Ultrabookul Acer Swift 3 la review in configuratie Intel Core i7-8550U, NVIDIA GeForce MX150, 14" Full HD, 16GB LPDDR4, 256GB SSD, 2TB HDD

Cand l-am vazut prima oara nu am crezut ca o carcasa metalica lucioasa poate nimeri intr-o nuanta atat de albastra ca cerneala, si mi-am pus problema daca poate fi usor de intretinut.

S-a dovedit a ramane lucioasa si curata pe tot timpul pictorialului in care l-am sucit pe toate partile si chiar si dupa ce l-am desfacut, pentru a putea patrunde in interior sa pot admira toate noutatile tehnologice asa cum veti putea vedea in cele ce urmeaza.

Este un notebook taiwanez, sub Windows 10, aratos cu care niciunul dintre utilizatori nu va spune ca s-ar putea plictisi de acesta, carcasa metalica, slim fiind extrem de bine potrivita in linii de design, incat sa il poti utiliza cu usurinta dar in acelasi timp si cu cei mai buni parametri de performanta. Sincer acest indigo al carcasei ma face sa nu imi doresc un notebook comun de culoare neagra, asa cum regasim in majoritatea ofertelor office. Este o varianta de o culoare sobra dar totusi placuta penntru utilizator si de data aceasta si usor de intretinut, pe langa robustetea de care poti constructiv beneficia.

Pe langa colturile/muchiile rotunjite pentru a face un contact cat mai placut cu mainile utilizatorului, m-a impresionat si existenta unui senzor de amprenta, care securizeaza accesul unor persoane neautorizate dar si evitarea introducerii permanente a parolei de acces. Grosimea 17,9 mm si o greutate de 1,6 kg din dimensiunile raportate din specificatii iti vor oferi tot confortul necesar pentru o manipulare usoara. Caracteristici ale acestui laptop le puteti vizualiza mai jos.

Cateva dintre cele remarcate sunt: puternic pentru pretul cerut, durata de viata a bateriei, destule de porturi, tastatura si trackpadul de invidiat. Una dintre alegeri pe care le-a facut Acer in productia modelului Swift 3 este includerea porturilor vechi, cele mai notabile fiind doua conexiuni USB 3.0 si un slot pentru card SD. Chiar si asa, futuristii nu trebuie sa fie alarmati, deoarece un singur port USB 3.1 Type-C se odihneste pe partea stanga a aparatului. Asa cum v-am mai spus ma incanta ca nu au pus conexiunile in partea din spate, ci numai pe laterale, dand un plus de robustete in operare si o disponibilitate mai buna.

Swift 3 a sosit deja de ceva vreme in Romania, ca un notebook de buget, in mai multe modele constructive, in functie de configuratia interna. Insa la mine se pare ca a ajuns cel mai complet, chiar daca lumea il cunoaste si din variantele mai vechi, este cu totul altceva. Adica mai performant si mai adaptat cerintelor utilizatorilor actuali. Vei putea utiliza si gamingul, pe langa aplicatiile office, si vei atrage in continuare atentia cu el cand vei pleca in vizita, atarnandu-l lesne in compartimentul dedicat, din rucsacul de serviciu. Pentru ca arata si bine pe langa faptul ca il cumparam in special pentru ca ne este util.

Acer utilizeaza un sasiu din aluminiu de inalta calitate pentru modelul Swift 3.. Toate muchiile sunt rotunjite cu atenție, iar elementele individuale ale casetei se potrivesc foarte bine impreună. Balamaua afisajului ofera rezistenta convenabila, dar trebuie sa folosim ambele maini pentru a deschide capacul notebook-ului.

Sasiul este destul de stabil. Acest proces este destul de complicat datorita numeroaselor cleme de plastic și, prin urmare, este recomandat numai utilizatorilor cu experienta. Dupa scoaterea panoului, puteti accesa bateria, bateria CMOS si SSD-ul. Este, de asemenea, posibila curatarea ventilatoarelor. Va trebui sa scoateti intregul panou inferior al dispozitivului Swift 3 daca doriti să efectuati orice lucrare de intretinere a acestuia. Dupa indepartarea tuturor suruburilor inconjuratoare, trebuie să ridicati cu atentie panoul inferior, deoarece este de asemenea asigurat cu cleme din plastic. Ar trebui sa folositi un obiect ascutit. Dupa ridicarea capacului inferior, puteti efectua lucrari de reparatii. Puteti obtine acces la majoritatea componentelor, insa memoria este sudata si, prin urmare, nu poate fi inlocuita sau actualizata.

Nu mi-am propus sa fac un curs de service dar totusi se poate intampla ca unul dintre voi sa fie curios si intreprinzator. Nu se stie niciodata ce aduce ceasul.

Cu toate acestea pentru un utilizator de notebook par mai utile informatiile legate de tastatura iar cea de la Swift 3 pare destul de ergonomica pentru acestia, in special ca beneficiaza si de retroiluminare, care cateodata poate fi necesara.

Acer foloseste o tastatura cu iluminare de fond astfel incat sa puteti tasta confortabil si in medii intunecate. Culisarea tastei este buna pentru un notebook si un punct de presiune mediu-dur, astfel incat cele zece degete destinate pentru dactilografiere se vor bucura la apasare. Pozitionarea paginii in sus / jos, in partea dreapta este neobisnuita datorita distantei mici dintre tasta Shift si tasta adiacenta. Tastele verticale directionale sunt, de asemenea, mai mici (jumatate de marime). In general, Acer Swift 3 este de asemenea potrivit pentru o munca prelungita in birou. Touchpad-ul (7.7 x 10.6 cm / ~ 3 x 4.2 in) lasa o impresie buna. Intrările sunt executate rapid si gesturile multi-touch nu reprezinta o problema. Gesturile multi-touch functioneaza ok.

Acum sa mai petrecem un pic impreuna cu Bencmark-urile, unde ne putem satisface o parte dintre micile noastre curiozitati, si observam ca avem o configuratie ce ne ajuta sa obtinem 1269 puncte in Nova Bench.

Views: 0

0 comentarii la „Ultrabookul Acer Swift 3 la review in configuratie Intel Core i7-8550U, NVIDIA GeForce MX150, 14" Full HD, 16GB LPDDR4, 256GB SSD, 2TB HDD

Lasă un răspuns