ABC Data devine unic distribuitor în Europa Centrală și de Est al scannerului 3D Pixelio

Pixelio este un dispozitiv unic, prin care orice modern poate fi transformat în scanner 3D sau în camera video care filmează la 360°. Scannerul creat de compania poloneză Smart3D s-a bucurat de mare succes anul trecut, pe una dintre cele mai mari platforme de finanțare a proiectelor. Acum produsul a fost introdus în oferta companiei ABC Data, care devine astfel unicul distribuitor al Pixelio pe opt piețe din Europa Centrală și de Est. Printre acestea se numără și România.

Astfel, produsul inovator devine accesibil unui grup foarte larg de retaileri și va ajuta la popularizarea tehnologiei de printare 3D, care presupune costuri reduse. Compania ABC Data nu este interesată doar de vânzarea unui echipament de calitate, ci și de educarea partenerilor săi.

Pixelio_3d(1)

 „Scannerul Pixelio va fi de interes pentru multe categorii de utilizatori, deoarece este simplu de folosit și foarte eficient. Ne bucurăm că de acum vom include în portofoliul nostru și acest produs. Va fi foarte util pentru fotografi, muzeografi, arheologi, ingineri, graficieni, bloggeri sau specialiști în e-commerce”, explică Robert Chițan, manager de produs ABC Data România.

„Putem scana tridimensional obiecte mici, dacă instalăm un smartphone cu softul potrivit pe un braț al scannerului. Dar asta nu e tot. Dispozitivul ne permite să facem fotografii panoramice de o calitate deosebită, video time-lapse sau filmări și poze la 360°. Cred că toți cei care îl vor folosi vor fi încântați”, adaugă Robert Chițan.

Pixelio completează astfel lista de produse ABC Data, care avea deja mai multe imprimante 3D în ofertă. Acest scanner modern oferă o libertate deosebită în realizarea de proiecte care necesită imprimare tridimensională. Un alt detaliu important este că Pixelio poate fi util și celor care nu au nevoie de imprimare 3D, dar vor să realizeze fotografii panoramice deosebite.

Noul produs va fi disponibil în oferta ABC Data începând cu jumătatea lunii august.

Despre ABC Data

ABC Data, cu peste 25 de ani de experiență, este singurul distribuitor regional de IT și electronice care operează direct pe opt piețe din Europa Centrală și de Est: România, Cehia, Estonia, Lituania, Letonia, Polonia, Slovacia, Ungaria. În România, filiala companiei este situată în București și condusă de o echipă de profesioniști români cu multă experiență, care acordă multă atenție partenerilor de afaceri. Echipa este condusă de Sergiu Lujanschi. În Europa Centrală și de Est, ABC Data oferă cea mai variată gamă de produse: peste 180.000 de produse, provenind de la peste 1.000 de branduri de renume. Compania lucrează regulat cu peste 13.000 de retaileri.

Compania asigură livrare rapidă în orice regiune din Europa Centrală și de Est, datorită localizării strategice a patru centre logistice. Unul dintre acestea se află în România. Astfel, prin colaborarea extinsă, partenerii noștri de afaceri  se pot dezvolta sigur și rapid pe piața din România, dar și în toată regiunea Europei Centrale și de Est. Dovada calității serviciilor oferite de ABC Data o reprezintă cele șase premii EMEA Channel Academy pentru cel mai bun distribuitor din Europa Centrală și de Est, primite începând cu anul 2009. ABC Data a fost una

16 august 2016, București – ABC Data

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: