Microsoft se reinventeaza

Seful Microsoft, Steve Ballmer, a declarat marti ca gigantul tehnologic trebuie sa se reinventeze, pentru a evita “imbatranirea si plafonarea”.

Declaratiile sale survin intr-un moment in care compania incearca sa ramana relevanta in sectorul dispozitivelor mobile.

  “Suntem intr-un moment in care trebuie sa o luam de la capat”, a spus Ballmer, in cadrul unei conferinte la Roma. El a anuntat ca Italia a devenit prima tara unde smartphone-urile cu Windows Phone au depasit iPhone-urile, in privinta vanzarilor.
“Daca nu inventezi mereu ceva nou, vei parea batran si obosit. In prezent, trebuie sa ne reinventam”, a declarat Ballmer in capitala Italiei.
Referindu-se la succesul Microsoft impotriva rivalilor de la Apple (iPhone) in “Cizma”, Ballmer a mai spus: “Nu stiu cat o sa dureze acest fenomen”.
Ballmer a fost coleg cu Bill Gates in perioada de studii la Harvard, undeva in anii ’70. A preluat conducerea de la Gates in 2000, dar la inceputul acestui an a anuntat ca va demisiona in august 2014.
Cand Ballmer a preluat conducerea companiei, Microsoft era liderul incontestabil al sectorului tehnologic si cea mai valoroasa companie din lume.In anii recenti, Microsoft a incercat insa sa faca fata valului de consumatori care au trecut de la desktop-uri si laptopuri la dispozitive mobile moderne, precum tabletele si smartphone-urile.
Acesta este momentul in care Microsoft sustine la Bucuresti Microsoft Summit 2013 in perioada 6-7 noiembrie unde voi fi prezent.Din agenda primei zile a evenimentului:

The Dawn of the Digital Economy – leading the Transformation of IT&C in Romania to enable individuals and businesses realize their full potential
MAHOGANY COURT
1. Kostas Loukas General Manager Microsoft Romania
2. Markus Lause Director of the Enterprise Business Unit Vodafone Romania
3. Cosmin Vladimirescu Country Manager Romania & Moldova MasterCard
4. Magda Sandulescu Senior Director of Customer Value Proposition Team Mass and Premium Customers Raiffeisen Bank
The Transformation of IT
5. David Chappell Principal Chappell & Associates
Microsoft’s Cloud OS
6. Beat Schwegler Director Microsoft
The New Era of Devices and Applications
7. Michael Palermo Technical Evangelist Microsoft
The Evolving Organization – How social technologies transform people’s behaviors and business processes.
MasterCard Business Solutions: Innovative technology for increased security and budgeting
8. Cosmin Vladimirescu Country Manager  Romania & Moldova MasterCard
9.  Verena Schmitz Marketing Director of the Enterprise Business Unit Vodafone Romania

Hits: 10

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: