2 Speed Quad Core de la Allview putere de calcul la 1 GHz

Allview 2 Speed Quad este o tabletă pe care poţi conta oricând. A fost creată special pentru cei care îşi doresc un device puternic şi performant, fiind cea mai accesibilă tabletă compatibilă cu Smart2View. Ea oferă viteză de procesare sporită, o experienţă fluentă de browsing şi multi-tasking şi autonomie ridicată a bateriei, de până la 7 ore în condiţii de funcţionare continuă.”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

19 septembrie 2013. Allview, lansează in Brasov tableta 2Speed Quad. Noul device Allview se remarcă printr-un puternic procesor Quad Core de 1 Ghz, autonomie ridicată a bateriei şi rulează sistemul de operare Android 4.2.2. Jelly Bean. Device-ul este compatibil cu tehnologia Miracast.

2Speed Quad

Iti doresti o tableta puternica si robusta, care sa iti ofere viteza de procesare, autonomie sporita a bateriei si o rulare rapida a jocurilor si aplicatiilor tale favorite, toate acestea la un pret accesibil? Daca da, atunci Allview 2 Speed Quad e solutia perfecta!
Procesor Quad Core de 1 Ghz, autonomie a bateriei de pana la 7 ore in conditii de utilizare continua, Android 4.2.2. Jelly Bean- acestea sunt doar cateva din calitatile care fac din 2 Speed Quad un partener de nadejde, pe care te poti baza oricand.
In plus, noua tableta Allview e compatibila cu tehnologia Smart2View, pentru ca tu sa beneficiezi de o experienta uimitoare!

O noutate pe care o aduce  2 Speed Quad este funcţia Dual Display. Conectând device-ul prin adaptorul Smart2 View la un televizor cu port HDMI, pot fi vizualizate, cu ajutorul player-ului 4 K preinstalat, două continuţuri diferite: un film pe televizor si o altă aplicaţie  pe ecranul tabletei. Tableta 2 Speed Quad are preinstalată aplicaţia Allclick,  cu ajutorul căreia utilizatorii îşi pot seta shortcut-uri către aplicaţiile preferate, având astfel un acces mai rapid. Prin activarea unui icon care se află permanent pe ecran, în partea de jos a acestuia apare o bandă cu 18 aplicaţii, ce poate fi personalizată în funcţie de preferinţe.

 Allview 2 Speed Quad va fi disponibilă în două variante de culori (alb şi negru) şi poate fi achiziţionată din magazinele partenere la preţul de 649 lei. Tableta poate fi achiziţionată şi împreună cu adaptorul wireless display Smart2View, la preţul de 749 lei. Pentru mai multe detalii legate de noua tabletă, consultaţi pagina de prezentare a produsului de pe site-ul producătorului, www.allview.ro.

Extras din Comunicatul de Presa Allview

Views: 0

3 comentarii la „2 Speed Quad Core de la Allview putere de calcul la 1 GHz

  • 26 septembrie 2013 la 3:11 PM
    Legătură permanentă

    O tableta interesanta, cu specificatii bune si un design slim si elegant care o face usor de manevrat. Procesorul este unul puternic, dispune si de aplicatia All Click care iti permite sa faci shortcut-uri pe ecran si are si Dual Display care iti ofera posibilitatea sa vezi doua lucruri diferite in acelasi timp.

  • 21 octombrie 2013 la 11:40 AM
    Legătură permanentă

    O tableta cu potential care imi place chir mult. Are un procesor puternic este compatibila cu smart 2 view si are un design slim si elegant. Functia Dual Display o facesi mai interesanta, deoarece poti sa faci doua lucruri in acelasi timp, sa te joci si sa vezi un videoclip.

Lasă un răspuns