Philips Xenium V787 – baterie de 5.000 mAh si pana la 24 de ore de convorbire

China Electronics Corporation aduce pe piata locala Philips Xenium V787, un smartphone dual SIM, cu baterie de 5.000 mAh, compatibil cu tehnologia 4G, atat de tip FDD-LTE, cat si TDD-LTE.

“Lansam un nou model din gama Xenium, care ofera o durata de functionare de pana la 24 de ore, in convorbire si pana la 36 de zile, in regim stand-by*”, spune Radu Ionescu, reprezentant distributie telefoane mobile Philips. “In plus, smartphone-ul are incorporata o tehnologie noua, SoftBlue, care actioneaza ca un filtru pentru ecran, reducandu-i emisiile produse de lumina albastra cu pana la 86%. Aceasta tehnologie a fost adoptata pentru a proteja ochii si a reduce oboseala, fara, insa, sa afecteze calitatea imaginilor afisate pe ecranul telefonului.”

Pus in valoare de Android 5.1 Lollipop, Philips Xenium V787 vine echipat cu o platforma mobila complet personalizabila, deschisa unei game largi de aplicatii si functii inteligente. Noul smartphone are un procesor octa core de 1,3 GHz, de 64 de biti, o memorie interna de 2GB RAM si 16 GB ROM. Smartphone-ul are un slot pentru carduri de memorie de pana la 128 GB.**

DR_V787_EN_bk_lo

Philips Xenium V787 are un ecran FHD IPS cu o diagonala de 5 inch si o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Tehnologia IPS asigura o vizualizare excelenta din orice unghi. De asemenea, smartphone-ul este echipat cu functia 2A de incarcare rapida si se poate transforma intr-o baterie externa care incarca alte dispozitive.

Noul terminal este dotat cu o camera principala PDAF (phase detection autofocus), de 13 megapixeli, cu autofocus de doar 0,2 secunde si blitz si o camera frontala de 5 megapixeli, utila pentru apelurile video sau pentru selfie-uri. In comparatie cu focalizarea automata traditionala, cu senzor de detectie, PDAF este mult mai rapida si poate focaliza cu o precizie mai mare. Astfel, utilizatorii obtin fotografii de o calitate foarte buna, chiar si in conditii de luminozitate scazuta. Pozele sau inregistrarile video pot fi, apoi, vizionate si pe ecranele televizoarelor dotate cu tehnologia wireless Miracast.***

Smartphone-ul are comutator de Power-saving, pe care utilizatorii il pot accesa rapid, ori de cate ori doresc sa-si conserve bateria telefonului. Acesta opreste functiile Wi-Fi, GPS si Bluetooth si reduce intensitatea luminoasa a afisajului de pe ecran.

Philips Xenium V787 va fi disponibil in oferta Digi Mobil si a altor retaileri specializati. Pretul de vanzare recomandat este de 1.299 Ron.

FR_V787_EN_bk_lo DR5_V787_EN_bk_lo

*Specificatiile indicate se bazeaza pe o incarcare completa a bateriei, ca urmare a unui test realizat in laborator, cu Bluetooth oprit. Performantele reale depind de modul de utilizare si de furnizorul de servicii de retea.
**Cardul de memorie microSD nu este inclus.
Memoria disponibila pentru utilizatorul final poate varia de la o piata la alta, ca urmare a pre-configurarii.
***Disponibilitatea anumitor caracteristici depinde de tara sau de operatorul de retea.

Pentru informatii suplimentare, vizitati www.philips.com/mobilephones.

Despre CEC
China Electronics Corporation (CEC) activeaza, in principal, in patru sectoare de activitate: semiconductoare & componente electronice, software/hardware pentru computere & integrare de sisteme, retele de telecomunicatii & terminale, precum si electrocasnice digitale pentru locuinte. CEC detine licenta exclusiva de a comercializa si a vinde telefoane mobile sub marcile “Philips” si “Xenium”.

09 februarie 2016 (Romania)  China Electronics

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: