Rezistent la apă* şi la şocuri**: Aparatul foto Canon IVY REC este ideal pentru cei care iubesc activităţile în aer liber

Surprinde din mers momentele inedite cu ajutorul noului model Canon IVY REC, plăcut şi uşor de utilizat

Bucureşti, România, joi, 10 octombrie 2019: Ideal pentru cei care iubesc activităţile în aer liber, Canon IVY REC este un aparat foto plăcut şi uşor de utilizat, pe care îl puteţi purta fără probleme ataşat la curea, într-o geantă sau în buzunar. Rezistent la apă* şi la şocuri**, modelul Canon IVY REC poate fi luat oriunde vă duce momentul. Dotat cu numeroase funcţii, inclusiv cu filmare Full HD la 1080p cu până la 60cps, conexiune Wi-Fi şi Bluetooth® şi încărcare prin USB, Canon IVY REC este modelul ideal pentru cei care vor să se distreze.
Cu o greutate de numai 90 de grame, Canon IVY REC oferă 13.0 megapixeli, permiţându-le iubitorilor de aventuri să surprindă imagini de calitate şi videoclipuri HD pe cardul microSD. Acest model uşor şi portabil beneficiază de rezistenţă la apă la adâncimi de până la 2 metri, timp de 30 de minute şi rezistă la impactul cu solul de la o înălţime de până la 2 metri, fiind echipat corespunzător pentru a rezista la elemente şi schimbări climatice puternice. În plus, nu are ecran care se poate sparge, deoarece clipsul se poate transforma în vizor şi poate fi ataşat la o curea, la o geantă sau la şnur pentru acces rapid, astfel încât acest aparat foto este ideal pentru cei care îşi doresc aventuri spectaculoase.


Fie că este vorba de ski, skateboarding, sporturi pe apă sau ciclism montan, acest aparat foto robust este creat pentru a face faţă cu uşurinţă sporturilor extreme sau activătăţilor lejere în aer liber. Conexiunea Wi-Fi şi Bluetooth® le permite utilizatorilor profesionişti de reţele sociale să îşi partajeze instant imaginile şi clipurile video folosind aplicaţia gratuită Canon Mini Cam*** compatibilă cu dispozitivele iOS şi Android. Aplicaţia are opţiunea de editare a imaginilor şi funcţia de Remote Live View, permiţându-le utilizatorilor să îşi vizualizeze wireless imaginile sau videoclipurile din perspectiva aparatului foto.

Modelul este disponibil în patru culori atractive şi vibrante: Dragon fruit (Roz), Avocado (Verde), Stone (Gri) şi Riptide (Albastru), acest aparat foto este accesoriul perfect pentru cei care doresc să surprindă şi să partajeze momentele spontane, fără să rişte să îşi deterioreze telefonul inteligent.
Adăugându-se binecunoscutei game Canon Zoemini, Canon IVY REC face parte dintr-o serie de produse incredibile şi inovatoare, create special pentru generaţia nouă, conectată la tehnologie. Punând accentul pe distracţie, uşurinţa de utilizare şi accesibilitatea preţului, Canon îşi doreşte să creeze produse de talie mondială care să le permită creatorilor de conţinut să fie creativi şi să îşi partajeze experienţele.