Colectiile KUMA pentru HoReCa – Detalii care fac diferenta

Adesea, micile detalii creeaza o impresie generala unica, ce face ca rezultatul final sa scoata in evidenta un spatiu. In domeniul HoReCa este esential sa se opteze pentru concepte particulare de design precum cele implementate de KUMA Romania. Aceste concepte sporesc confortul clientilor si adauga valoare spatiilor publice precum restaurante, cafenele si hoteluri. In HoReCa, KUMA, poate implementa concepte precum lavoare cu boluri multiple turnate continuu, sau blaturi pentru receptii, bucatarii, baruri si mese, ori glafuri pentru ferestre si balcoane.

In baia HoReCa, unde nu sunt necesare multe piese de mobilier, atentia trebuie indreptata asupra lavoarelor, deoarece ele pot schimba radical imaginea acesteia. Lavoarul este o componenta importanta a oricarei bai care iti atrage atentia imediat si intrucat este primul obiect pe care il remarcam. In mod particular, lavoarul si blatul de lucru KUMA turnate continuu, au un design unic si o suprafata prietenoasa pentru curatenie, ceea ce le face deosebit de potrivite pentru spatiile HoReCa. In plus, conceptele KUMA sunt customizate, ceea ce garanteaza pe langa unicitatea designului si utilizarea inteligenta a spatiului. Toate aceste elemente influenteaza atmosfera si au un impact pozitiv asupra procesului decizional al consumatorului.

KUMA a reusit sa devina un brand aflat in preferintele HoReCa si prin solutiile personalizate pe care le ofera. Conceptele KUMA au o viziune nordica, moderna, a ceea ce inseamna o baie de utilitate publica, un stil de design actual, foarte apreciat. Clientii KUMA  pot alege din peste 80 de forme de boluri, 10 grupe de material si peste 75 de culori, toate produsele avand certificare europeana si declaratii de performanta.

KUMA este o companie care imbina stilul cu o calitate exceptionala a materialelor utilizate pentru a oferi garantia durabilitatii. Este o companie cu reputatie, recunoscuta pentru calitatea produselor.