Sony prezintă gama de televizoare BRAVIA XR 2022, cu tehnologia XR Backlight Master Drive pentru Mini LED și XR Triluminos Max pentru noul OLED

Utilizatorii se pot bucura de noile propuneri de panouri cu tehnologiile proprietare Sony, pentru cea mai imersivă experiență de vizionare

Sony Europe B.V. a anunțat astăzi o nouă serie de televizoare BRAVIA XR, inclusiv seria MASTER Z9K 8K și X95K 4K Mini LED, seria MASTER A95K, seria MASTER A90K și A80K 4K OLED, și X90K 4K LED.

Ajutată de Cognitive Processor XR™, tehnologia unică XR Backlight Master Drive controlează cu precizie cea mai recentă generație de televizoare Mini LED din seriile Z9K și X95K cu reglarea intensității luminoase, pentru luminozitate incredibilă. Utilizatorii se pot bucura de un interval dinamic fără precedent, cu luminozitate puternică și nuanțe profunde de negru, dar și de tonuri medii naturale, fără flare și fără efectul de halo în jurul zonelor luminoase. Cognitive Processor XR™ împreună cu noul panou OLED al modelului A95K cu tehnologia XR Triluminos Max, oferă cea mai mare paletă de culori disponibilă pe un televizor Sony și reproduce nuanțe și tonuri frumoase în mod natural. Cu milioane de pixeli individuali cu iluminare proprie, A95K oferă mai multe culori ca niciodată pentru o experiență de vizionare complet nouă.

Aceste inovații ne ajută să oferim cele mai bune și imersive experiențe de vizionare, prezentând în mod autentic adevărata intenție a creatorului. Atunci când vizionează filme, utilizatorii pot experimenta tehnologia îmbunătățită Acoustic Surface Audio+™ pentru modelele OLED și Acoustic Multi-Audio™ pentru modelele LED, sincronizând cu precizie sunetul cu imaginile de pe ecran pentru o experiență audiovizuală cu adevărat imersivă. Gama de televizoare oferă și alte noi funcționalități care personalizează și îmbunătățesc experiența de home entertainment. Alături de Netflix, Sony a lansat Netflix Adaptive Calibrated Mode, care ajustează automat procesarea imaginii pe baza luminii ambientale, astfel încât emisiunile și filmele preferate ale utilizatorilor să arate așa cum a intenționat creatorul, în orice condiții. În plus, noul BRAVIA CORE Calibrated Mode de la Sony va ajusta automat calitatea imaginii redate pe ecran, pentru a se alinia mai bine cu viziunea originală a creatorului de conținut video. Toate televizoarele BRAVIA XR din gama 2022 vor fi, de asemnea, „Perfecte pentru PlayStation®5” și vor include două funcții exclusive dedicate compatibilității cu PS5® – Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode.

Această prezentare necesită JavaScript.

În acest an, Sony lansează, de asemenea, un nou dispozitiv original de tipul unei camere, numit BRAVIA CAM, ce recunoaște locul în care sunt poziționați utilizatorii și optimizează imaginea și sunetul în consecință. Acesta include control prin gesturi, chat video și multe alte experiențe noi și distractive care așteaptă să fie descoperite

Odată cu creșterea cererii pentru diagonale din ce în ce mai mari ale ecranelor TV, apare și riscul unei utilizări mai intense a resurselor și energiei. Cu toate acestea, compania Sony este dedicată să asigure sustenabilitatea, începând cu procesul de dezvoltare și până la experiența vizuală. Planul global Sony dedicat protecției mediului, numit „Road to Zero”, vizează atingerea scopului unei societăți sustenabile, prin ajungerea la o amprentă asupra mediului egală zero pe tot parcursul ciclului de viață al produselor și activităților sale comerciale, până în anul 2050. Având în vedere aceste obiective, Sony a realizat televizoarele din 2022 folosind un conținut ridicat de plastic reciclat, și materialul SORPLAS™, dezvoltat de Sony. Prin utilizarea SORPLAS™, compania a crescut gradul de utilizare a materialului reciclat fără a face compromisuri în ceea ce privește designul și durabilitatea, reducând utilizarea generală a plasticului pur cu până la 60%, ceea ce echivalează cu aproximativ 140,000,000 de CD-uri. În plus, BRAVIA CAM de la Sony poate recunoaște momentele în care utilizatorii nu se mai află în fața televizorului și poate reduce luminozitatea ecranului pentru a economisi energie.

Funcționalitățile principale ale gamei BRAVIA XR 2022:

 • Cognitive Processor XR™: Imagini și sunet duse la nivelul următor, datorită Cognitive Processor XR™. Procesorul revoluționar implementat pe televizoarele Sony BRAVIA XR™ reproduce conținutul așa cum văd și aud oamenii, pentru o experiență foarte realistă. Imaginile sunt analizate curatoriate simultan, în special în jurul punctului de focalizare, pentru a reda profunzimea vieții reale, un contrast extraordinar și culori vii, frumoase.
 • XR Backlight Master Drive: Bazată pe Cognitive Processor XR™, tehnologia XR Backlight Master Drive utilizează un algoritm pentru reglarea intensității luminoase locale dezvoltat de Sony pentru a controla mii de Mini LED-uri de dimensiuni mici ulta-dense cu precizie și independență absolută, oferind luminozitate extraordinară, interval dinamic impresionant, negru intens și tonuri medii naturale.
 • Acoustic Surface Audio+™/Acoustic Multi-Audio™: Pentru o experiență audiovizuală cu adevărat imersivă, aceste funcționalități de top asigură faptul că sunetul se potrivește perfect cu imaginile redate pe ecran.
 • Tehnologia 360 Spatial Sound Personalizer: În combinație cu televizoareleBRAVIA XR, această tehnologie oferă o experiență de sunet spațial perfect optimizată pentru boxele cu bandă de fixare după gât, precum model Sony SRS-NS7, dar și pentru modelele selectate de căști Sony – toate cu un proces de configurare redus la minimum. Aplicațiile dedicate personalizează chiar și câmpul de sunet cinematografic analizând forma individuală a urechii utilizatorului.
 • Experiență îmbunătățită cu produsele Sony din gama de sunet: Noile televizoare Sony din gama BRAVIA XR se potrivesc perfect cu o serie de produse Sony din gama de sunet, precum sistemul home theatre HT-A9sau bara de sunet HT-A7000. 360 Spatial Sound Mapping, o nouă frontieră a tehnologiei sunetului spațial, este cea mai recentă adiție pentru modelele HT-A7000. Prin calibrarea sunetului în funcție de camera de vizionare aleasă, tehnologia creează mai multe boxe fantomă, poziționate optim pentru a forma un câmp de sunet cinematic mai extins și mai imersiv. Datorită funcționalității Acoustic Center Sync, un televizor BRAVIA XR joacă rolul de canal central al sistemului Home Theatre sau al barei de sunet, ca parte a configurării 360 Spatial Sound Mapping, permițând sunetului să se sincronizeze perfect cu imaginile de pe ecran.
 • BRAVIA CAM6: Această tehnologie inovatoare asigură faptul că utilizatorii au întotdeauna cea mai bună poziționare în ansamblul locuinței, optimizând calitatea imaginii și a sunetului. BRAVIA CAM oferă, de asemenea, control prin intermediul gesturilor, chat video și multe alte activități noi, distractive.
 • Ambient Optimization Pro: Utilizatorii își pot conecta televizorulBRAVIA XR la BRAVIA CAM și se pot bucura de o experiență fără precedent. BRAVIA CAM recunoaște locul în care se află utilizatorii în cameră și apreciază distanța față de televizor, apoi reglează setările pentru sunet și imagine astfel încât totul să fie perfect.
 • Google TV:Reunește peste 700,000 de filme, emisiuni, show-uri live și multe altele, disponibile prin aplicații și abonamente și le organizează fără probleme. Utilizatorii pot găsi cu ușurință ceva de vizionat, datorită recomandărilor personalizate, și pot marca emisiunile și filmele pe care le vizionează frecvent într-o listă unică, pentru a ține evidența a ceea ce își doresc să vizioneze. Utilizatorii pot adăuga producții în listă chiar și de pe telefon sau laptop, cu ajutorul Google Search.
 • Telecomandă premium: Noua telecomandă Sony premium din aluminiu este ușor de utilizat și curățat, cu butoane simplificate și iluminate, astfel încât utilizatorii să poată vedea totul clar, chiar și pe întuneric. De acum, aceștia nu vor mai pierde niciodată telecomanda printre pernele de pe canapea; cu funcția Finder, utilizatorii îi pot cere televizorului să găsească telecomanda, iar aceasta va emite un sunet pentru identificare.
 • BRAVIA CORE: Aplicația BRAVIA CORE2este un serviciu de filme preinstalat, care oferă posibilitatea de a descărca până la 10 filme și până la 24 de luni de streaming nelimitat la achiziționarea unui televizor BRAVIA XR. Cu tehnologia BRAVIA XR, Pure Stream™ și IMAX® Enhanced, conținutul este redat cu imagini uimitoare și o calitate impecabilă a sunetului. Mai mult, cu BRAVIA CORE Calibrated Mode filmele vor fi ajustate automat la setările optime de imagine, pentru a crea o experiență de vizionare acasă cu adevărat excepțională. De-a lungul timpului, experiența de utilizare a aplicației va fi îmbogățită cu noi caracteristici. BRAVIA CORE va fi disponibilă în peste 75 de țări în 2022.
 • Netflix Adaptive Calibrated Mode: Un nou mod de afișare care utilizează senzorul de lumină ambientală Sony BRAVIA XR, pentru a-i asigura pe utilizatori că intenția artistică este păstrată în toate condițiile de iluminare. Colaborarea strânsă dintre Sony și Netflix în ceea ce privește această funcție înseamnă că spectatorii se pot bucura de conținut Netflix caracterizat de culori precise, contrast spectaculos și mișcări realiste, indiferent dacă producțiile sunt vizionate într-un mediu întunecat sau bine iluminat.1
 • Perfect pentru PlayStation®5:Asociați un televizor BRAVIA XR cu o consolă PlayStation®5 pentru a beneficia de o experiență de gaming fantastică. Numai televizoarele BRAVIA XR reglează și optimizează automat imaginea la cele mai bune setări pentru consola PlayStation®5, indiferent dacă este utilizată pentru jocuri sau pentru vizionarea unui film. Cu imagine și sunet captivante, utilizatorii vor simți că se află chiar în mijlocul acțiunii. Iar datorită 4K 120 fps, prin HDMI 2.1, televizoarele Sony oferă mișcare lină și clară pentru gaming fluid.3
 • Angajamentul față de sustenabilitate: Sony se angajează să asigure un proces sustenabil, de la dezvoltare până la experiența vizuală finală. În acest an, modelele selectate utilizează SORPLAS™ dezvoltat de Sony, un material realizat din plastic reciclat în proporție de 99%, care a ajutat la redus cantității de plastic pur utilizat cu până la 60%7.Și dimensiunea ambalajului televizorului a fost redusă cu aproximativ 15% și prezintă o diminuare semnificativă a cantității de cerneală folosită (approx. 90%), dar și a plasticului (approx. 35%).8 În plus, BRAVIA CAM poate detecta atunci când utilizatorii nu se mai află în fața televizorului și reduce luminozitatea ecranului pentru a economisi energie.

Noile modele de televizoare Sony și funcționalități cheie

Funcționalitățile televizoarelor Mini Led 8K MASTER Series Z9K 85” și 75” 8K:

 • Cognitive Processor XRînțelege modul în care oamenii văd și aud, oferind o experiență revoluționară care le permite spectatorilor să se lase complet învăluiți de conținutul favorit.
 • XR Backlight Master Drivecontrolează cu precizie cea mai recentă generație Mini LED cu reglarea intensității luminoase, pentru un contrast extraordinar cu luminozitate ridicată și negru intens.
 • XR Triluminos™ Proși XR Contrast Booster 20 se combină pentru a reda miliarde de culori, oferind contrast și negru excepționale.
 • X-Anti Reflectionminimizează reflexiile pentru o experiență de vizionare fără distrageri.
 • Tehnologia X-Wide Angle™oferă culori vii și realiste din orice unghi, redând în același timp mai multă culoare și luminozitate.
 • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
 • Acoustic Multi-Audio™ utilizează patru tweetere implementate pe ramă, în partea superioară și pe lateralele televizorului, pentru a ridica sursele de sunet direcționale, asigurând armonia totală a imaginilor și sunetului, pentru o experiență cinematică îmbunătățită.
 • Acoustic Center Syncoptimizează ieșirea sunetului de la televizor și soundbar, pentru o experiență audio mai bună.11
 • BRAVIA CAM6și Ambient Optimization Pro
 • Acces rapid la o serie de conținut și servicii cu Google TV.13
 • CapabilitățiHands-free.
 • Telecomandă premium
 • Design minimalist One Slate Seamless Edge și un panou unic din sticlă securizată care menține concentrarea utilizatorilor asupra imaginii, pentru o experiență de vizionare cu adevărat imersivă pe un ecran mare, fără a le distrage atenția.
 • Suportul cu reglare în trei poziții diferite oferă trei opțiuni de poziționare, inclusiv o poziționare îngustă pentru o amprentă mai mică, o poziție standard pentru a elimina distragerile și o montare dedicată utilizării împreună cu un soundbar, pentru a ridica televizorul și a integra un sistem soundbar.

Funcționalitățile televizoarelor OLED MASTER Series A95K 65” și 55”:

 • Cognitive Processor XRînțelege modul în care oamenii văd și aud, oferind o experiență revoluționară care le permite spectatorilor să se lase complet învăluiți de conținutul favorit.
 • XR OLED ContrastPro ajustează luminozitatea pentru intensități maxime mai mari atunci când vine vorba despre strălucire și nuanțe mai intense de negru în medii întunecate, în timp ce noua tehnologie XR Triluminos Max poate accesa cea mai largă paletă de culori pentru a reproduce nuanțe naturale cu fiecare detaliu.
 • Noul panou OLED (QD-OLED)crește luminozitatea culorilor cu până la 200% în comparație cu televizoarele convenționale.
 • Acoustic Surface Audio+™utilizează actuatoare speciale pentru a transforma ecranul într-o boxă cu mai multe canale, astfel încât sunetul să fie sincronizat exact cu ceea ce este redat pe ecran. Televizorul include două actuatoare mari și două subwoofere.
 • Acoustic Center Syncoptimizează ieșirea sunetului de la televizor și soundbar pentru o experiență mai bună.11
 • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
 • BRAVIA CAM6și Ambient Optimization Pro15
 • Acces rapid la o serie de conținut și servicii cuGoogle TV.13
 • CapabilitățiHands-free.
 • Telecomandă premium
 • Dual Style oferă două stiluri de vizionare diferite – „poziția frontală” aduce ecranul în față pentru cea mai imersivă experiență, în timp ce „poziția în spate” le permite utilizatorilor să poziționeze televizorul aproape de perete, astfel încât acesta să se integreze perfect în cameră.

Funcționalitățile televizoarelor Mini LED 4K X95K 85”, 75” și 65”:

 • Cognitive Processor XRînțelege modul în care oamenii văd și aud, oferind o experiență revoluționară care le permite spectatorilor să se lase complet învăluiți de conținutul favorit.
 • XR Backlight Master Drivecontrolează cu precizie cea mai recentă generație Mini LED cu reglarea intensității luminoase, pentru un contrast extraordinar cu luminozitate ridicată și negru intens
 • XR Triluminos Proși XR Contrast Booster 15 se combină pentru a reda miliarde de culori, oferind contrast și negru excepțional.
 • X-Anti Reflectionminimizează reflexiile pentru o experiență de vizionare fără distrageri.
 • Tehnologia X-Wide Angle™oferă culori vii și realiste din orice unghi, redând în același timp mai multă culoare și luminozitate.
 • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
 • Acoustic Multi-Audio™ utilizează tweetere de poziționare a sunetului pentru a se asigura că sunetele de înaltă frecvență provin din locul potrivit al scenei, sincronizându-se exact cu ceea ce este redat pe ecran. Aceste tweetere de poziționare a sunetului gestionează poziționarea sunetului în zone cu tonuri înalte pentru realism îmbunătățit, în timp ce subwooferele poziționate în partea stângă și în cea dreaptă oferă un bas puternic indiferent de locul în care este amplasat televizorul.
 • Acoustic Center Syncoptimizează ieșirea sunetului de la televizor și soundbar pentru o experiență audio mai bună.11
 • AccesoriuBRAVIA CAM6 compatibil și Ambient Optimization Pro15
 • Acces rapid la o serie de conținut și servicii cu Google TV.13
 • Capabilități Hands-free.
 • Telecomandă premium
 • Design minimalist One Slate Seamless Edge și un singur panou din sticlă securizată ce menține utilizatorii concentrați asupra imaginii pentru o experiență de vizionare cu adevărat imersivă pe un ecran mare, fără a le distrage atenția.
 • Suportul cu reglare în trei poziții diferite oferă trei opțiuni de poziționare, inclusiv o poziționare îngustă pentru o amprentă mai mică, o poziție standard pentru a elimina distragerile și o montare dedicată utilizării împreună cu

Funcționalitățile televizoarelor OLED MASTER Series A90K 48” și 42”:

 • Cognitive Processor XRînțelege modul în care oamenii văd și aud, oferind o experiență revoluționară care le permite spectatorilor să se lase complet învăluiți de conținutul favorit.
 • XR OLED ContrastPro ajustează luminozitatea pentru intensități maxime mai mari atunci când vine vorba despre strălucire și nuanțe mai intense de negru în medii întunecate, în timp ce XR Triluminos Pro poate accesa o paletă de culori mai largă, pentru a reproduce fiecare culoare cu diferențele subtile ce pot fi sesizate în lumea reală.
 • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
 • Acoustic Surface Audio+™utilizează actuatoare speciale pentru a transforma ecranul într-o boxă cu mai multe canale, astfel încât sunetul să fie sincronizat exact cu ceea ce este redat pe ecran. Televizorul include două actuatoare mari și două subwoofere.
 • Acoustic Center Syncoptimizează ieșirea sunetului de la televizor și soundbar pentru o experiență audio mai bună.11
 • AccesoriuBRAVIA CAM6 compatibil și Ambient Optimization Pro15
 • Acces rapid la o serie de conținut și servicii cuGoogle TV.13
 • Capabilități Hands-free.
 • Telecomandă premium
 • Design minimalist One Slate Seamless Edge și un singur panou din sticlă securizată care menține utilizatorii concentrați asupra imaginii, pentru o experiență de vizionare cu adevărat imersivă pe un ecran mare, fără a le distrage atenția.
 • Suport flexibil cu reglare în două poziții diferiteoferă opțiuni distincte de poziționare, inclusiv o montare standard pentru a elimina distragerile și o poziție dedicată utilizării alături de un soundbar. Datorită suportului reglabil cu placă centrală din aluminiu, utilizatorii pot așeza televizorul și soundbarul pe un desktop PC, astfel încât acesta poate fi utilizat și drept monitor pentru gaming.

Funcționalitățile televizorului din gama OLED A80K 77”, 65” și 55”:

 • Cognitive Processor XRînțelege modul în care oamenii văd și aud, oferind o experiență revoluționară care le permite spectatorilor să se lase complet învăluiți de conținutul favorit.
 • XR OLED ContrastPro ajustează luminozitatea pentru intensități maxime mai mari atunci când vine vorba despre strălucire și nuanțe mai intense de negru în medii întunecate, în timp ce XR Triluminos Pro poate accesa o paletă de culori mai largă, pentru a reproduce fiecare culoare cu diferențele subtile ce pot fi sesizate în lumea reală.
 • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
 • Acoustic Surface Audio+™utilizează actuatoare speciale pentru a transforma ecranul într-o boxă cu mai multe canale, astfel încât sunetul să fie sincronizat perfect cu ceea ce este redat pe ecran. Televizorul include trei actuatoare și două subwoofere. Două dintre actuatoare sunt dedicate sunetelor înalte, întărind localizarea sunetului și experiența surround.
 • Acoustic Center Syncoptimizează ieșirea sunetului de la televizor și bară de sunet pentru o experiență audio mai bună.11
 • AccesoriuBRAVIA CAM6 compatibil și Ambient Optimization Pro15
 • Acces rapid la o serie de conținut și servicii cuGoogle TV.13
 • Telecomanda standard dispune de un design simplu, ușor de utilizat și ușor de curățat.
 • Design minimalist One Slate cu suprafață cu finisaj metalic ce încadrează ecranul într-un singur panou elegant din sticlă, ce menține concentrarea spectatorilor asupra imaginii fără a le distrage atenția.
 • Suportul cu reglare în trei poziții diferite oferă trei opțiuni de poziționare, inclusiv o poziționare îngustă pentru o amprentă mai mică, o poziție standard pentru a elimina distragerile și o montare dedicată utilizării împreună cu un soundbar, pentru a ridica televizorul și a integra un sistem soundbar.

Pentru mai multe informații A80K, accesați: https://www.sony.ro/electronics/televizoare/a80k-a83k-a84k-series

Caracteristicile televizoarelor LED X90K 85”, 75”, 65” și 55” 4K LED:

 • Cognitive Processor XRînțelege modul în care oamenii văd și aud, oferind o experiență revoluționară care le permite spectatorilor să se lase complet învăluiți de conținutul favorit .
 • Împreună cu precizia Panoului Full Array LED, XR Triluminos Proși XR Contrast Booster 10 oferă realism suprem de nuanțe de negru profunde și luminozitate intensă cu o gamă de culori mai largă.
 • BRAVIA CORE Calibrated Mode2
 • Acoustic Multi-Audio™ include două tweetere de poziționare a sunetului care-i permit acestuia să urmărească acțiunea pentru o experiență cu adevărat captivantă. Amplificatoarele independente sunt controlate separat pentru a gestiona cu precizie poziționarea sunetului acestor boxe în zone cu tonuri înalte, îmbunătățind presiunea sunetului și stabilitatea pentru mai mult realism.
 • Acoustic Center Syncoptimizează ieșirea sunetului de la televizor și soundbar pentru o experiență audio mai bună.11
 • AccesoriuBRAVIA CAM6 compatibil și Ambient Optimization Pro15
 • Acces rapid la o serie de conținut și servicii cuGoogle TV.13
 • Telecomandă standard dispune de un design simplu, ușor de utilizat și de curățat.
 • Design minimalist One Slate cu suprafața plană maximizează ecranul și minimizează rama, astfel încât  utilizatorii să rămână concentrați asupra a ceea ce este important– imaginea.
 • Suportul cu reglare în trei poziții diferite oferă trei opțiuni de poziționare, inclusiv o poziționare îngustă pentru o amprentă mai mică, o poziție standard pentru a elimina distragerile și o montare dedicată utilizării împreună cu un soundbar, pentru a ridica televizorul și a integra un sistem soundbar.

Pentru mai multe informații despre X90K, accesați: https://www.sony.ro/electronics/televizoare/x90k-x93k-x94k-series

Funcționalitățile televizoarelor LED 4K X85K 85”, 75”, 65”, 55”, 50” și 43”:

 • Procesorul 4K HDR X1™reproduce mai multă profunzime, mai multe texturi și culori naturale, datorită tehnologiei de remasterizare HDR bazată pe detectarea obiectelor.
 • Tehnologia de procesare a imaginii4K X-Reality™ PRO îmbunătățește fiecare pixel pentru o claritate remarcabilă. Tehnicile avansate de reducere a zgomotului din imagine și o bază de date cu tipare specifice asigură faptul că fiecare scenă este plină de detalii realiste.
 • Panou nativ de 100Hz
 • Tehnologia Triluminos Proîmbogățește experiența de vizionare cu o paletă mai largă de culori și nuanțe și tonuri mai naturale.
 • Boxele X-Balanced asigură o scenă de sunet puternică și imersivă.
 • Accesoriu BRAVIA CAM6compatibil și Ambient Optimization15
 • Acces rapid la o serie de conținut și servicii cuGoogle TV.13
 • Telecomanda standardcu un design simplu este ușor de utilizat și de curățat.
 • Suprafața Flush maximizează ecranul și minimizează rama, astfel încât utilizatorii să rămână concentrați pe ceea ce este important – imaginea.
 • Suportul cu montare în două poziții diferite oferă două opțiuni de poziționare a stativului, inclusiv o pozițieîngustă pentru o amprentă mai mică și o poziție standard pentru a elimina distragerile.

Caracteristicile televizorului LED 4K X80K 75”, 65”, 55”, 50” și 43”:

 • Procesorul 4K HDR X1™reproduce mai multă profunzime, mai multe texturi și culori naturale, datorită tehnologiei de remasterizare HDR bazată pe detectarea obiectelor.
 • Tehnologia de procesare a imaginii4K X-Reality™ PRO îmbunătățește fiecare pixel pentru o claritate remarcabilă. Tehnicile avansate de reducere a zgomotului din imagine și o bază de date cu tipare specifice asigură faptul că fiecare scenă este plină de detalii realiste.
 • Triluminos Proîmbogățește experiența de vizionare cu o paletă mai largă de culori, nuanțe și tonuri mai naturale.
 • Boxele X-Balanced asigură o scenă de sunet puternică și imersivă.
 • AccesoriuBRAVIA CAM6 compatibil și Ambient Optimization15
 • Acces rapid la o serie de conținut și servicii cuGoogle TV.13
 • Telecomanda standarddispune de un design simplu, este ușor de utilizat și de curățat.
 • Suprafața Flush maximizează ecranul și minimizează rama, astfel încât utilizatorii să rămână concentrați pe ceea ce este important – imaginea.
 • Suportul cu montare în două poziții diferite oferă două opțiuni de poziționare a stativului, inclusiv o pozițieîngustă pentru o amprentă mai mică și o poziție standard pentru a elimina distragerile.

Preț și disponibilitate

Prețurile și disponibilitatea comercială în Europa vor fi anunțate la o dată ulterioară.

Pentru mai multe informații despre noile modele de televizoare Sony, vizionați aici clipul video de anunțuri BRAVIA XR sau vizitați site-ul web  BRAVIA XR: https://www.sony.ro/electronics/bravia-xr

Hits: 28

%d blogeri au apreciat: