Radeon Software Adrenalin 2019 suportă acum procesoarele Ryzen cu Radeon Vega Graphics

Astăzi, AMD are plăcerea de a anunța suportul pentru Ryzen ™ cu procesoarele Radeon ™ Vega Graphics în driver-ele Radeon Software Adrenalin 2019 Edition. Așa cum a anunțat CEO-ul AMD, Dr. Lisa Su în timpul CES Keynote, AMD oferă un suport suplimentar pentru Ryzen cu procesoarele Radeon Vega Graphics prin intermediul driver-ului AMD.com. Radeon Software Adrenaline optimizează pentru jocuri rapide, fluide și receptive și pentru suportul pentru următoarele titluri de joc cu drivere Game Day-0.

Consumatorii vor putea să obțină drivere incredibile, concepute pentru a oferi experiențe stabile, prin asigurarea unui control al calității și prin testarea third-party, iar toate notebook-urile și desktopurile alimentate de Ryzen cu procesoare Radeon Vega Graphics vor fi suportate cu Radeon Settings în Radeon Software. Radeon Settings este aplicația unică pentru a configura toate setările grafice, pentru a verifica actualizările și a oferi feedback companiei AMD. Experientele optimizate sunt livrate cu setările Radeon pentru Ryzen cu procesoarele Radeon Vega Graphics, permițând redarea și setările jocului la preferințele personale.

Suntem încântați să livrăm această opțiune de asistență îmbunătățită clienților noștri, continuând să ne îndeplinim angajamentele și ceea ce doresc consumatorii cu o mare experiență în procesoarele AMD Ryzen. Departamentul de asistență pentru clienți AMD este pregătit să vă ajute cu asistență tehnică și depanare, iar în caz de probleme, vă rugăm să utilizați formularul nostru de feedback (www.amd.com/report) pentru a vă asigura că AMD este conștient de situație.