Castrol și Williams Advanced Engineering anunță parteneriatul strategic pe cinci ani pentru co-dezvoltarea de Fluide pentru Autovehicule Electrice (EV)

  • Castrol devine furnizorul oficial al Fluidelor Termice EV pentru programele de electrificare în creștere ale Williams Advanced Engineering (WAE), precum și activitățile de sport cu motor electric extinse
  • Fluidele Castrol ON EV utilizate de WAE sunt concepute special pentru bateriile lor de înaltă performanță
  • Parteneriat pentru implicarea proiectelor de electrificare mai extinse ale WAE, inclusiv industria aerospaţială şi a sectoarelor marine
  • Gama Castrol ON de Fluide de Transmisie EV, Fluide Termice EV și Lubrifianți EV sunt concepute pentru a ajuta autonomia EV-urilor1, încărcarea mai rapidă2și să aibe o durată de viață mai mare3*

Castrol a început un parteneriat tehnic de cinci ani cu Williams Advanced Engineering (WAE) pentru a co-dezvolta Fluide de înaltă performanță pentru Autovehicule Electrice (EV). Ca parte a acordului, Castrol va deveni furnizorul oficial al Fluidelor Termice EV pentru programele de electrificare în creștere ale WAE și activităților de sport cu motor, cum ar fi Formula E, Extreme E, ETCR și LMdH.

Castrol va dezvolta și furniza Fluide Termice EV adecvate pentru bateriile de înaltă performanță pentru sport cu motor Williams Advanced Engineering (WAE) din mai 2022.

În timp ce parteneriatul se va concentra inițial pe activitățile motor sport ale Williams Advanced Engineering, cele două companii vor căuta să dezvolte o gamă completă de Fluide EV pentru proiecte mai ample de electrificare care acoperă sectoarele aerospațiale și maritime. Cu multe forme de mobilitate axate acum pe electrificare, necesitatea sistemelor avansate de răcire a bateriilor pentru a funcţiona în mod fiabil şi eficient este esenţială.

Parteneriatul îi va permite lui Williams Advanced Engineering să acceseze gama completă de produse Castrol ON, care include Fluidele de Transmisie EV, Fluidele de Răcire EV și Unsorile EV; permițând echipelor tehnice ale WAE să acceseze cele mai recente evoluții ale Fluidelor EV pentru sistemele de răcire a bateriilor, inclusiv tehnologia de răcire imersivă. De asemenea, conceptele vor fi explorate pentru a îmbunătăţi performanţele de viaţă şi circularitatea bateriilor şi fluidelor.

Fluidele de Transmisie EV Castrol ON, Fluidele de Răcire EV și Unsorile EV au scopul de a aduce industria mai aproape de atingerea punctelor cheie pentru adoptarea la scară largă a autovehiculelor electrice (EV), ajutându-le să aibă o autonomie mai mare1, să se încarce mai rapid2 și să aibă o durată de viață mai mare3*

Prin identificarea comună, specificarea și dezvoltarea de Fluide de Răcire EV avansate pentru aplicații specifice, Castrol și Williams Advanced Engineering au scopul de a crea produse de top în industrie, optimizate pentru fiecare aplicație specifică.

  1. Ramchander, vicepreședinte departament Marketing și GAM, Castrol, a zis:

„Pe măsură ce lumea mobilităţii accelerează către un viitor electric, este esenţial să înţelegem pe deplin cerinţele şi provocările pentru electrificarea tuturor formelor de mobilitate. Prin parteneriatul cu Williams Advanced Engineering, sperăm să sprijinim dezvoltarea soluțiilor de mobilitate de ultimă generație, precum și să avansăm în continuare tehnologiile noastre a Fluidelor EV.”

Craig Wilson, CEO, Williams Advanced Engineering, a declarat: „Suntem încântați să facem parte din acest parteneriat strategic cu Castrol, care cred că va permite dezvoltarea de produse concepute special pentru a susține electrificarea, indiferent de forma necesară. Pe lângă sectorul sporturilor cu motor, cred că tehnologia avansată a fluidelor va fi importantă pentru o serie de alte sectoare cheie.”

*Beneficiile Fluidelor Castrol EV au fost demonstrate în testarea și dezvoltarea personalizată

1 comparativ cu fluidul folosit la umplerea din fabrică a EV, produs în masă 2 comparativ cu sistemul de baterii cu răcire indirectă 3 comparativ cu fluidul de transmisie EV standard

1 comparativ cu fluidul folosit la umplerea din fabrică a autovehiculelor electrice, produs în masă

2 comparativ cu sistemul de baterii cu răcire indirectă

3 comparativ cu fluidul de transmisie standard pentru autovehicule electrice

Despre Castrol

Castrol, unul dintre cei mai importanți producători de lubrifianți din lume, se mândrește cu o moștenire frumoasă în ceea ce privește inovațiile și pionieratul. Pasiunea noastră pentru performanță, combinată cu o filozofie de muncă în parteneriat, a permis companiei Castrol să creeze lubrifianți și unsori care au fost folosite pentru multe premiere tehnologice rutiere, aeriene, maritime și spațiale, de peste 100 de ani.

Astăzi, Castrol contribuie la stimularea sustenabilității cu noua noastră strategie care stabilește obiective pentru 2030 pentru a economisi deșeuri, a reduce emisiile de carbon și a îmbunătăți vieți. Castrol face parte din BP Group și servește clienți și consumatori din sectoarele auto, maritim, industrial și energetic. Produsele noastre de marcă sunt recunoscute la nivel global pentru inovație și performanță superioară, datorită angajamentului nostru privind calitatea premium și tehnologia de vârf.

Pentru mai multe detalii despre Castrol ON, vizitați www.castrol.co.uk/EVFLUIDS.

Pentru mai multe detalii despre Castrol, vizitați www.castrol.com sau contactați bppress@bp.com.

Date de contact departament Relații cu publicul:

PFPR Communications

Edward Thomas

Edward.Thomas@pfpr.com

01622 776682

Despre Williams Advanced Engineering („WAE”)

Williams Advanced Engineering Limited este o companie de top în tehnologie și servicii de inginerie, care oferă inovație de pionierat pentru a îmbunătăți performanța, eficiența și sustenabilitatea unei baze de clienți globale.

Combinând progresele tehnologice de ultimă oră și cei mai buni ingineri ai industriei cu precizia și viteza de comercializare derivate din mediul ultra-competitiv al sportului cu motor, capabilitățile Williams Advanced Engineering acoperă o gamă largă de discipline.

Compania oferă inovaţii revoluţionare, care acoperă electrificarea, reducerea greutăţii, sisteme şi dezvoltarea întregului produs, toate fiind ajutate de simularea avansată, producţia rapidă de prototipuri, testarea şi colaborarea strânsă cu clienţii noştri, Williams Advanced Engineering şi-a luat angajamentul de a satisface provocările continue de sustenabilitate ale secolului 21.

Compania își poate urmări bazele începând cu 2010, când Williams Grand Prix Engineering Limited a început să își diversifice operațiunile; o divizie care mai târziu a devenit Williams Advanced Engineering Limited. În decembrie 2019, Williams Grand Prix Engineering a vândut un pachet majoritar de acțiuni din Williams Advanced Engineering către EMK Capital.

Williams Advanced Engineering a crescut de la o afacere embrionară în 2010 la o companie care angajează 350 de oameni implicați în tehnologii de vârf și transformatoare pentru o listă tot mai mare de clienți. Investiția de către EMK a reprezentat un pas următor natural în evoluția companiei, deblocând potențialului de creștere ulterioară.

Visits: 0