Ziua Națională a Femeilor pe Toc, sărbătoarea în premieră pentru România prin care sute de femei și-au celebrat eleganța și frumusețea

FashionUp a lansat pe 1 septembrie provocarea Back2Toc prin care a sărbătorit, timp de două săptămâni, eleganța femeilor care poartă pantofi cu toc. Cel mai important moment a fost Ziua Națională a Femeilor pe Toc, fixată pentru 14 septembrie. Timp de câteva ore, membrii echipei FashionUp au ieșit pe străzile Bucureștiului pentru a premia doamnele și domnișoarele care au ales să poarte pantofi cu toc. Fiecare femeie #peToc întâlnită de echipa FashionUp a primit un voucher de reducere pentru a sărbători cum se cuvine o zi importantă dedicată eleganței.

FashionUp #peToc in strada (3)

În urmă cu peste șase ani a fost fondat FashionUp, primul mall online de fashion din România. În tot acest timp au fost cumpărate peste 100.000 de perechi de pantofi cu toc, iar eleganța și bunul gust s-au remarcat prin cele mai populare categorii de produse: pantofii cu toc și rochiile pentru femei. În prezent, în oferta FashionUp se regăsesc peste 300 de branduri, cu mai mult de 20.000 de produse disponibile.

Înainte de Ziua Națională a Femeilor pe Toc, timp de două săptămâni s-au desfășurat concursuri zilnice pe pagina de Facebook FashionUp, iar norocoasele participante au primit câte o pereche de pantofi din oferta magazinului. De asemenea, au fost nenumărate articole de la bloggeri consacrați, despre cum văd aceștia eleganța feminină subliniată foarte bine de pantofii cu toc. Toate aceste mesaje au putut și pot fi în continuare urmărite pe rețeaua socială prin intermediul hashtag-urior dedicate: #fashionup, #petoc, #back2toc.

FashionUp s-a remarcat în cei șase ani de existență prin produse de calitate, de la branduri de top, oferind în același timp unele dintre cele mai mici prețuri de pe piață. De-a lungul timpului, a avut peste 200.000 de clienți la care au ajuns aproximativ 600.000 de produse. Femeile care aleg să cumpere prin FashionUp sunt preocupate de felul în care arată și sunt pasionate de domeniul fashion și de tot ce apare nou, iar multe dintre ele aleg să achiziţioneze online, economisind astfel timpul alocat unei sesiuni clasice de shopping pentru lucrurile cu adevărat importante pentru ele.

București, 15 septembrie 2015 FashionUp

Hits: 3

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: