Vitacom Electronics anunță campania de Halloween

Vitacom Electronics, unul dintre cei mai importanți electro-retaileri din România, le pregătește o surpriză clienților care vor alege să cumpere zilele următoare din magazinele sale.

Vitacom_Halloween

Campania de Hallowen se va derula în zilele de 30 și 31 octombrie, iar în cadrul acesteia clienții care vor achiziționa produse din categoria electrice în valoare de minimum 50 de lei (TVA inclus), vor avea parte de o surpriză din partea companiei – un bec halogen ECO cadou.

Sloganul campaniei, Nu lăsa întunericul să te cuprindă nici măcar de Halloween, se aliniază focusului companiei pe categoria de electrice din acest trimestru.

Clienții sunt sfătuiți să ceară mai multe informații despre promoție în magazinele Vitacom, pentru a se asigura că îndeplinesc toate criteriile de eligibilitate.

În categoria de electrice se regăsesc: convertoare de tensiune, corpuri de iluminat, prelungitoare, accesorii și consumabile, decorațiuni, aparate de joasă tensiune, surse de alimentare, invertoare tensiune, stabilizatoare și surse de alimentare de urgență.

Cluj-Napoca, 30 octombrie 2018 – Vitacom Electronics

Hits: 60

%d blogeri au apreciat: