THINQ AI si procesorul ALPHA 9 GEN 2 ofera o experienta noua de utilizare pe televizoarele LG

Cele mai noi televizoare de la LG ofera video si sunet optimizate si imagini 8K clare, gratie tehnologiei Deep Learning

LG Electronics (LG) duce pe noi culmi experienta distractiei, prezentand la CES 2019 noile sale televizoare varf de gama cu technologie AI ThinQ. Cu ajutorul procesorului inteligent α (Alpha) 9 Gen 2 si al algoritmilor de deep learning, noile modele ofera un nivel mai inalt de inteligenta artificiala pentru o calitate imbunatatita a imaginii si sunetului. Gratie noului algoritm, televizoarele LG ofera imagine si sunet imbunatatite, analizand sursa continutului pentru a recunoaste conditiile ambientale ale televizorului si a oferi un continut optimizat.

LG-NanoCell-TV-Range

Si, cu noua functie de recunoastere vocala conversationala inclusa in noile televizoare LG cu ThinQ AI din 2019, e mai simplu ca niciodata sa obtina raspunsurile corecte. Intelegand contextul, televizoarele permit solicitari mai complexe, deci utilizatorii nu vor mai trebui sa repete comenzile pentru a obtine rezultatele dorite. Serviciul va fi disponibil pe televizoarele LG cu ThinQ AI din peste 140 de tari.

Această prezentare necesită JavaScript.

Procesorul α9 Gen 2 se regaseste si pe flagship-ul de generatie 2019, televizorul LCD 8K de 75 de inch (modelul SM99). Gama LG de televizoare LCD premium din 2019 (seriile SM9X si SM8X) va ajunge la public sub un nou nume: NanoCell TV, pentru a sublinia imbunatatirile de imagine oferite de tehnologia NanoCell (NanoColor), acuratetea culorilor din unghiuri largi de vizionare (NanoAccuracy) si marginea ultra-ingusta si subtire cu design atractiv (NanoBezel). Televizoarele NanoCell TV de la LG ofera si imbunatatiri de imagine si sunet cu ajutorul AI si al unui algoritm de deep learning, pe langa experienta optimizata oferita de ThinQ.

Vizitatorii CES 2019 in perioada 8-11 ianuarie sunt incurajati sa viziteze standul 11100 de la Las Vegas Convention Center, pentru a privi mai indeaproape televizoarele LG din 2019 cu AI ThinQ.

SEUL, 7 ianuarie 2019 — LG Electronics (LG)