Sandalandala debuteaza pe 27 aprilie in al doilea sezon la Vama Veche

Gata! E oficial! Campingul Sandalandala isi va redeschide portile pentru voi pe data de 27 aprilie, deci de-acum ne puteti bombarda cu telefoanele pentru rezervari. Cum suprafata de campare a fost extinsa cu inca 2.000 de metri patrati, credem ca este spatiu suficient astfel incat sa nu mai fie cazul sa faceti rezervari pentru situatia in care veniti cu cortul personal. Rezervare vor putea sa faca doar cei ce doresc sa inchirieze un cort “cu de toate” de la noi.

Sandalandala_4

In caz ca veniti cu al vostru cort, taxele de campare pe zi vor fi dupa cum urmeaza:

  • cort mic (2 persoane) – 8 lei
  • cort mediu (4 persoane) – 15 lei
  • cort mare (veranda + 2 camere si living) – 30 lei

Sandalandala_2

Taxa de persoana va fi 28 lei, daca stati 1-2 zile, iar daca hotarati ca e mult prea fain la noi si vreti sa stati cel putin 3 zile, atunci taxa de persoana va fi 23 lei/zi. Pentru copiii pana in 10 ani, se va plati o taxa de 10 lei pe zi.

Daca vreti sa nu carati bagaj prea mult dupa voi, puteti sa inchiriati de la noi saltele gonflabile (20 lei/noapte), perne (5 lei/noapte) si saci de dormit (30 lei/noapte).

Intotdeauna exista posibilitatea sa inchiriati corturile noastre, acestea fiind dotate cu saltele de neopren, saltele gonflabile, perne si saci de dormit. In functie de tipul cortului acesta va avea: o saltea dubla, 2 perne, 2 saci de dormit (in cazul cortului mic); 2 saltele, 4 perne, 4 saci dormit (in cazul cortului mare).

Preturile de inchiriere pentru corturile noastre sunt:

  • cort mic (2 persoane): 100 lei/zi/cort pentru o zi cazare; 80 lei/zi/cort daca stati doua zile; 60 lei/zi/cort daca stati cel putin trei zile.
  • cort mare (4 persoane): 160 lei/zi/cort pentru o zi cazare; 140 lei/zi/cort daca stati doua zile; 120 lei/zi/cort daca stati cel putin trei zile.
  • cort mare Volkswagen cu living (4 persoane): 200 lei/zi/cort pentru o zi cazare; 180 lei/zi/cort daca stati doua zile; 160 lei/zi/cort daca stati cel putin trei zile.

In preturile de inchiriere a corturilor noastre sunt incluse toate taxele de campare si de cort.

Un aspect important de care trebuie sa tineti cont e ca amplasamentul cortului poate fi schimbat pentru lucrari de intretinere a gazonului. Astfel, daca aveti cortul pe terasamentul de jos, acesta poate fi mutat pe terasamentul superior sau invers. Va cerem scuze in avans pentru acest incovenient, dar este unul necesar daca vrem sa evitam o degradare accentuata a gazonului, asa cum am avut anul trecut. Parca vrem sa ne bucuram cu totii de un gazon verde, nu-i asa?

Un alt aspect important este destinat celor ce vor dori sa aiba cortul cat mai apropiat de terasa. Este important sa stiti ca nivelul de zgomot va fi mai ridicat decat in alte zone ale campingului si trebuie sa tineti cont de acest aspect.

Toate preturile inclusiv cele la servicii secundare le gasiti AICI.

Hits: 7

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: