ABC Data Romania a semnat contractul de distribuție cu Emerson Network Power

ABC Data România (ABC Data Distribuție SRL), subsidiara ABC Data Group, cel mai mare distribuitor IT&C în Europa Centrală și de Est, a semnat contractul de distribuție cu corporația Emerson Network Power, incluzând suportul pentru produse și distribuirea lor în piața din România. Prin colaborarea cu Emerson Network Power, distribuitorul ABC Data Romania va putea oferi produse și soluții de protecție și optimizare a infrastructurilor din centrele de date, rețele de comunicații, domeniul sănătate și instalatii industriale.

emer

Dezvoltarea gamei de produse este una dintre cerințele partenerilor locali și acționăm în această direcție. Semnarea acordului de distribuție cu Emerson Network Power ne aduce pe lângă mărirea portofoliului, o recunoaștere a competențelor pe piața românească de distribuție. Sprijinirea partenerilor locali este un punct de bază în strategia noastră de dezvoltare, fiind convinși că alături de aceștia ne vom atinge obiectivele comune“, a declarat Valentin Ruse, Infrastructure Product Manager ABC Data Romania.

Ariile de expertiză ale Emerson Network Power includ soluții și servicii pentru:
– Sisteme de electroalimentare AC
– Managementul termic în centrele de date
– Soluții integrate și cabinete metalice
– Managementul și monitorizarea infrastructurii

Cooperarea cu ABC Data România, divizia uneia dintre cele mai mari companii de distribuție din Europa Centrala și de Est, este pentru noi o oportunitate să dezvoltăm brandul Emerson Network Power și să consolidam poziția acestuia în regiune, și de asemenea, este o oportunitate pentru stabilirea relațiilor cu companiile și integratorii locali. Sunt sigur că datorită portofoliului mare de produse și a suportului oferit de ABC Data România vom atinge obiectivele de afaceri propuse împreună“, a afirmat Paweł Umiński, Channel Sales Manager Central Europe, Emerson Network Power.

Despre Emerson Network Power
Emerson Network Power, divizie a Emerson (NYSE:EMR), furnizează software, hardware și servicii ce maximizează disponibilitatea, capacitatea și eficiența data center-urilor, a rețelelor de comunicații, a instalațiilor industriale precum si a celor din domeniului sănătății. Lider de încredere în furnizarea tehnologiilor inteligente de infrastructură, Emerson Network Power oferă soluții de management inovativ pentru infrastructura centrelor de date, ce micșorează decalajul dintre IT și managementul industrial și oferă eficiență și disponibilitate fără compromis indiferent de necesitățile de capacitate. Aceste soluții beneficiază de servicii de suport în întreaga lume din partea tehnicienilor locali Emerson Network Power. Aflați mai multe despre produsele și serviciile Emerson Network la www.EmersonNetworkPower.com.

ABC DATABucurești, 28 martie 2016

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: