Toată gama 2019 de televizoare OLED Panasonic a primit certificarea ”Televizoare recomandate de Netflix”

Panasonic are plăcerea să anunțe că toate televizoarele sale OLED din 2019 au fost și ele certificate ca ”Televizoare recomandate de Netflix”.

Programul ”Televizoare recomandate de Netflix” ajută consumatorii să identifice producătorul de televizoare care asigură o experiență mai bună pentru vizionarea filmelor Netflix ca urmare a unei testări riguroase a performanței, ergonomiei și a altor caracteristici.

Aceasta poate însemna că televizoarele Panasonic sunt un MUST pentru iubitorii de filme din moment ce ele fac parte dintr-o listă selectă de televizoare care nu mai că sunt certificate de către Netflix drept ”Televizoare recomandate” dar au, de asemenea, încorporat Neflix Calibrated Mode, o funcție care configurează televizorul la același nivel la care creatorii au calibrat monitoarele în procesul de post-producție, aducând calitatea imaginii din studio direct în sufrageria dumneavoastră.

Luna trecută, Panasonic a făcut cunoscut faptul că modelele sale GX940, GX900 și GX800 au fost certificate drept ”Televizoare recomandate de Netflix”.

Televizoare Panasonic certificate ”Recomandate de Netflix”:

Televizoare OLED

Seria GZ2000

Seria GZ1500

Seria GZ1000

Seria GZ950

Televizoare LCD

Seria GX940

Seria GX900

Seria GX800

București, 31 iulie 2019 – Panasonic