Telekom Romania și Germanos include telefoane inteligente la prețuri de 1 leu

  • Cele mai bune oferte de sărbători de la Telekom Romania sunt disponibile și în magazinele Germanos;
  • Telefoanele inteligente Huawei P9 Lite și Huawei P8 Lite disponibile la prețul de 1 leu;
  • Oferta include și un gadget cadou în magazinele Germanos.

Germanos iarna 2016

Anul acesta, Germanos folosește tehnologia pentru a-şi transpune clienţii în atmosfera și spiritul sărbătorilor de iarnă. Clienții care aleg unul din abonamentele Telekom Surf L sau Telekom Surf M pot achiziționa telefoanele Huawei P9 Lite sau Huawei P8 Lite la prețul special de 1 leu. În plus, la cumpărarea oricăreia dintre cele două telefoane, clienții primesc și un cadou la abonare – brățara fitness FITsYOU Xqisit, care monitorizează orele de somn, numărul de paşi, consumul de calorii şi, în acelaşi timp, afișează notificări pentru apelurile şi SMS-urile primite.

Telefonul Huawei P9 Lite dispune de un finisaj premium și un hardware puternic, fiind unul dintre cele mai de succes terminale disponibile pe piața locală. Mai mult, telefonul excelează datorită performanțelor de invidiat în rularea aplicațiilor și a calității display-ului. De asemenea, bateria de 3.000 mAh oferă o autonomie de aproape două zile în condiţii de utilizare normală. Camera foto de 13 mega pixeli este perfectă pentru fotografii care să transmită tuturor emoția sărbătorilor de iarnă.

Huawei P8 Lite este, de asemenea, un smartphone cu performanțe peste media categoriei din care face parte. Telefonul beneficiază de o interfață grafică EMUI pentru o experiență de utilizare fără cusur. Huawei P8 Lite este un telefon practic, numai bun pentru a fi folosit de persoanele care își doresc performanță sporită la un preț senzațional.

Cele două telefoane sunt disponibile la prețul de 1 leu pentru clienții care aleg unul din abonamentele Telekom Surf L (minute și sms-uri naționale nelimitate, 3,5 GB de trafic de date naționale la viteze 4G și 750 MB de trafic de date în roaming, la prețul lunar de 17,95 euro – TVA inclus) sau Surf M (minute naționale nelimitate, 2GB de trafic de date naționale la viteze 4G, la prețul de lunar de 12,95 euro – TVA inclus).

Telekom Romania – 21.11.2016

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: