Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vine gratuit cu plăcile grafice NVIDIA

Capitolele anterioare din saga Metal Gear le-au dat ocazia jucătorilor să ia contact cu lumea fascinantă a lui Snake și a găștii lui. Cel mai nou capitol, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (video cu gameplay-ul aici) este disponibil și aduce o acțiune mai dinamică, îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei NVIDIA.

Începând de astăzi, clienții NVIDIA GeForce pot face parte din lumea Metal Gear în mod gratuit. Astfel, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain va fi disponibil gratuit pentru o perioadă limitată de timp pentru cei care achiziționează produse GeForce care fac parte din campania promoțională. Oferta, disponibilă pe Evomag, Cel și PCGarage include plăcile grafice GeForce GTX 960, 970, 980 și 980 Ti, dar și notebook-urile dotate cu GPU GeForce GTX 970M sau 980M.

După cum vă anunțam luna trecută, inginerii NVIDIA lucrează alături de Konami pentru a obține un nivel grafic optim. De asemenea, inginerii se asigură că jocul va putea beneficia de avantajele unice ale tehnologiilor GeForce precum G-SYNC, Dynamic Super Resolution and ShadowPlay.

Metal Gear este o franciză foarte populară care se remarcă prin poveste și prin acțiune. Teaser-ul Konami de anul trecut, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, ne-a ajutat să ne ne setăm așteptările pentru ceea ce va urma. Lumea Metal Gear Solid V: The Phantom Pain va fi nu doar mai mare, ci și mai îndrăzneață.

Pentru mai multe detalii puteți accesa articolul detaliat pe GeForce.com

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: