AppGallery surprinde consumatorii cu aplicații de top pentru lansarea noului HUAWEI nova 10

Utilizatorii pot accesa o gamă de aplicații de top pe noul HUAWEI nova 10 prin intermediul AppGallery, inclusiv aplicații populare precum Bolt, Tik Tok și Revolut

Huawei Consumer BG lansează noul smartphone HUAWEI nova 10 la IFA, Berlin. Cu capacități software și hardware puternice, acesta stabilește un nou punct de referință pentru seria HUAWEI Nova. Experiența premium a consumatorilor cu HUAWEI nova 10 se datorează în special platformei AppGallery.

HUAWEI nova 10 vine cu o gamă largă de aplicații de top care acoperă toate aspectele vieții de zi cu zi, profitând în același timp de caracteristicile hardware avansate. Utilizatorii vor putea profita de prima cameră frontală dublă cu autofocus de 60 MP din industrie și AF instantaneu cu detecție în patru faze, recent actualizat. În plus, AppGallery poate fi folosită cu ușurință pe toate dispozitivele, indiferent dacă HUAWEI nova 10 este utilizat împreună cu un computer, un smartwatch sau o tabletă Huawei.

„Am răspuns preferințelor utilizatorii noștri când au spus că doresc ca aplicațiile lor preferate să fie disponibile pe telefoanele Huawei. AppGallery s-a bucurat de o creștere incredibilă în ultimele 18 luni, oferindu-le consumatorilor aplicații cu influență globală, pe lângă numeroasele aplicații locale care răspund nevoilor utilizatorilor noștri de pretutindeni. Feedback-ul clienților noștri ne-a indicat că sunt necesare mai multe aplicații bancare și că utilizatorii nu doresc să facă niciun compromis în materie de securitate și confidențialitate. Utilizatorii HUAWEI nova 10 pot fi siguri că am integrat cele mai bune aplicații din toate industriile, cu măsuri de protecție a confidențialității indiferent de locul în care se află în lume. La Huawei, ne îmbunătățim în mod constant oferta, astfel încât să le putem oferi utilizatorilor mai multe experiențe interconectate.” a declarat William Tian, președinte Huawei Europa de Vest.

Una din primele 3 platforme globale de distribuție a aplicațiilor

AppGallery s-a bucurat de o creștere incredibilă în ultimele 18 luni, numărul de aplicații integrate pe platformă crescând cu 147% în 2021 față de anul precedent. Aleasă zilnic de milioane de consumatori și beneficiind de încrederea a mii de parteneri la nivel global, AppGallery are acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume, cu o creștere de 10% în afara Chinei, în ultimele 12 luni. În plus, în 2021 a înregistrat peste 432 de miliarde de distribuții de aplicații la nivel global, în creștere cu 12% față de 2020.

În timpul acestui proces de expansiune, satisfacția utilizatorilor a rămas prioritară. Ținând cont în primul rând de experiența oferită, AppGallery este intuitivă, ușor de utilizat și vine cu o gamă de aplicații și oferte de top, înregistrând o creștere netă a scorului de satisfacție în rândul utilizatorilor de peste 20% în 2021. De asemenea, AppGallery lucrează îndeaproape cu peste 5,75 milioane de dezvoltatori din întreaga lume, pentru a le oferi utilizatorilor beneficii unice, care le îmbunătățesc experiența și fac utilizarea mai plăcută.

Toate aplicațiile de care ai nevoie pe HUAWEI nova 10

Huawei le permite utilizatorilor să găsească mai ușor și să descarce în siguranță aplicațiile lor preferate pe HUAWEI nova 10, indiferent unde se află. AppGallery oferă acces la peste 200.000 de aplicații din 18 categorii diferite, precum lifestyle, călătorii și navigație, gaming, finanțe, cumpărături, divertisment și multe altele. Printre cele mai populare aplicații se numără Skyscanner, Revolut și Tinder. Profitând de funcțiile superioare ale camerei aflate pe HUAWEI nova 10, utilizatorii pot explora în AppGallery o gamă largă de aplicații de editare foto-video, precum Petal Clip, Picsart și Canva, pentru a-și îmbunătăți fotografiile preferate înainte de a le posta pe rețelele sociale. Pe lângă găzduirea aplicațiilor populare la nivel global, AppGallery oferă o mulțime de alternative și pentru utilizatorii locali. Iubitorii de muzică care nu sunt fani Spotify se pot bucura de streaming cu Deezer sau Tidal. Utilizatorii care doresc să facă rezervări pentru următoarea vacanță, dar nu știu unde pot găsi cele mai bune oferte, pot profita de numeroase aplicații de călătorie cum ar fi Booking.com, Trip.com și Omio.

Când vine vorba despre aplicații bancare, utilizatorii smartphone-ului HUAWEI nova 10 pot avea încredere că, pe lângă nume mari precum Revolut și Curve, au acces și la aplicații ale băncilor naționale, precum George Romania, YOU BRD, New Raiffeisen Smart Mobile, CEC Bank,Garanti și Pago în România pentru a-și ține resursele financiare sub control. În plus, pentru utilizatorii care doresc să se despartă puțin de noul HUAWEI nova 10, aplicația Tinder poate fi folosită cu ușurință pentru a stabili întâlniri, în timp ce pentru livrarea mâncării, aplicații precum Bolt Food și Jerry’s Pizza sunt la doar un clic distanță.

Utilizatorii de HUAWEI nova 10 se pot bucura și de o experiență personalizată în diferite scenarii prin intermediul aplicațiilor HMS, cum ar fi HUAWEI Browser și HUAWEI Mobile Cloud, cu capabilități unice HMS Core, pentru o experiență mai confortabilă, inovatoare.

Navigare cu încredere printre aplicații

Pe HUAWEI nova 10, informațiile personale sunt în siguranță indiferent dacă AppGallery este utilizată direct sau dacă utilizatorii se conectează la o aplicație sau serviciu terț prin Petal Search sau Petal Maps. Huawei păstrează întotdeauna datele private și în siguranță.

Toate datele utilizatorilor europeni ai dispozitivelor Huawei sunt stocate în Europa, unde normele și reglementările prevăd cele mai înalte standarde de confidențialitate. Fiecare aplicație terță din AppGallery este supusă și unor verificări, monitorizări riguroase, certificări și controale suplimentare, cu verificări zilnice de securitate pentru a detecta orice comportament rău intenționat din aplicație.

Experiență fără compromisuri pentru toate scenariile pe HUAWEI nova 10

Datorită ecosistemului interconectat HMS, utilizatorii smartphone-ului HUAWEI nova 10 pot beneficia de o experiență mai bună și mai inteligentă. AppGallery poate fi folosită fără efort pe toate dispozitivele, indiferent dacă HAUWEI nova 10 este utilizat cu un computer, smartwatch sau o tabletă Huawei. Permițând multi-tasking-ul în diferite scenarii, posibilitatea de a utiliza aplicațiile pe mai multe dispozitive oferă utilizatorilor o productivitate și o creativitate sporite. Pe iOS sau Android, HUAWEI Phone Clone poate fi folosit pentru a transfera aplicațiile preferate de pe telefonul actual pe HUAWEI nova 10. Cu suportul Phone Clone și un număr tot mai mare de aplicații rapide, fiecare utilizator AppGallery poate profita de o compatibilitate perfectă. Indiferent dacă sunteți un utilizator iOS sau Android, HUAWEI Phone Clone poate fi folosit și pentru a transfera aplicațiile preferate de pe telefonul actual pe HUAWEI nova 10. Cu suportul Phone Clone și un număr tot mai mare de aplicații rapide, fiecare consumator beneficiază de compatibilitate completă.  Aplicația este compatibilă și cu HUAWEI Cloud și permite sincronizarea datelor cu serverele cloud pentru a face copii de siguranță ale aplicațiilor și fișierelor de pe alte dispozitive.În plus, seria HUAWEI nova 10 acceptă o rată de refresh ridicată de până la 120 Hz, pentru ca utilizatorii să se bucure de o experiență fluidă, economisind în același tip bateria, fie că este vorba de jocuri pe AppGallery sau de navigare pe Petal Search.

Interconectare cu acces la aplicațiile și serviciile HMS

Accesând AppGallery, utilizatorii HUAWEI nova 10 se pot bucura de o experiență all-in-one pe toate dispozitivele și beneficiază de o gamă de aplicații și servicii HMS inovatoare cu Petal Search și Petal Maps. Petal Search le oferă utilizatorilor servicii de căutare în peste 20 de domenii, printre care știri, cumpărături, călătorii, divertisment și servicii locale. Petal Maps oferă 22 de servicii și hărți în 170 de țări din întreaga lume: taxi, takeaway, logistică, comerț electronic, hoteluri, catering și rețele sociale. Utilizatorii Petal Maps și Petal Search pot explora o mulțime de informații folosind tehnologia de ultimă oră și aplicații de top cum ar fi Skyscanner, Trivago, Omio, Bolt și Booking.com. În plus, prin integrarea Petal Maps cu Bolt, alături de AppGallery, experiența de utilizare continuă să se îndrepte spre un viitor în care confortul este prioritar.

Cu 18 categorii de aplicații din care să alegeți, AppGallery oferă în mod continuu aplicații cu o influență globală, pe lângă aplicațiile locale care răspund nevoilor utilizatorilor de pretutindeni. Pentru exemple în ceea ce privește cele mai bune aplicații disponibile pe diverse categorii, consultați lista de mai jos.

Financiar: Revolut; Curve; Binance; New Raiffeisen Smart Mobile; George Romania; YOU BRD; BT Pay; NeoBT; Garanti; CEC bank.
Lifestyle: Tinder; SnapChat; Bolt Food; Lidl Plus; Kaufland; Carrefour; TPARK; Up Mobil; Pago; MyEdenred; Virtualcards; Aboutyou.

Călătorii & Navigație: Bolt; Skyscanner; Trivago; Booking.com; Petal Maps; Trip.com; Agoda; Ryanair.

Divertisment: Telegram; TikTok; Snapchat; Likee; GameLoft; Asphalt 9; Lords Mobile; Mobile Legends: Bang; Garena Free Fire; PUBG Mobile; Antenaplay; Voyo; Digi online; Tidal.
Servicii: MyOrange Romania; MyVodafone Romania; MyAccount Telekom; Digi.ro; E.ON; Myenel; MyElectrica.

Hits: 12

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: