Portable Bluetooth Speaker BANG & OLUFSEN P6 la review

Bang & Olufsen Beoplay P6, una dintre cele mai recente cutii de sunet de la producatorul danez de dispozitive audio premium. Difuzoarele portabile Bluetooth de calitate superioara sunt mai greu de gasit. Beoplay P6 este un difuzor compact, puternic si portabil capabil sa redea melodii in tonuri bogate.

Designul Cecille Manz este simplu, dar elegant. Consta dintr-o carcasa din aluminiu cu forma dreptunghiulara, cu margini rotunjite, in fata si spate cu grila, cu butoanele de comanda deasupra si o curea de piele pe partea laterala pentru transport. Dispune de asemenea de un microfon integrat, astfel incat sa puteti efectua apeluri si sa accesati asistentul de voce, iar aparatul este evaluat ca IP54, facand ca acesta sa nu prezinte praf si impermeabilitate pentru utilizare in exterior. Acesta vine in doua culori, negru si argintiu.

Exista un panou de control in partea de sus cu cinci butoane prin impingere, Bluetooth, un buton cu un cerc pe el, volumul “+” si volumul “-“. Toate vorbesc de la sine. cu exceptia celui cu cercul, care este de fapt numit butonul OneTouch – si este cel mai important dintre ele. In mod implicit, acesta controleaza muzica. (lucrurile obisnuite, apasati o data pentru a reda / intrerupe, de doua ori pentru a sarii si de trei ori pentru anterioarele) si pentru a gestiona apelurile (apasati scurt pentru a raspunde la un apel sau lung pentru a respinge sau a termina, apasati scurt pentru a dezactiva /activa sau apasati dublu pentru a transfera sunetul in telefon sau inapoi la P6).

Pachetul de vanzare are un aspect de unicat, lasand utilizatorului impresia ca este un produs de lux.

Pe piata exista un numar de milioane de difuzoare Bluetooth care vin in toate formele si dimensiunile. B & O Beoplay P6 arata frumos in stilul retro va va duce inapoi cu cateva decenii.

Procesul de asociere este destul de usor. Nu este nevoie sa descarcati aplicatia Beoplay pentru a functiona, chiar daca instructiunile din cutie sugereaza ca ar trebui. Porniti difuzorul, apasati si tineti apasat butonul Bluetooth de pe difuzor timp de doua secunde pana cand se aprinde lumina in alb si auziti un sunet, cautati-l in lista de dispozitive Bluetooth de pe telefon, selectati si imperecheati. Asta e suficient pentru a va face sunet si apoi puteti controla volumul de la unitatea in sine.

Dar daca doriti sa controlati mai mult aveti nevoie de aplicatie. Acesta va permite sa programati butonul OneTouch – un buton de pe dispozitiv care poate fi personalizat pentru a face o serie de sarcini diferite.

Acestea includ redarea instantanee, pauza si reluarea, precum si preluarea apelurilor si activarea Apple Siri sau a a sistentului Google. De asemenea, puteti utiliza aplicatia pentru a alege si schimba diferite profiluri de sunet prin intermediul functiei ToneTouch.

Mai jos aveti secventele de instalare a aplicatiei pe telefonul smart din dotare.

Daca aveti doua P6-uri , puteti sa le pozitionati in diferite parti ale camerei si apoi sa le asociati astfel incat aceeasi muzica sa iasa din ambele si sa produca un sunet surround mai asemanator.

Sunetul produs de cele doua boxe de dimensiuni complete de 1,5 inci si de un singur woofer de 4 inci este puternic, clar si bogat, iar cand este complet actionat, este si tare.

Difuzorul pretinde o durata de viata a bateriei de pana la 16 ore, la un nivel de volum moderat si o reincarcati, conectandu-l la computer prin conectorul USB-C. Desigur nu pot fi excluse si alte modalitati de incarcare cunoscute ce au la dispozitie o iesire USB, cum ar fi incarcatorul de priza sau auto.

ToneTouch actioneaza ca egalizator al sistemului. In loc de toate acele glisiere si bare pe care le-ati folosit atat de mult pentru amestecare (in cazul in care nu sunteti multumit de presetari), aveti patru “stari” de a alege: warm, relaxed, excited si bright. Cu toate acestea, aceasta functioneaza cel mai bine pe aplicatie: in timp ce pe dispozitiv se va schimba doar una din cele patru pozitii in altul, aplicatia va permite sa le reglati mai profund, deoarece acestea sunt aranjate in patru spatii egale. Cu cat intri mai mult in cadrul lor, cu atat se va adapta mai mult la starea de spirit pe care o doresti.