Microsoft lansează noi dispozitive Surface, special concepute pentru a fi integrate cu sistemul de operare Windows 11

Windows a fost întotdeauna o platformă globală de inovație, un loc în care noi toți să putem crea, să ne conectăm unii cu ceilalți, să învățăm și să ne ducem sarcinile la bun sfârșit. Pe măsură ce experiențele de computing au fost reinventate prin intermediul Windows, inovațiile hardware ne-au ajutat pe tot mai mulți dintre noi să interacționăm cu ele. De la primul mouse care a permis productivitatea de tip “point and click” până la conceptul de „2-în-1” care a introdus ecrane tactile cu funcție de scris și o serie de capabilități moderne, sistemul de operare Windows și dispozitivele compatibile cu acesta au redefinit acțiunile care se pot face cu ajutorul unui computer. De-a lungul timpului, Microsoft a observat că cele mai semnificative experiențe vin din inovațiile care îmbină componente de hardware cu unele de software și astfel, Surface a dezvoltat un hardware care să nu reprezinte doar o etapă în dezvoltarea Windows, ci să impulsioneze progresul platformei și pe cel al ecosistemului.

Acum, în pragul lansării noului sistem de operare Windows 11, Microsoft dezvăluie cea mai importantă actualizare a portofoliului Surface de până acum. Echipate cu ecrane PixelSense, o nouă tehnologie pentru accesoriile cu care sunt prevăzute, microfoane și camere premium, cipuri de siliciu puternice și o formă versatilă, noile dispozitive Surface sunt concepute pentru a duce inovația Windows la nivelul următor. Noua gamă include:
• O nouă abordare în ceea ce privește cel mai puternic laptop din gamă, cu noul Surface Laptop Studio.
• Gama emblematică 2-în-1 este actualizată prin adăugarea în portofoliu a dispozitivului Surface Pro 8 reproiectat, a unui nou Surface Go 3 și prin actualizările la Surface Pro X.
• Un adaos de productivitate pe două ecrane, pe mobil, cu Surface Duo 2.
• Surface Slim Pen 2 duce scrisul pe dispozitivele digitale la nivelul următor, datorită feedback-ului haptic
• O serie de accesorii noi care reprezintă o viziune extinsă a realizării produselor și se axează pe problemele de sustenabilitate și incluziune.Surface Laptop Studio
Proiectat în paralel cu Windows 11, Surface Laptop Studio este cel mai puternic laptop Surface realizat până acum. Surface Laptop Studio încununează anii de inovație, la nivelul acestui produs, în materie de componente, ecrane, procesoare și multe altele, reunindu-le pe cele mai bune într-un singur dispozitiv puternic.
Gândit ca un produs ideal pentru dezvoltatori, profesioniști din industria creativă, gameri și designeri, dispozitivul oferă puterea unui desktop, portabilitatea unui laptop și este în același timp și un studio creativ.
Surface Laptop Studio are un nou sistem de închidere, cu balamale ultra-durabile, Dynamic Woven Hinge, conferind dispozitivului un grad ridicat de versatilitate. În modul Laptop, utilizatorii vor putea tasta mai ușor datorită îmbunătățirilor aduse la nivelul tastaturii și al touchpad-ului Precision Haptic.
În modul Scenă, ecranul tactil PixelSense de 14,4” este adus într-un unghi perfect pentru gaming, streaming, sau prezentări. Tastatura poate ascunsă,
iar utilizatorii pot folosi Surface Slim Pen 2, touchpad-ul sau funcția touch.
În modul Studio, utilizatorii au la dispoziție instrumentele ideale cu ajutorul cărora pot scrie, schița sau întreprinde alte activități creative.
În plus, Surface Slim Pen 2 se depozitează perfect în slotul de sub tastatură, unde se axează pe suport magnetic și se încarcă, pentru un acces facil oricând este nevoie. Cu ajutorul acestui dispozitiv, utilizatorii pot crea aplicații, reda videoclipuri și rula jocuri ultra-rapide, iar procesoarele Intel® Core™ H35 de a 11-a generație și GPU NVIDIA® GeForce RTX™, asigură puterea necesară tuturor acestor sarcini.
Surface Laptop Studio poate  achiziționat la prețuri începând cu 1.599,99 dolari și este disponibil pentru precomandă pe piețele selectate.
Surface Pro 8
Această actualizare adusă sistemului emblematic 2-în-1, dezvoltat de Microsoft, reprezintă cel mai semnicativ salt înainte de la lansarea dispozitivului Pro 3 până în prezent. Surface Pro 8 este de peste două ori mai rapid decât Pro 7, Fiind echipat cu procesoare Intel® Core™ de a 11-a generație, două porturi Thunderbolt 4 și construit pe platforma Intel® Evo™. Având toate aceste caracteristici, Windows 11 instalat și o autonomie a bateriei de până la 16 ore, Surface Pro 8 devine cel mai puternic dispozitiv de acest tip de pe piață.
Surface Pro 8 dispune de un ecran tactil PixelSense vibrant de 13”, care se întinde de la o margine la alta a dispozitivului. Cu Dolby® Vision™ și tehnologia adaptivă a culorilor, utilizatorii vor avea parte de o experiență de vizionare realistă.

Hits: 9

%d blogeri au apreciat: