Chromebook Plus Spin 714 este echipat cu procesoare Intel® Core™ Ultra și dispune de un design convertibil 2 în 1 subțire și ușor, cu un șasiu din aluminiu rezistent, pentru muncă, școală și joacă în mișcare.
  • Acer Chromebook Plus 516 GE oferă o experiență captivantă de gaming în cloud cu NVIDIA GeForce NOW inclus, procesoare Intel Core și un design axat pe jocuri, cu un ecran WQXGA de 120 Hz, tastatură RGB și Wi-Fi 6E pentru o conexiune rapidă și fiabilă.
  • Ambele laptopuri noi Acer Chromebook Plus încurajează și permit utilizatorilor să se conecteze, să creeze și să colaboreze mai mult ca niciodată cu ajutorul funcțiilor de inteligență artificială generativă de la Google și Adobe.

Acer a lansat astăzi două noi laptopuri Chromebook Plus premium – Acer Chromebook Plus Spin 714 și Acer Chromebook Plus 516 GE – care combină designul versatil cu un procesor Intel Core de două ori mai rapid și cu o memorie și un spațiu de stocare de până la două ori mai mare[] , oferind utilizatorilor puterea de a face și mai multe lucruri în același timp.

Cele două noi dispozitive Chromebook Plus suportă funcții îmbunătățite de inteligență artificială generativă pentru conectivitate, creativitate și colaborare, cum ar fi o funcție “Ajută-mă să scriu” disponibilă doar cu un click dreapta, Google Photos’ Magic Editor, Gemini și multe altele. Acer Chromebook Plus Spin 714 este un convertibil subțire, optimizat pentru productivitate și conectivitate în mișcare, cu o balama la 360 de grade care îi permite să fie utilizat în nenumărate moduri și locuri, iar Acer Chromebook Plus 516 GE este un Chromebook de ultimă generație pentru jocuri în cloud, cu cea mai recentă echipare hardware axată pe jocuri, pentru a transmite și juca jocuri AAA cu NVIDIA® GeForce® NOW, Xbox Cloud Gaming, Boosteroid, Amazon Luna și multe altele. 

“Cele două noi laptopuri Acer Chromebook Plus profită cu măiestrie de noile capabilități Google AI care fac acum parte din ChromeOS, pentru a oferi experiențe și mai avansate utilizatorilor de Chromebook”, a declarat James Lin, General Manager, Notebook-uri, Acer Inc. “Faptul că aceste două noi laptopuri Acer Chromebook Plus nu ar putea fi mai diferite și totuși ambele oferă o experiență Chromebook Plus de nivel înalt indică direct puterea și flexibilitatea ecosistemului ChromeOS și importanța designului laptopurilor Chromebook Plus centrat pe utilizator.” 

Acer Chromebook Plus Spin 714 portabil și convertibil se mândrește cu performanțe în mișcare 

Compact, rezistent și orientat spre performanță, noul Acer Chromebook Plus Spin 714 (CP714-1H) convertibil este Chromebook-ul ideal pentru călătorii, oferind o combinație de performanță mobilă receptivă și multitasking efficient, pentru colaborare la locul de muncă, la școală sau pentru proiecte creative. Echipat cu procesoare până la Intel® Core™ Ultra 7[], Acer Chromebook este pregătit să ajute utilizatorii să se bucure de aplicațiile Google și Adobe cu inteligență artificială. Google AI îi ajută pe utilizatori să scrie cu ușurință și să proiecteze fundaluri unice, în timp ce aplicațiile Adobe Photoshop și LumaFusion fac din editarea fotografiilor și videoclipurilor o joacă de copii. Gemini din Google Docs, Sheets, Slides și Gmail[]  ajută la generarea și rezumarea notițelor și la personalizarea e-mailurilor pentru o mai mare productivitate și organizare. În plus, productivitatea pe tot parcursul zilei cu noul Chromebook va fi un standard; cu o viteză, memorie și spațiu de stocare de 2 ori mai mari[1], designul șasiului său durabil din aluminiu este certificat MIL-STD 810, iar bateria cu încărcare rapidă asigură o durată lungă de viață a bateriei de până la 10[2,] ore. 

Designul convertibil 2 în 1 al Acer Chromebook Plus Spin 714 dispune de balamale cu deschidere la 360 de grade care îi permit să fie utilizat în diverse scenarii, inclusiv ca laptop tradițional sau ca tablet, pentru a lua notițe și a face schițe cu un stylus activ USI dockabil opțional. Ecranul tactil de 14 inchi al Chromebook-ului prezintă în mod vibrant imagini în claritate WUXGA (1920×1200) și o gamă de culori vii 100% sRGB. Acest lucru înseamnă că funcțiile bazate pe inteligență artificială, cum ar fi crearea de imagini de fundal generative și Google Photos Magic Editor, ajută utilizatorii să își reimagineze fotografiile și vor fi și mai captivante și mai plăcute pe ecranul cu rame subțiri al Chromebook-ului. În plus, ecranul cu sticlă Antimicrobiană Corning® Gorilla® este protejat de zgârieturi, rezistând în același timp la pete și la bacteriile care provoacă mirosuri[] neplăcute.

Oamenii vor arăta și se vor auzi întotdeauna foarte bine la cursurile online, la teleconferințele de la serviciu sau la întâlnirile de familie cu camera web QHD 1440p a Chromebook-ului și cu îmbunătățirile audio și video bazate pe inteligență artificială pentru o claritate, iluminare și sunet mai bune. Camera web dispune de tehnologia de reducere temporală a zgomotului pentru a menține imagini de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare redusă, precum și de un obturator fizic pentru a proteja intimitatea. Microfoanele duble se asociază cu difuzoarele duble orientate în sus și cu DTS® Audio pentru a oferi un sunet de înaltă calitate, fără distorsiuni, pentru a îmbunătăți și mai mult experiența de conferință. Chromebook-ul se conectează în mod fiabil prin Wi-Fi 6E și Bluetooth™ 5.1, precum și la dispozitive suplimentare prin intermediul unei game de porturi, inclusiv HDMI 2.0 și două porturi USB Type-C cu ambele porturi Thunderbolt™ 4 și un port USB Type-A.

Acer Chromebook Plus 516 GE oferă jocuri în cloud imersive cu NVIDIA GeForce NOW 

Noul Acer Chromebook 516 GE (CBG516-2H) aduce un mod complet nou de a juca cu serviciul de jocuri în cloud NVIDIA GeForce NOW, plus cea mai recentă tehnologie cu un design de primă clasă axat pe gaming. Utilizatorii Acer Chromebook Plus 516 GE se pot delecta cu cele mai recente jocuri AAA alături de milioane de alți jucători, fără nicio descărcare, prin intermediul NVIDIA GeForce NOW, la o rezoluție de până la 1600p și 120 fps cu un abonament Ultimate, cu streaming de pe serverele de ultimă generație GeForce RTX™ 4080 din cloud. Procesoarele Intel® Core™ i7 din a 13-a generație, orientate spre performanță, ale dispozitivului[2] și ecranul de înaltă rezoluție asigură streamingul rapid la 120 Hz, rezultând o grafică de ultimă generație și imagini impresionant de fluide.

Experiența de joc pe ecranul IPS WQXGA (2560×1600) de înaltă rezoluție al Chromebook este uimitoare datorită ratei de refresh rapidă de 120 Hz, ceea ce duce la jocuri realiste și fluide, cu un număr mare de cadre pe secundă. În plus, gama de culori 100% sRGB a afișajului oferă imagini vibrante și precise. Sistemul audio DTS de înaltă calitate completează imaginile realiste cu două difuzoare cu focalizare în sus și două difuzoare cu focalizare în jos care utilizează woofere cu anulare de forță pentru a proiecta sunetul în direcții opuse și a elimina vibrațiile nedorite.

Acer Chromebook Plus 516 GE dispune de un port LAN RJ-45 2.5G Gigabit Ethernet pentru a asigura o conexiune rapidă și fiabilă pentru jocuri în cloud neîntrerupte. În plus, atunci când jucătorii își iau Chromebook-ul cu ei pentru cloud gaming în deplasare, se pot baza pe Wi-Fi 6E rapid și sigur al dispozitivului. Chromebook Plus 516 GE dispune de o tastatură pentru jocuri cu moduri de iluminare în culori presetate în 4 zone, cu culori vibrante și tehnologie anti-ghosting care înregistrează intrări rapide și precise la tastatură și combinații de taste. 

De asemenea, jucătorii în cloud vor aprecia combinația premium de caracteristici ale Chromebook Plus 516 GE, care stimulează productivitatea la locul de muncă și la școală prin utilizarea noilor caracteristici de creație și colaborare generativă AI din ChromeOS și aplicațiile Adobe. De asemenea, jucătorii pot profita la maximum de jocurile lor cu ajutorul noului tablou de bord Game dashboard, care le permite să își personalizeze experiența de joc și să împărtășească progresul jocului cu alți jucători. Camera web de 1080p a Chromebook-ului dispune de instrumente integrate de apeluri video bazate pe inteligență artificială care îmbunătățesc claritatea, iluminarea și sunetul în orice aplicație de apeluri video, permițând jucătorilor să arate și să sune cât mai bine atunci când fac streaming. În plus, Chromebook Plus 516 GE dispune de o capacitate de stocare de până la 2 TB pe SSD PCIe NVMe, până la 16 GB de memorie rapidă LPDDR4X și suport pentru o autonomie de până la 10 ore[2,4] .  

Acer Chromebook Plus Spin 714 este disponibil pentru clienții din domeniul întreprinderilor și al educației

Noul Acer Chromebook Plus Spin 714 este, de asemenea, disponibil cu capacități de gestionare pentru mediul de afaceri și educațional prin intermediul Chrome Enterprise Upgrade și Chrome Education Upgrade. Acer Chromebook Plus Enterprise Spin 714 (CPE794-1/T) permite departamentelor IT să utilizeze înscrierea simplificată a dispozitivelor, integrarea infrastructurii, setările avansate de securitate și protecția antivirus încorporată pentru a asigura protecția datelor și aplicațiilor. Cu Chrome Education Upgrade, școlile au o capacitate mai mare de a-și gestiona mediul ChromeOS pentru a răspunde cât mai bine nevoilor individuale ale școlii, ale fiecărui elev și profesor. Cu capacitățile de gestionare, administratorii IT sunt susținuți cu asistență de la distanță 24/7 IT și asistență pentru depanarea ChromeOS.

Prețuri și disponibilitate

Acer Chromebook Plus Spin 714 (CP714-1H) va fi disponibil în EMEA din luna mai, la prețuri începând cu 979 EUR.

Acer Chromebook Plus 516 GE va fi disponibil în America de Nord în luna mai, începând cu 699,99 USD.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Specificații 

Nume

Acer Chromebook Plus 714 

Model 

CP714-1H

Sistem de operare

ChromeOS

Ecran

Afișaj de 14,0″ cu tehnologie IPS, WUXGA (1920 x 1200), Acer CineCrystal™ LED-backlit TFT LCD, cu sticlă Antimicrobiană Corning® Gorilla® Glass Multi-Touch, raport de aspect 16:10, luminozitate 340 nit, 100% sRGB, suport USI Stylus opțional 

Procesoare 

Procesor Intel® Core™ Ultra 7 165U (compatibil cu Intel® AI Boost și eligibilitate Intel® vPro™ Enterprise)  

Procesor Intel® Core™ Ultra 7 155U (compatibil cu Intel® AI Boost) 

Procesor Intel® Core™ Ultra 5 125U (compatibil cu Intel® AI Boost)

Procesor Intel® Core™ Ultra 5 115U (compatibil cu Intel® AI Boost) 

Grafică 

Grafică Intel® Graphics

Memorie

Până la 16 GB de memorie SDRAM LPDDR5X cu două canale LPDDR5X 

Stocare

Până la 512 GB SSD, PCIe Gen 4, 16 Gb/s până la 4 benzi, NVMe

Camera 

Cameră QHD (2560 x 1440) cu video QHD 1440p la 30 FPS; cu reducere temporală a zgomotului, lentilă Blue Glass și obturator de confidențialitate; suport pentru două microfoane

Porturi

Două USB Type-C (suportă Thunderbolt 4, încărcare USB și Power Delivery de până la 65 W), un USB 3.2 Gen 1 Type-A, 1 HDMI 2.0, mufă de 3,5 mm pentru căști/difuzor de 3,5 mm

Baterie, Durata de viață a bateriei

Baterie Li-ion cu 3 celule de 53 Wh, încărcare rapidă; asigură o autonomie de până la 10 ore

Wireless și rețele

Wi-Fi 6E AX211 Wireless LAN și Bluetooth 5.1 sau superior

Caracteristici 

OceanGlass™ touchpad

Dimensiuni 

313,6 (l) x 224,5 (p) x 18,05 (h) mm [12,35 (l) x 8,84 (p) x 0,71 (h) inci]

Conformitatea sistemului

Energy Star, EPEAT Gold

Views: 6

Lasă un răspuns