QNAP a lansat TS-x31P
QNAP Systems a lansat seria de servere NAS TS-x31P, ce include modelele TS-131P, TS-231P și TS-431P. Având la bază un procesor Alpine AL-212 dual-core la 1.7GHz, noua serie oferă o soluție NAS performantă și un mediu cloud privat gândit pentru grupurile mici de utilizatori.
Pe lângă funcțiile de bază ale unui astfel de sistem, precum stocarea, partajarea și backup-ul, seria TS-x31P suportă aplicații de notițe în cloud, managementul centralizat al contului de email, administrarea contactelor și o mulțime de aplicații multimedia.
„O soluție NAS eficientă economic și fiabilă este fără îndoială o investiție cheie pentru micile companii și organizații care doresc să-și îmbunătățească eficiența fluxului de lucru. Totodată, utilizatorii individuali preferă, în general, dispozitivele simple și practice pentru stocarea centralizată a datelor, cu acces în timp real, ce ajută la crearea unei case digitale moderne.” declară Dan Lin, manager de produs în cadrul QNAP. „The TS-x31P este conceput să îndeplinească aceste cerințe, asigurând securitatea datelor și o experiență de lucru completă, atât pentru afaceri, cât și pentru scenarii multimedia.” adaugă Lin.
Încorporând un procesor eficient ARM Cortex-A15 dual-core la 1.7GHz și 1GB de memorie DDR3 RAM, pe lângă suportul pentru unitățile SATA 6Gb/s SSD sau HDD, TS-x31P oferă performanțe multi-tasking excelente și viteze de transfer crescute de până la 225 MB/s. Unitatea NAS vine cu motor hardware de criptare, ce furnizează viteze de transfer de peste 180MB/s, având posibilitatea de criptare AES 256-bit pentru întregul volum (model testat: TS-431P).
Seria multifuncțională TS-x31P oferă o mulțime de aplicații de productivitate: QmailAgent oferă administrarea centralizată a conturilor de email, facilitând căutarea emailurilor și managementul; Qcontactz permite centralizarea informațiilor de contact; Notes Station le dă posibilitatea utilizatorilor să creeze notițe digitale în cloudul lor și să colaboreze cu prietenii și colegii; Container Station integrează LXC și Docker, soluții de virtualizare pentru aplicații containerizate; Qsync consolidează sincronizarea fișierelor între dispozitive, permițând utilizatorilor să acceseze fișierele actualizate de la diverși utilizatori.
Beneficiind de suport pentru DLNA, AirPlay și Chromecast, utilizatorii pot vizualiza cu ușurință fotografiile și pot urmări filmele HD stocate pe unitatea TS-x31P pe televizoarele inteligente compatibile, console și playere multimedia, transformând TS-x31P într-un hub și un sisteme multimedia pentru mai multe zone.
Utilizatorii pot administra centralizat și pot partaja fotografiile, muzica și filmele prin utilizarea aplicațiilor Photo Station, Music Station și Video Station. Accesarea și managementul de la distanță a fișierelor stocate pe TS-x31P este foarte ușoară prin intermediul aplicațiilor QNAP (Qphoto, Qmusic, Qvideo, Qfile și Qmanager).
TS-x31P este un NAS all-in-one fiabil pentru stocarea datelor, backup, partajarea conținutului și managementul centralizat. Acesta suportă backup-ul flexibil pentru Windows și Mac, Real-Time Remote Replication (RTRR), rsync, backup în cloud (compatibil cu serviciile Amazon Glacier, Azure Storage, Google Cloud Storage, Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox, Amazon Drive, Yandex Disk, Box și Amazon S3/OpenStack Swift/WebDAV) și partajarea între platforme pentru Windows, Mac și Linux/UNIX.
Utilizatorii pot instala pe seria TS-x31P aplicația Surveillance Station pentru a construi o rețea profesională de supraveghere video cu două canale IP gratuite (extensibilă până la 25 de canale prin achiziția de licențe suplimentare). Magazinul App Center include o varietate de aplicații dezvoltate de QNAP și parteneri, pentru a extinde și mai mult autonomia serverului NAS.
TS-131P: un sertar; 1 x Gigabit LAN
TS-231P: două sertare; 2 x Gigabit LAN port
TS-431P: patru sertare; 2 x Gigabit LAN
Procesor AnnapurnaLabs Alpine AL-212 dual-core 1.7 GHz, 1GB DDR3 RAM, HDD sau SSD 3.5″/2.5″ SATA 6Gb/s, 3Gb/s hot-swappable, 3 x USB 3.0, slot Kensington.
QNAP Systems – Bucuresti, 1 noiembrie 2016
Views: 0