moto g24 power este aici cu o baterie imensă, încărcare rapidă la 30W și un design subțire

Motorola a lansat moto g24 power, un nou membru al familiei moto g 2024, special conceput pentru eficiență energetică, ce oferă o durată a bateriei de două zile1, cu încărcare TurboPower™ 302.

moto g24 power este disponibil în România începând cu luna februarie la un preț recomandat de 899 RON în culorile Ink Blue și Glacier Blue, la partenerii Motorola, Altex si eMAG.

moto g24 power are o baterie de 6000mAh care oferă o utilizare pentru aproape un weekend întreg cu o singură încărcare1  de doar câteva minute.1,2 La baza performanței lui g24 power stă un procesor octa-core de 2.0GHz iar pentru a face multitasking-ul mai eficient și ușor, telefonul oferă până la 84/16GB5 de memorie RAM cu funcția RAM Boost6.

RAM Boost6 este disponibil pentru utilizatorii care vor mai multă fluiditate și o performanță mai mare, deoarece transformă temporar spațiul de stocare în memorie virtuală RAM. Mai mult, moto g24 power dispune de 256GB de memorie internă,7,8 astfel încât utilizatorii să aibă suficient spațiu pentru imaginile și videoclipurile preferate.

Moto g24 power are o cameră de 50MP9 cu tehnologie Quad Pixel. Această combinație ajută la obținerea unor fotografii mai vibrante, datorită unei sensibilități de 4 ori mai bune în condiții de lumină scăzută. Îmbunătățind și mai mult performanțele în condiții de lumină scăzută, funcția Auto Night Vision utilizează AI pentru a detecta automat iluminarea ambientală și a ajusta setările necesare. Astfel, utilizatorii se pot baza pe modul de previzualizare pentru a captura cu încredere fiecare fotografie. Atunci când pozează de aproape, utilizatorii pot accesa obiectivul Macro Vision pentru a descoperi cele mai mici detalii.

De asemenea, moto g24 power are un display de 6.56” HD+, foarte luminos. Rata de reîmprospătare de 90 Hz face ca derularea imaginilor și a paginilor web să fie și mai lină, iar atunci când se află în modul automat10, ecranul se va ajusta de la 90Hz la 60Hz10 pentru a economisi bateria.

Pentru ca, filmele și muzica să sune și mai bine, telefonul este dotat cu difuzoare stereo și sistem audio imersiv Dolby Atmos®. Cu mai multă profunzime, claritate și detalii, Dolby Atmos duce divertismentul la un alt nivel, pentru o experiență audio imersivă de ultimă generație.

Android 14 direct din cutie

Moto g24 power vine cu Android 14. Mai personal, mai protejat și mai accesibil, Android 14 oferă noi actualizări de confidențialitate pentru siguranță, date și utilizare, inclusiv:

  • Actualizări privind partajarea datelor care oferă utilizatorilor informații ușor de înțeles despre colectarea și partajarea datelor de către aplicații.11
  • Securitatea îmbunătățită a PIN-ului recomandă utilizarea unui PIN din 6 cifre (sau mai mare) pentru a consolida securitatea dispozitivului. Utilizatorii pot face procesul mai ușor prin selectarea opțiunii de deblocare automată după introducerea PIN-ului corect.
  • Health Connect, o aplicație care sincronizează aplicațiile personale de sănătate și fitness, adunând datele de sănătate într-un singur loc.12 Consumatorii pot accesa energia consumată, tensiunea arterială, numărul de pași, rutele de exerciții fizice, ciclurile menstruale și multe altele.
  • Zoom pe ecran îmbunătățit îi ajută pe oameni să vadă mai bine ecranul, permițându-le să mărească sau să micșoreze conținutul în funcție de nevoile lor.
  • Notificările flash alertează utilizatorii cu privire la notificările primite prin intermediul unor flash-uri luminoase vizuale ale camerei sau ale luminii ecranului.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari SUA, care deservește clienți pe 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă pentru toți, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea și care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și, împreună, creăm o societate digitală mai incluzivă, mai de încredere și mai durabilă pentru toată lumea, oriunde. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o filială deținută integral de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile de marcă Moto și Motorola. Pentru a aflat mai multe vizitează https://www.lenovo.com și citește cele mai noi știri pe StoryHub și Motorola Global Blog..

Visits: 0