Monitorul curbat Designo MX cu diagonală de 34″ și rezoluție QHD a fost prezentat ASUS la CES 2016, alături de alte noutăți lifestyle

ASUS a prezentat cele mai noi inovații lifestyle în zona ASUS Media Lounge, cu prilejul evenimentului International CES 2016 din Las Vegas. Printre produsele expuse se numără: MB169C+, un monitor portabil cu diagonala de 15.6 inci și port USB Type-C pentru alimentare și transmisie video; seria de monitoare curbate Designo MX cu diagonala de 34 inci și rezoluție QHD; Designo MX27UQ, un monitor IPS 4K UHD cu diagonala de 27 inci și ZenBeam pentru dispozitive mobile.
asus
Alături de acestea mai sunt prezentate seriile de mini-PC-uri: VivoMini VC65, VivoMini UN65H și VivoMini VM65N, stick-ul PC VivoStick PC TS10, Chromebit CS10 și adaptorul Wi-Fi USB AC68.

Monitor curbat din seria Designo MX cu diagonala de 34 inci
Cea mai nouă generație ASUS Designo MX include un monitor IPS cu diagonala de 34 inci, aspect 21:9, rezoluție QHD (3440 x 1440) și o curbură 2000R pentru a oferi imagini imersive, cât mai apropiate de realitate. Liniile sale elegante și designul fără ramă îl fac perfect pentru orice decor, fie birou sau sufragerie. Pe lângă designul remarcabil și aspectul exterior, noul monitor curbat din seria Designo MX dispune de ASUS SonicMaster cu tehnologie ICEpower de la Bang and Olufsen și două difuzoare de 8 wați pentru redarea unui sunet incredibil. Baza monitorului servește ca încărcător wireless pentru dispozitivele mobile compatibile Qi.

Monitorul Designo MX27UQ 4K UHD
ASUS Designo MX27UQ este un monitor IPS 4K UHD (3840×2160) cu diagonala de 27 inci și o reproducere de 100% a culorilor din spectrul sRGB, redând o cromatică precisă și detalii incredibile. Construit fără compromis și cu mare atenție la detalii, Designo MX27UQ dispune de finisaje metalice, un stand solid, inspirat de cadranul solar și nuanțe aurii.

Modulul audio ASUS SonicMaster, ce încorporează tehnologia ICEpower de la Bang and Olufsen, rafinează fiecare detaliu acustic, oferind un sunet de cristal, în timp ce difuzoarele stereo de 3 wați cu tehnologie Bluetooth le permite utilizatorilor să se conecteze la orice dispozitiv sursă compatibil. Designo MX27UQ a fost certificat de TÜV Rheinland pentru tehnologiile ASUS Low Blue Light și Flicker-Free, ce protejează utilizatorii împotriva emisiei nocive a luminii albastre și pâlpâirii ecranului.

MB169C+, monitorul portabil pe USB
ASUS MB169C+ este primul monitor din lume care utilizează un singur port USB Type-C atât pentru alimentare cât și pentru conexiunea video cu dispozitivul sursă. Acesta are un profil subțire de numai 8.5mm și este foarte ușor, cântărind 800g. MB169C+ dispune de un panou IPS Full HD, reproduce fidel imaginile cu rezoluția 1920 x 1080 și permite vizualizarea din unghiuri extreme cu o minimă alterare a culorilor.

Proiectorul ASUS ZenBeam pe USB pentru dispozitivele cu Android USB
ZenBeam E1Z și ZenBeam E1 sunt două proiectoare LED cu dimensiuni reduse, concepute pentru dispozitivele portabile. ZenBeam E1Z este compatibil cu dispozitivele ce rulează Android sau Windows, fiind conceput să funcționeze perfect cu ASUS ZenFone și ASUS ZenPad. ZenBeam E1 integrează o ieșire HDMI/MHL pentru compatibilitatea cu o gamă largă de dispozitive. Seria de proiectoare ZenBeam beneficiază de luminozitate de 150 lumeni, tehnologie DLP și rezoluție WVGA (854 x 480), proiectând o imagine cu diagonala între 22 și 80 de inci (0.73–2.58m). Fiecare proiector din această serie încorporează o baterie reîncărcabilă ce oferă autonomie atunci când utilizatorul nu are o priză la îndemână, mai mult, proiectorul poate funcționa ca o baterie externă de 6000mAh, reîncărcând dispozitivele mobile.

Seria VivoMini PC
VivoMini este noua denumire pentru PC-urile cu un volum sub 2 litri, aleasă odată cu extinderea liniei de desktopuri ASUS. Introducerea noii mărci oferă o identitate puternică pentru aceste modele compacte.

Seria VivoMini VC65
Seria ASUS VivoMini VC65 numără cele mai mici desktopuri din lume, ce suportă până la patru dispozitive de stocare și funcționalități RAID, fiind ideale pentru a fi folosite ca NAS sau mini-servere. Designul modular al acestor PC-uri acceptă un total de patru unități de stocare, astfel încât pot fi configurate cu două unități suplimentare, o unitate optică, sau orice combinație dintre acestea. Motorizate de a șasea generație de procesoare Intel Core, PC-urile din seria VC65 pot aborda cu ușurință o paletă largă de sarcini. Seria VC65 economisește spațiul disponibil cu un adaptor de alimentare încorporat și poate fi plasat orizontal sau vertical, fiind o prezență discretă în orice configurație.

VivoMini UN65H
ASUS VivoMini UN65H este un mini-PC conceput să ofere funcționalități complete acasă sau la birou, într-o formă ultra-compactă și elegantă, ce cântărește doar 700 de grame. Motorizat de a șasea generație de procesoare Intel Core, VivoMini UN65H oferă utilizatorilor o combinație remarcabilă de performanță și eficiență energetică incredibilă.

VivoMini UN65H este deținătorul unui premiu Good Design Award și dispune de margini rotunjite și finisaje metalice cu cercuri concentrice inspirate de filosofia Zen. VivoMini UN65H dispune de două sertare în care utilizatorul poate adăuga hard diskuri de 2.5 inci cu capacitatea de până la 1TB, unității SSD M.2 de 256GB sau o combinație dintre acestea două pentru mai multă flexibilitate. Suportul nativ M.2 cu SSD-uri PCI Express permite transferul rapid de date cu viteze de până la 10Gbps. VivoMini UN65H vine și cu un modul Wi-Fi 802.11ac, o gamă largă de posibilități de conectare și specificații USB Battery Charging Specification 1.2 (BC 1.2) pentru porturile USB ce permit încărcarea de două ori mai rapidă a dispozitivelor mobile.

VivoMini VM65N
ASUS VivoMini VM65N este un mini-PC compact, motorizat de cea de-a șasea generație de procesoare Intel Core pentru îndeplinirea sarcinilor de lucru de acasă sau de la birou. VivoMini VM65N beneficiază de Vivo DualBay, un sistem unic de stocare ce acceptă până la două hard diskuri de 2.5 inci sau un singur hard disk de 3.5 inci, oferind mai multă flexibilitate. Grafica discretă NVIDIA oferă efecte vizuale realiste la rezoluție 4K sau 2K, iar memoriile DDR4 furnizează performanțe mai bune în condițiile unui consum redus. Porturile USB 3.1 oferă viteze de transfer rapide de până la 10Gbps, iar modulul Wi-Fi Intel 802.11ac furnizează accesul rapid la rețea, fiind ideal pentru accesul de la distanță și rularea în timp real a conținutului multimedia. VivoMini VM65N încorporează difuzoare cu tehnologie audio ASUS SonicMaster pentru un sunet premium.

VivoStick PC TS10
ASUS VivoStick PC TS10 este un PC de dimensiunea unui stick USB, ce poate transforma orice televizor sau monitor cu HDMI într-un computer funcțional. Având la bază cea mai nouă generație de procesoare Intel Cherry Trail Atom și sistemul de operare Windows 10, VivoStick PC TS10 este un PC minimalist ce oferă productivitate și o experiență plăcută. Opțiunile de conectivitate includ Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 4.0, două porturi USB și o ieșire audio, furnizând flexibilitate alături de suportul Miracast ce permite utilizatorilor să transforme televizorul într-un centru de divertisment, partajând și rulând conținut de oriunde. O aplicație prietenoasă pentru controlul de la distanță permite utilizatorilor să acceseze funcțiile aparatului stând confortabil pe canapea.

Chromebit CS10
Cu dimensiuni similare cu cele ale unui telefon mobil, ASUS Chromebit CS10 este cel mai mic dispozitiv ce poate transforma televizorul sau monitorul compatibil HDMI într-un desktop cu sistem de operare Chrome OS. Acesta are un design suplu, elegant, măsoară 12cm în lungime și este disponibil în culorile maro închis și portocaliu, potrivindu-se gusturilor variate. Chromebit CS10 poate funcționa, de asemenea, ca o soluție ușor de administrat, economică și scalabilă pentru chioșcuri de informare, afișaje electronice precum și pentru alte aplicații business. Chromebit CS10 este câștigătorul premiilor Good Design Award 2015 și CES Innovation Award 2016.

Adaptor Wi-Fi USB-AC68
ASUS USB-AC68 este un adaptor Wi-Fi pe USB ce oferă un update rapid pentru notebook-uri și desktopuri la standardul dual-band 802.11ac cu viteze de până la 1900Mbps.

Acesta dispune de un design MIMO (3×4) cu trei transmițătoare și patru receptoare, două antene externe și tehnologie ASUS AiRadar cu formarea fascicului de unde pentru o acoperire remarcabilă. Pe lângă acestea, conectorul USB USB 3.0 oferă viteze de transfer de 10 ori mai mari, eliminând potențialele blocaje. ASUS USB-AC68 include o tijă flexibilă de poziționare pentru atingerea performanțelor optime, chiar și în zonele unde recepția Wi-Fi pune probleme.

ASUSBucurești, 8 ianuarie 2016

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: